Γιατί πολλοί άντρες...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Γιατί πολλοί άντρες...
ο Οργι ειναι τοσο mgtow οσο εγω φιλελες 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ξέρω ποια είναι αυτή που λέει ο όργιος αλλά δε θα το πω και δεν ηταν η ιφις
Γραμματέας του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
- Οργισμένος
Htan η Ιφιδα, σε θαλασσιτσα με ολα τα προαναφερομενα.
Μια αλλη δυνατη φωτο ηταν αυτη της Αλικον .
Ε ρε κατι εποχες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ε ρε επιμονή, δεν ημουν εγω λέμε, ουτε ειχα ποτε κιτρινο μαγιό.
- Οργισμένος
Ωστε καλα τα λεει ο γκιωνης , δεν ησουν εσυ ε;Ίφιδα έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 23:55Πόσο αστείοι ακούγεστε σε γυναίκες που έχουν κολλητές απ το δημοτικό κι έχουν ακούσει κολλητούς να ξεκατινιάζονται για τις μεγαλύτερες βλακείες
Όχι ρε Οργι, δεν εχω ανεβάσει ποτέ τέτοια φωτό, μιά θολή είχα ανεβάσει όλο κι ολο, για 10 λεπτά, μονο πρόσωπο και φορούσα και τεράστια γυαλιά ηλίου. Γι αυτό "με πήγαινες" τόσο καιρό;
Ρε γαμωτο.
Παραταυτα Οπως σου εχω γραψει σε παω λογω της θερμης-δυναμισμου των αποψεων σου. Παθαινω κατι με αυτο το φαινομενο εν γενει.
Μην μου ξαναγραψεις κατι αλλο.
χιουμορ καμω
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Οκ στειλε μου πμ μην εκραγει το ρουτερ σου σαν εξαρχιωτικη μπουγατσα μολοτωφ.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Υπερκουλτουριάρης
Ήμουν πάντα έτσι ή εγινα τώρα τελευταία; Ρωτάω γιατί περνάω κρίση ηλικίας. Μην είν το γύρας;Οργισμένος έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 23:54
Ο υπερκουλ ειναι εκνευριστικα μονοδιαστατος. Πρεπει να εμβαθυνει το ρεπερτοριο του.

Κι εσύ ρε Ίφιδα, πολύ σοβαρά παίρνεις το τι γράφεται από ανώνυμες περσόνες σε ένα φόρουμ. Στους πιθανούς λόγους που έγραψες μπορώ να βρω κι άλλους τόσους, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου πιο πολύ. Καμιά φορά αυτά που γράφουμε δεν έχουμε στο νου μας ότι θα προκαλέσουν τόσο έντονη οργή στο άτομο που απευθυνόμαστε κι αν το έχουμε και δεν μας νοιάζει, τότε δεν χρειάζεται να ασχολείσαι. Αυτός πίσω από το πληκτρολόγιο μπορεί να είναι φυλακισμένος βιαστής ή παιδάκι δώδεκα χρονών ή και κανονικός τρελός. Αν έβλεπες έναν επιθετικό τρελό στον δρόμο θα του μιλούσες; Θα του έδινες σημασία; Εδώ γιατί χαλιέσαι;
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Οργισμένος
χελοοοουουου, δω ειναι 0λα ανωνυμα.Γραφικός έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 00:37Κι εσύ ρε Ίφιδα, πολύ σοβαρά παίρνεις το τι γράφεται από ανώνυμες περσόνες σε ένα φόρουμ. Στους πιθανούς λόγους που έγραψες μπορώ να βρω κι άλλους τόσους, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου πιο πολύ. Καμιά φορά αυτά που γράφουμε δεν έχουμε στο νου μας ότι θα προκαλέσουν τόσο έντονη οργή στο άτομο που απευθυνόμαστε κι αν το έχουμε και δεν μας νοιάζει, τότε δεν χρειάζεται να ασχολείσαι. Αυτός πίσω από το πληκτρολόγιο μπορεί να είναι φυλακισμένος βιαστής ή παιδάκι δώδεκα χρονών ή και κανονικός τρελός. Αν έβλεπες έναν επιθετικό τρελό στον δρόμο θα του μιλούσες; Θα του έδινες σημασία; Εδώ γιατί χαλιέσαι;
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Παντα ησουν ετσι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 00:32Ήμουν πάντα έτσι ή εγινα τώρα τελευταία; Ρωτάω γιατί περνάω κρίση ηλικίας. Μην είν το γύρας;Οργισμένος έγραψε: ↑06 Ιαν 2019, 23:54
Ο υπερκουλ ειναι εκνευριστικα μονοδιαστατος. Πρεπει να εμβαθυνει το ρεπερτοριο του.
Σε συγχωρουμε φυσικα αλλα εξετασε αλλαγη ρεπερτοριου.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Άνθρωπος είμαι λέμε, μπαίνω να ξεσκάσω απ το χάος και κάθε 3 και λίγο, ακόμα και στα άσχετα θέματα, διαβάζουμε για το πόσο μάπα είναι οι γυναίκες. Προσπερνάς το 1ο το 2ο το 1000ο, προσπερνάς τον έναν, τον δεύτερο, τον 5ο, ε στον 10 μαλάκα κάνεις ένα μπαμ, μικρούλη τόσο δα.Γραφικός έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 00:37Κι εσύ ρε Ίφιδα, πολύ σοβαρά παίρνεις το τι γράφεται από ανώνυμες περσόνες σε ένα φόρουμ. Στους πιθανούς λόγους που έγραψες μπορώ να βρω κι άλλους τόσους, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις για να προστατέψεις τον εαυτό σου πιο πολύ. Καμιά φορά αυτά που γράφουμε δεν έχουμε στο νου μας ότι θα προκαλέσουν τόσο έντονη οργή στο άτομο που απευθυνόμαστε κι αν το έχουμε και δεν μας νοιάζει, τότε δεν χρειάζεται να ασχολείσαι. Αυτός πίσω από το πληκτρολόγιο μπορεί να είναι φυλακισμένος βιαστής ή παιδάκι δώδεκα χρονών ή και κανονικός τρελός. Αν έβλεπες έναν επιθετικό τρελό στον δρόμο θα του μιλούσες; Θα του έδινες σημασία; Εδώ γιατί χαλιέσαι;
Δεν υπάρχει ούτε μία, ΟΥΤΕ ΜΙΑ, (1) γυναίκα στο φόρουμ που να κάνει αυτό το πράγμα.
Και δικιο έχεις, δεν πρέπει να δίνεις σημασία, ούτε και δίνουμε στις περισσότερες περιπτώσεις και σαφώς υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που ζούν γι αυτό, πόσο θλιβερό να ζεις για να αισθάνονται οι άλλοι αηδία για σένα, απλώς δεν ήθελα να περάσει η μέρα και να μη τους δείξω τί αισθάνομαι για κείνους. Αφού απ αυτό τρέφονται, ας φάνε λίγο μπας και ηρεμήσουν. Ασχολούνται νυχθημερόν, ας τους πετάξουμε κανα ξεροκόμματο

'Οντως

Ρε μλκα οργιε ειχε γινει ντορος με κεινη τη φωτο γιατι ηταν οντως κορμαρα και δε θυμασαι ποια ηταν;τι σκατα έκανες,διαβαζες το μεσοπροθεσμο για να γραψεις κανα βιβλιο; 
Και φυσικα δε θα σου στειλω πμ,οποιος θυμαται θυμαται

Και φυσικα δε θα σου στειλω πμ,οποιος θυμαται θυμαται
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
πες του βρε του ανθρώπου μην τον σκας!
Ιφιδα κι εγώ θελω κιτρινο μαγιώ!
(✿ ♥‿♥)
Μάλλον άλλος σκάει,χεχε!κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: ↑07 Ιαν 2019, 01:24πες του βρε του ανθρώπου μην τον σκας!
Ιφιδα κι εγώ θελω κιτρινο μαγιώ!
Εσύ σώπα,είσαι μικρό.ούτε σουσάμι δεν ήσουν τότε

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες...
από Καραμελίτσα » 13 Μάιος 2024, 20:06 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 8 Απαντήσεις
- 758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
27 Μάιος 2024, 18:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί οι άντρες δεν διαβάζουν;
από Καραμελίτσα » 01 Μάιος 2024, 13:18 » σε Λογοτεχνία - 174 Απαντήσεις
- 5374 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ιδεολόγος
04 Μάιος 2024, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρειάζονται οι άντρες τις γυναίκες;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 18 Φεβ 2025, 11:23 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 12 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
18 Φεβ 2025, 17:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στυτική δυσλειτουργία. Ας μιλήσουμε σαν άντρες.
από Γενιά της Αμαρτίας » 30 Δεκ 2023, 19:52 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 644 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας
30 Δεκ 2023, 19:52
-