Άντε καλέ γιατί το λες αυτό;EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 14:59Στη μεση ελληνική οικογένεια. Ειχε γινει ενα πολ πανευρωπαϊκό με ερωτήσεις τυπου θα δεχόσασταν το παιδι σας να βγει με μαυρο/εβραιο/μουσουλμανο κ οι Ελληνες είχαν βγει απο τους πιο ρατσιστες Ευρωπαίους
Γιατί οι λευκές γουστάρουν τους μάβρους;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γιατί οι λευκές γουστάρουν τους μάβρους;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δε θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά οι μαύροι δεν είναι πλέον δούλοι των λευκών.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ευθύνονται οι γυναίκες για αυτό. Πρόκειται για άλλη μια εκ των πολλών ανασφαλειών που βλέπουμε σε άνδρες γαλουχημένους με πλανημένες αντιλήψεις για την γυναικεία σεξουαλικότητα. Καμία έρευνα δεν στηρίζει την αντίληψη ότι πρέπει να την έχεις υπερεικοσάποντη ή έστω πολύ πάνω από το μέσο όρο για να χαρίσεις γυναικεία ηδονή ούτε λέει καμία έρευνα ότι οι σχέσεις μαύρων ανδρών και λευκών γυναικών κρατάνε περισσότερο από μονόχρωμους ή άλλους ετερόχρομους συνδυασμούς ή ότι οι γυναίκες που πάνε με μαύρους τάχα "δεν γυρίζουν πίσω".Dorian έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:07το αντίστοιχο που ανερυθρίαστα ως φεμινιστικό/προχω/αντιρατσιστικό "αστείο", διακινούν περί μεγέθους και μαύρων οι γυναίκες κυρίως , θα ήταν να κορόιδευαν οι άνδρες και να απέρριπταν γυναίκες ως χαλαρές όχι πολύ σφικτές στον κόλπο. Φυσικά κάτι τέτοιο και ως αστεϊσμός προς γυναίκες θα θεωρούνταν αισχρός, φαλλοκρατικός κλπ. Δεν νομίζω να υπήρχε τόσο μουρλός άντρας που θα απέρριπτε μία ομορφότερη, αδύνατη, γυμνασμένη επειδή δεν θα ήταν πολύ σφικτή. Τι σκέφτονται οι γυναίκες δεν ξέρω στα σίγουρα.Antigeist έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 15:18Σωστός. Ούτε και εμείς που υποτίθεται κοιτάμε πάνω από όλα εμφάνιση επιλέγουμε οπωσδήποτε αυτήν με τα μεγαλύτερα βυζιά, τα μεγαλύτερα χείλη, τον μεγαλύτερο κώλο ή το μεγαλύτερο μάκρος της κώμης.Αρχέλαος έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 15:09Μη το πάμε σε ζήτημα ρατσισμού.
Όπως έγραψα το πρωταρχικό θέμα είναι άλλο.
Αν μία γυναίκα έστω ελευθέρων ηθών, δει ένα πέος 15 εκατοστών και ένα άλλο 19 εκατοστών, θα προκρίνει τον άνδρα που την ελκύει ανεξάρτητα από το ποιος είναι.
Δεν θα επιλέξει πρωταρχικά με βάση το πέος.
Μιλάμε για τα μεγάλα ποσοστά, τώρα υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν πάντα συγκεκριμένα πράγματα.
Ο αφροαμερικάνος λοιπόν προικισμένος ή μη θα γίνει δεκτικός πρώτα ως εμφάνιση ή και προσωπικότητα από κάποια γυναίκα κατά κανόνα, ώστε μετά να προχωρήσει το πράγμα.
Επίσης καμία έρευνα δεν λέει ότι οι ασιάτισσες γυναίκες τρελένονται για λευκούς γιατί την έχουν αρκετά μεγαλύτερη από τον ασιατικό μέσο όρο.
Μα είναι θέμα γούστου. Οι παπαριές για το μέγεθος δεν έχουν σχέση με το γούστο.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:11Ναι, ναι ακριβώς αυτό. Ο Non4me το θέτει ως θέμα γούστου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι θέμα γούστου να θεωρούνται μπαμπουινοι, ξεπεσμος κτλ οι άνθρωποι λόγω χρώματος;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν ξέρω τι σκέφτονται όλες οι γυναίκες αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα εγώ ήταν η αντιστοίχιση ενός οποιουδήποτε μαύρου με μια οποιαδήποτε παρθένα.Dorian έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:07το αντίστοιχο που ανερυθρίαστα ως φεμινιστικό/προχω/αντιρατσιστικό "αστείο", διακινούν περί μεγέθους και μαύρων οι γυναίκες κυρίως , θα ήταν να κορόιδευαν οι άνδρες και να απέρριπταν γυναίκες ως χαλαρές όχι πολύ σφικτές στον κόλπο. Φυσικά κάτι τέτοιο και ως αστεϊσμός προς γυναίκες θα θεωρούνταν αισχρός, φαλλοκρατικός κλπ. Δεν νομίζω να υπήρχε τόσο μουρλός άντρας που θα απέρριπτε μία ομορφότερη, αδύνατη, γυμνασμένη επειδή δεν θα ήταν πολύ σφικτή. Τι σκέφτονται οι γυναίκες δεν ξέρω στα σίγουρα.
Και είναι όντως αστείο, από όποια πλευρά και να το δεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα εσύ έθεσες το θέμα θελκτικότητας στο συγκεκριμένο σημείο, ρε Νάιδα.
Δεν είπες ότι τους γουστάρουν επειδή έχουν ωραία χαρακτηριστικά ή ωραίο χρώμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δήλωση Fluffy:Fluffy έγραψε: ↑18 Ιούλ 2020, 13:41Εσείς οι λευκοί να αυταπατάστε και να κρύβεστε πίσω από το δάχτυλο σας, μήπως ορέγεστε και ‘σείς λίγο μαβρίλα στη ζωή σας; Ε;

Απομόνωσες την απάντηση μου. Not nice.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Με μια οποιαδήποτε παρθένα; Έστω και με μάβρη παρθένα; Αυτές είναι πιο εβρίες από τις λεφκές οπότε no problem.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:46Δεν ξέρω τι σκέφτονται όλες οι γυναίκες αλλά το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα εγώ ήταν η αντιστοίχιση ενός οποιουδήποτε μαύρου με μια οποιαδήποτε παρθένα.Dorian έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:07το αντίστοιχο που ανερυθρίαστα ως φεμινιστικό/προχω/αντιρατσιστικό "αστείο", διακινούν περί μεγέθους και μαύρων οι γυναίκες κυρίως , θα ήταν να κορόιδευαν οι άνδρες και να απέρριπταν γυναίκες ως χαλαρές όχι πολύ σφικτές στον κόλπο. Φυσικά κάτι τέτοιο και ως αστεϊσμός προς γυναίκες θα θεωρούνταν αισχρός, φαλλοκρατικός κλπ. Δεν νομίζω να υπήρχε τόσο μουρλός άντρας που θα απέρριπτε μία ομορφότερη, αδύνατη, γυμνασμένη επειδή δεν θα ήταν πολύ σφικτή. Τι σκέφτονται οι γυναίκες δεν ξέρω στα σίγουρα.
Και είναι όντως αστείο, από όποια πλευρά και να το δεις.
-
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Οκ, θα το κάνω πιο σαφές, αλλάζοντας πλαίσιο.
Έχουν ανέβει μέχρι στιγμής στο φόρουμ, αρκετά θέματα και εκατοντάδες φωτο με ωραίους άντρες και γυναίκες.
Πόσους μαύρους* θυμάσαι;
*Μαύρους και όχι μιγάδες, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ωραία αφού αλλάξαμε πλαίσιο, να πω ότι το γούστο είναι απόλυτα σεβαστό. Ούτε εμένα είναι του γούστου μου οι σκουροχρωμοι άντρες. Ανεξαρτήτα από την εθνικότητα. Δεν βλέπω λόγο διαφωνίας σε αυτό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάποιοι λένε ότι οι λευκές γουστάρουν περισσότερο τους μαύρους επειδή έχουν μεγαλύτερο μέγεθος και κάποιοι λένε ότι αυτό δεν είναι το πρώτο ζητούμενο των λευκών.don't speak έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:52Γιατί δεν είναι θέμα γούστου το μέγεθος;
Δεν πρόσεξα τι ακριβώς ακριβώς λέτε, αλλά πετάχτηκα σαν τη ...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φρέντι Γκρούκερ - Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες
από tanipteros » 16 Φεβ 2025, 15:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 13 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
16 Φεβ 2025, 18:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαζέψτε τη φωλιά των ούγκανων που γουστάρουν εκκαθαρίσεις παντός τύπου.
από Πασιφάη » 18 Ιουν 2023, 13:46 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 17 Απαντήσεις
- 1551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
18 Ιουν 2023, 14:42
-
-
- 86 Απαντήσεις
- 2969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
23 Αύγ 2024, 15:06