Ψυχολογικός πόλεμος και τεχνικές προστασίας.

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
akirav
Phorum.gr user: akirav

Re: Ψυχολογικός πόλεμος και τεχνικές προστασίας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav » 27 Ιαν 2019, 10:26

Να προσθεσω οτι πολλα "προγραμματα" αποκαλυπτονται για να δυσφημησουν-κρυψουν πραγματικα προγραμματα.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum

Fanfaron
Phorum.gr user: Fanfaron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fanfaron » 27 Ιαν 2019, 13:29

akirav έγραψε:
27 Ιαν 2019, 10:26
Να προσθεσω οτι πολλα "προγραμματα" αποκαλυπτονται για να δυσφημησουν-κρυψουν πραγματικα προγραμματα.

Οι περισσότερες ιστορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι μούφα, μην τα πιστεύεις, η κατασκοπία των κυβερνήσεων δεν θα βγάλει προς τα έξω τις μεθόδους της ούτε όμως θα ασχοληθεί κανείς εύκολα μαζί σου. Εκτός αν ονομάζεις τέτοια συμβάντα παρακολουθήσεις που εντάσσονται σε άλλες σφαίρες, αυτά της ξεκάθαρης παρανομίας ή της βαριάς ψυχοπαθολογίας (εμμονικού / κής στολκερ που μαζεύει 5 δέκα είκοσι δίπλα του και κάνουν μαλακίες - στο fb γίνεται χαμός από τύπους και παρανοικές τύπισσες) - και οι δύο σφαίρες επικίνδυνες για τους πολίτες, από τη στιγμή που βγαίνουν εκτός νομικού ή άλλου θεσμικού, πολιτειακού πλαισίου.

Σκέψου το εξής όμως: Αν συνέβαινε από την άλλη κάτι τέτοιο στον μέσο πολίτη, ή δεν θα το έπαιρνε γραμμή ή δεν θα του έκανε κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητά του: συναντάς πλέον συχνά ανθρώπους (που, ενώ δεν έχεις επιλογή από το να τους απομακρύνεις άμεσα διότι πρέπει να φοβάσαι κάθε περαιτέρω επικοινωνιακή συνέχεια μαζί τους) οι οποίοι μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε κάνουν να απορείς γιατί και πως "παγιδεύτηκαν" σε συνθήκες (προσωπικές, οικονομικές, άλλες) από τις οποίες προσπαθούν να απεγκλωβιστούν. Μόνο δηλαδή σε πρόγραμμα τέτοιας φύσης δεν θα έδιναν σημασία.
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι

Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες; :102:

Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 27 Ιαν 2019, 13:32

Ζακέτα να πάρεις
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Fanfaron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fanfaron » 27 Ιαν 2019, 13:40

parafrwn έγραψε:
27 Ιαν 2019, 13:32
Ζακέτα να πάρεις

Δεν σκοπεύω να σε επισκεφτώ, αν απευθύνεσαι σε μένα :lol: ΑΝ κάνει ψυχρούλα εκεί που είσαι ζήτα ένα κουβερτόνι από φύλακα ή νοσηλεύτρια, θα έχουν, δεν μπορεί.

Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες; :102:

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 27 Ιαν 2019, 13:42

Fanfaron έγραψε:
27 Ιαν 2019, 13:40
parafrwn έγραψε:
27 Ιαν 2019, 13:32
Ζακέτα να πάρεις

Δεν σκοπεύω να σε επισκεφτώ, αν απευθύνεσαι σε μένα :lol: ΑΝ κάνει ψυχρούλα εκεί που είσαι ζήτα ένα κουβερτόνι από φύλακα ή νοσηλεύτρια, θα έχουν, δεν μπορεί.
Στον νηματοθέτη αναφερόμουν :lol::lol::lol:
Καλή απάντηση όμως :smt005:
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 27 Ιαν 2019, 13:59

Fanfaron έγραψε:
27 Ιαν 2019, 13:29

Σκέψου το εξής όμως: Αν συνέβαινε από την άλλη κάτι τέτοιο στον μέσο πολίτη, ή δεν θα το έπαιρνε γραμμή ή δεν θα του έκανε κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητά του: συναντάς πλέον συχνά ανθρώπους (που, ενώ δεν έχεις επιλογή από το να τους απομακρύνεις άμεσα διότι πρέπει να φοβάσαι κάθε περαιτέρω επικοινωνιακή συνέχεια μαζί τους) οι οποίοι μέσα σε ελάχιστο χρόνο σε κάνουν να απορείς γιατί και πως "παγιδεύτηκαν" σε συνθήκες (προσωπικές, οικονομικές, άλλες) από τις οποίες προσπαθούν να απεγκλωβιστούν. Μόνο δηλαδή σε πρόγραμμα τέτοιας φύσης δεν θα έδιναν σημασία.
To παίρνουν γραμμή αν δεν πάνε αρχικά στον ψυχίατρο, που ένας απλός άνθρωπος αυτό θα κάνει γιατί σκέφτεται ότι δεν είναι δυνατόν να ξοδεύονται χρήματα για την παρακολούθησή του.
Αυτός είναι ο σκοπός. Ο εγκλωβισμός σε προσωπικό και οικονομικό αδιέξοδο, η αποσύνθεση όλων των παραμέτρων ζωής (zersetzung της ΣΤΑΖΙ).
Μπορεί να έχει μια καλή οικογενειακή, κοινωνική ζωή, να ανήκει στη μεσαία οικονομική τάξη. Αυτό είναι πολύ εύκολο να καταστραφεί. Δεν γίνονται όλα με μια σφαίρα στο κεφάλι. Αθέατος φόνος.
Επίσης στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλο ποσοστό τοξικών ανθρώπων, όχι αυτοί στους οποίους αναφέρεσαι. Ασχολούνται επίμονα με τις υποθέσεις των άλλων, παρενοχλούν ατομικά ή σε κλίκες μέσα στους χώρους εργασίας, ειδικά στο δημόσιο, δεν τηρούν τους κανόνες σωστής συμπεριφοράς έξω από το σπίτι τους (μέσα στο σπίτι τους είναι δική τους υπόθεση), προωθούν την νοοτροπία του εξυπνάκια με τις γνωριμίες και τις πλάτες, χλευάζοντας αυτούς που προχωρούν με τους κανόνες της πολιτείας. Ειλικρινά καμιά φορά σκέφτομαι ότι πληρώνονται στα πλαίσια αυτού που ανέφερε ο νηματοθέτης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 27 Ιαν 2019, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav » 27 Ιαν 2019, 14:24

Fanfaron έγραψε:
akirav έγραψε:
27 Ιαν 2019, 10:26

Οι περισσότερες ιστορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο είναι μούφα, μην τα πιστεύεις, η κατασκοπία των κυβερνήσεων δεν θα βγάλει προς τα έξω τις μεθόδους της ούτε όμως θα ασχοληθεί κανείς εύκολα μαζί σου. Εκτός αν ονομάζεις τέτοια συμβάντα παρακολουθήσεις που εντάσσονται σε άλλες σφαίρες, αυτά της ξεκάθαρης παρανομίας ή της βαριάς ψυχοπαθολογίας (εμμονικού / κής στολκερ που μαζεύει 5 δέκα είκοσι δίπλα του και κάνουν μαλακίες - στο fb γίνεται χαμός από τύπους και παρανοικές τύπισσες) - και οι δύο σφαίρες επικίνδυνες για τους πολίτες, από τη στιγμή που βγαίνουν εκτός νομικού ή άλλου θεσμικού, πολιτειακού πλαισίου.

Ελα τωρα,
MKULTRA, πειραματα με lsd ακομα και στη Γαλλια, πειραματα συμπεριφορας-αντιδρασης κτλ
ειναι λιγα παραδειγματα.
Κι ας μη πιασουμε τους Σοβιετικους

Fanfaron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fanfaron » 27 Ιαν 2019, 14:40

Antares έγραψε:
27 Ιαν 2019, 13:59
Fanfaron έγραψε:

To παίρνουν γραμμή αν δεν πάνε αρχικά στον ψυχίατρο, που ένας απλός άνθρωπος αυτό θα κάνει γιατί σκέφτεται ότι δεν είναι δυνατόν να ξοδεύονται χρήματα για την παρακολούθησή του.
Αυτός είναι ο σκοπός. Ο εγκλωβισμός σε προσωπικό και οικονομικό αδιέξοδο, η αποσύνθεση όλων των παραμέτρων ζωής (zersetzung της ΣΤΑΖΙ).
Μπορεί να έχει μια καλή οικογενειακή, κοινωνική ζωή, να ανήκει στη μεσαία οικονομική τάξη. Αυτό είναι πολύ εύκολο να καταστραφεί. Δεν γίνονται όλα με μια σφαίρα στο κεφάλι. Αθέατος φόνος.

Μην ασχολείστε με ψεκασμενιές, να στο πω αλλιώς, αυτά δεν είναι για τον μέσο πολίτη. Εάν τώρα έχεις θιχτεί σε προσωπικό επίπεδο όπως διαπιστώνω πως μπορεί να έχει γίνει, και γνωρίζεις τι παίζει, καταγγέλεις τους παρανοϊκούς που λειτουργούν έκνομα, ασφαλιστικά μέτρα κτλ. Εάν δεν γνωρίζεις τι γίνεται, ψάχνεις όσο μπορείς μέχρι να μάθεις. Βέβαια όλα θέλουν χρόνο και χρήματα και γούστο/διάθεση να ασχολείσαι (;).

ΑΝ διαπιστώσεις πως είναι το κράτος (ή κάτι με άρωμα πολιτικής στη μέση :lol: ), καλή σου τύχη, δες αρκετές αμερικάνικες ταινίες για αρχή. Μία Μαλβίνα Κάραλη κατέληξε να κάνει βόλτες με γούνα (γυμνή από κάτω όπως νομίζω έχει γράψει φίλος της) στους δρόμους. Αν είναι οργανισμός, νιώσε τη Τζουλια Ρόμπερτς σε αντίστοιχο ρόλο. Αν τώρα είναι θρησκευτικό το θέμα και σε κυνηγά σέχτα, σου τη βγήκαν για παράδειγμα κανονικά με κόκκινο και πήρες γραμμή τι συμβαίνει, ε πες παιδιά λάθος κάνετε, εγώ έχω άλλο ιστορικό καταγεγραμμένο, φίλη είμαι, εν ειρήνη βαδίζω, (τόνισέ το, βρες σεις ζουρλοί, θα γυρίσει μπούμερανγκ, θα σας πάρουν με τις κούπες μετά).

Αν τώρα σε κυνηγούν δύο-τρία πέντε δέκα αλάνια, σε παρακολουθούν με τον δικό σου, σου βάζουν κοριούς, στήνουν κάμερες όταν πηδιέστε και άλλα θεόμουρλα, ε με συγχωρείς χρυσή μου, ψάξε τι και πως, άσε στο κάτω κάτω να σε καταγράφουν , πες ένα πήηηξτε, και τέλος. Εσύ να είσαι σωστή με τους ανθρώπους δίπλα σου, και θα δείς, το κάθε πράγμα στην ώρα του.

Για άλιεν απαγωγές, ρεπτίλιανς και τα συναφή, νομίζω πως θέλει άλλη στρατηγική. Δεν είναι επί του παρόντος εκτός αν θέλετε να ανοίξουμε τα κιτάπια μας να ξεσκονίσουμε πληροφορίες. :fp:

Άβαταρ μέλους
Σαμψών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαμψών » 27 Ιαν 2019, 14:49

Cloud87 έγραψε:
22 Ιαν 2019, 10:23
As noted before στην διεξαγωγή του σύγχρονου πολέμου ο οποίος είναι συνεχής παίζει ρόλο ο οικονομικός αλλά ο ψυχολογικός παράγοντας. Κάποιος ο οποίος σας εχθρέυεται ή θέλει να σας εξουδετερώσει δεν θα διστάσει να σας κάνει ψυχολογικό πόλεμο. Κάποιες χρήσιμες τεχνικές απέναντι σε λεκτικές, εικονικες ή γραπτές επιθέσεις είναι οι εξής.

-Να είστε πάντα χαλαροί. Αν κάποια επίθεση σας πονέσει και σφίγγεστε ο πόνος θα πολλαπλασιαστεί.
-Να παρατήσετε προσωρινά όλες τις άλλες ασχολίες σας. Αν κάποιος ή κάποιοι θέλουν σοβαρά να σας βλάψουν με αυτό τον τρόπο και με οργανωμένες καθημερινές επιθέσεις στο υποσυνείδητο αλλά και στον συνειδητό εαυτό σας πρέπει να μειώσετε την αλληλεπίδραση σας με το περιβάλλον.
-Μη σκέφτεστε. Κάποιος κακεντρεχής μπορεί να σας πεί κάτι πολύ άσχημο. Προσπαθήστε να εξασκήσετε τον νού σας ώστε να είστε σε θέση να μην σκέφτεστε τίποτα για λίγο.

Αυτά είναι τα πιο βασικά Υπογραμμίζω πως δεν είμαι γιατρός. Οι συμβουλές μου είναι φιλικές και εμπειρικές.
Η καλύτερη τεχνική είναι αυτό που λέμε στην πρωινή προσευχή
Καὶ ἄφες ἡμῖν τὰ ὀφειλήματα ἡμῶν, ὡς καὶ ἡμεῖς ἀφίεμεν τοῖς ὀφειλέταις ἡμῶν
Άμα κάποιος είναι πολύ μαλάκας απέναντί σου απλά θυμήσου πόσο μαλάκας είσαι και 'συ κατά καιρούς σε άλλους και ξέχνα το. Αντί να τα κρατάς μέσα σου για χρόοοονια όπως κάνουν συνήθως και μιζεριάζει ο κόσμος, χρησιμοποίησέ τα υπέρ σου για να σου συγχωρεθούν και οι δικές σου αμαρτίες. Υπάρχουν και άλλες τεχνικές αλλά αυτή είναι η πιο βασική.

Άβαταρ μέλους
Σαμψών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαμψών » 27 Ιαν 2019, 14:58

Θυμάμαι πάντως που διάβαζα μια ιστορία με την CIA που πότιζε LSD ένα χωριό χωρίς να το ξέρουν αυτοί και τρελάθηκαν όλοι
στέκει ή είναι μούφα; το ξέρει κανείς;
blackpaint τι λες γι' αυτόν;

independent_44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent_44 » 27 Ιαν 2019, 15:01

Απ'τα πανάρχαια χρόνια στρατηγοί και φιλόσοφοι είχαν καταλάβει ότι ιδανική είναι η νίκη που επιτυγχάνεται χωρίς μάχη.
Συνεπώς γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται τέτοια πειράματα και προγράμματα.
Ο οποιοσδήποτε διέθετε τα μέσα που διαθέτει ένα κράτος θα μελετούσε τέτοιες τακτικές.
Η κατάταξή τους στα "ψεκασμένα" βοηθάει στην συγκάλυψη.

Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares » 27 Ιαν 2019, 15:08

Fanfaron έγραψε:
27 Ιαν 2019, 14:40

Μην ασχολείστε με ψεκασμενιές, να στο πω αλλιώς, αυτά δεν είναι για τον μέσο πολίτη. Εάν τώρα έχεις θιχτεί σε προσωπικό επίπεδο όπως διαπιστώνω πως μπορεί να έχει γίνει, και γνωρίζεις τι παίζει, καταγγέλεις τους παρανοϊκούς που λειτουργούν έκνομα, ασφαλιστικά μέτρα κτλ. Εάν δεν γνωρίζεις τι γίνεται, ψάχνεις όσο μπορείς μέχρι να μάθεις. Βέβαια όλα θέλουν χρόνο και χρήματα και γούστο/διάθεση να ασχολείσαι (;).

ΑΝ διαπιστώσεις πως είναι το κράτος (ή κάτι με άρωμα πολιτικής στη μέση :lol: ), καλή σου τύχη, δες αρκετές αμερικάνικες ταινίες για αρχή. Μία Μαλβίνα Κάραλη κατέληξε να κάνει βόλτες με γούνα (γυμνή από κάτω όπως νομίζω έχει γράψει φίλος της) στους δρόμους. Αν είναι οργανισμός, νιώσε τη Τζουλια Ρόμπερτς σε αντίστοιχο ρόλο. Αν τώρα είναι θρησκευτικό το θέμα και σε κυνηγά σέχτα, σου τη βγήκαν για παράδειγμα κανονικά με κόκκινο και πήρες γραμμή τι συμβαίνει, ε πες παιδιά λάθος κάνετε, εγώ έχω άλλο ιστορικό καταγεγραμμένο, φίλη είμαι, εν ειρήνη βαδίζω, (τόνισέ το, βρες σεις ζουρλοί, θα γυρίσει μπούμερανγκ, θα σας πάρουν με τις κούπες μετά).

Αν τώρα σε κυνηγούν δύο-τρία πέντε δέκα αλάνια, σε παρακολουθούν με τον δικό σου, σου βάζουν κοριούς, στήνουν κάμερες όταν πηδιέστε και άλλα θεόμουρλα, ε με συγχωρείς χρυσή μου, ψάξε τι και πως, άσε στο κάτω κάτω να σε καταγράφουν , πες ένα πήηηξτε, και τέλος. Εσύ να είσαι σωστή με τους ανθρώπους δίπλα σου, και θα δείς, το κάθε πράγμα στην ώρα του.

Για άλιεν απαγωγές, ρεπτίλιανς και τα συναφή, νομίζω πως θέλει άλλη στρατηγική. Δεν είναι επί του παρόντος εκτός αν θέλετε να ανοίξουμε τα κιτάπια μας να ξεσκονίσουμε πληροφορίες. :fp:
Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι. Εκείνο που ξέρω με σιγουριά είναι ότι έχω υποστεί mobbing στην δουλειά μου. Επίσης η οικογένεια (μητέρα, αδέρφια, συγγενείς, δεν έχω δική μου) συμπεριφέρονται περίεργα εδώ και χρόνια. Μόνη μου μένω βέβαια εδώ και χρόνια με μόνο εισόδημα τον μισθό μου. Δεν μπορεί να γίνει περιγραφή σε πέντε γραμμές.
Αυτή την στιγμή κάνω χημειοθεραπείες για καρκίνο μαστού. Δύο φορές που ήρθαν συγγενικά πρόσωπα για μια εβδομάδα έπαθα νίλα. Τον υπόλοιπο χρόνο δεν είχα άλλες παρενέργειες, εκτός από τις συνηθισμένες της χημειοθεραπείας.

Άβαταρ μέλους
akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav » 27 Ιαν 2019, 15:30

Σαμψών έγραψε:
27 Ιαν 2019, 14:58
Θυμάμαι πάντως που διάβαζα μια ιστορία με την CIA που πότιζε LSD ένα χωριό χωρίς να το ξέρουν αυτοί και τρελάθηκαν όλοι
Ναι στη Γαλλια.
Το φορτωσαν στο αρτοποιείο

https://www.telegraph.co.uk/news/worldn ... iment.html

Άβαταρ μέλους
Σαμψών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σαμψών » 27 Ιαν 2019, 15:39

akirav έγραψε:
27 Ιαν 2019, 15:30
Σαμψών έγραψε:
Ναι στη Γαλλια.

Ω ρε φίλε ναι καλά θυμόμουν πως το έβαζαν στο ψωμί

Άβαταρ μέλους
akirav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από akirav » 27 Ιαν 2019, 15:51

Σαμψών έγραψε:
27 Ιαν 2019, 15:39
akirav έγραψε:
27 Ιαν 2019, 15:30
Σαμψών έγραψε:
Ναι στη Γαλλια.

Ω ρε φίλε ναι καλά θυμόμουν πως το έβαζαν στο ψωμί
τα χειροτερα τα εκαναν Σοβιετικοι και Γιαπωνεζοι.
Οι πρωτοι με υποηχους μπορουσαν να τρελανουν ολοκληρες περιοχες.
Εικαζεται οτι η σφαγη στο Dyatlov ηταν τετοιο πειραμα
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CF ... E%BF%CF%86

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών