Προβληματικές προσωπικότητες, που δε το παραδέχονται ποτέ όταν κάνουν λάθος.

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Re: Προβληματικές προσωπικότητες, που δε το παραδέχονται ποτέ όταν κάνουν λάθος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 15 Ιαν 2025, 16:15

Scouser έγραψε:
15 Ιαν 2025, 16:10
Έχετε δει πολλούς χρήστες εδώ μέσα που να παραδέχονται ότι έκαναν λάθος σε κάποια συζήτηση;
Υπάρχει μια διαφορά στο να κάνεις συζήτηση με χρήστες που δεν παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, με το να κάνεις συζήτηση με το ChatGPT μέσα στο πφόρουμ. Εαν θέλω να κάνω συζήτηση με το ChatGPT θα μπώ εδώ https://chatgpt.com, οχι εδώ https://www.phorum.com.gr :102:

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Προβληματικές προσωπικότητες, που δε το παραδέχονται ποτέ όταν κάνουν λάθος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 15 Ιαν 2025, 16:18

Είναι άλλο πράγμα οι αντικειμενικές γνώσεις που έχω για ένα πράγμα πχ ένα ιστορικό γεγονός και άλλο πράγμα η υποκειμενική πλευρά που έχω για αυτό το ιστορικό γεγονός ως προσωπική άποψη
Και άλλο πράγμα η στάση μου πάνω σε αυτό (άλλο πράγμα η προσωπική μου άποψη και άλλο πράγμα η άποψη που εκφράζω σαν πολιτικά ιδεολογικά στρατευμένος κλπ )

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 15 Ιαν 2025, 16:18

μιλάμε για νήμα του κολδρον τώρα που σκάνε όλοι οι παράξενοι και του λένε πέστα μεγάλε.τι φορουμάρα :smt005:

ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 » 15 Ιαν 2025, 16:20

Υποστηρίζουμε τις απόψεις οι οποίες μας αρέσουν και μας συμφέρουν και όχι τις σωστές η λάθος απόψεις με κάποια αντικειμενικά κριτήρια

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 15 Ιαν 2025, 17:19

GoBzi έγραψε:
15 Ιαν 2025, 16:15
Scouser έγραψε:
15 Ιαν 2025, 16:10
Έχετε δει πολλούς χρήστες εδώ μέσα που να παραδέχονται ότι έκαναν λάθος σε κάποια συζήτηση;
Υπάρχει μια διαφορά στο να κάνεις συζήτηση με χρήστες που δεν παραδέχονται ότι έκαναν λάθος, με το να κάνεις συζήτηση με το ChatGPT μέσα στο πφόρουμ. Εαν θέλω να κάνω συζήτηση με το ChatGPT θα μπώ εδώ https://chatgpt.com, οχι εδώ https://www.phorum.com.gr :102:
:+1:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 15 Ιαν 2025, 17:20

Xελωνος
Προβληματικη προσωπικοτητα που δεν παραδεχεται ποτε οτι τον πινει ενω τον πινει αβερτα
Πχ το Τον ηπιε στο νημα για τον Ιασονα της βουλης
Και ενω το ηπιε υποστηριξε πως ολο αυτο εγινε στην φαντασια μου
Ε και πηρε την απαντηση που του αρμοζε
Mετωπικη στην λεωφόρο Σούδας Eσεις τωρα καταλαβαινετε ποιος φταιει;

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 15 Ιαν 2025, 20:29

Εσύ είσαι προβληματική προσωπικότητα.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών