Των λευκών αντρών;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:06Κάποιοι λένε ότι οι λευκές γουστάρουν περισσότερο τους μαύρους επειδή έχουν μεγαλύτερο μέγεθος και κάποιοι λένε ότι αυτό δεν είναι το πρώτο ζητούμενο των λευκών.don't speak έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:52Γιατί δεν είναι θέμα γούστου το μέγεθος;
Δεν πρόσεξα τι ακριβώς ακριβώς λέτε, αλλά πετάχτηκα σαν τη ...
Γιατί οι λευκές γουστάρουν τους μάβρους;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Γιατί οι λευκές γουστάρουν τους μάβρους;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άσε τις γενικότητες και γράψε αν θυμήθηκες κάποιον. Μπορεί να υπάρχει, δεν το λέω ειρωνικά.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:03Ωραία αφού αλλάξαμε πλαίσιο, να πω ότι το γούστο είναι απόλυτα σεβαστό. Ούτε εμένα είναι του γούστου μου οι σκουροχρωμοι άντρες. Ανεξαρτήτα από την εθνικότητα. Δεν βλέπω λόγο διαφωνίας σε αυτό.
Σε κάθε περίπτωση, είναι το όποιο ποσοστό είναι επαρκές δείγμα της όποιας έλξης, έτσι δεν είναι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Των λευκών γυναικών.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:08Των λευκών αντρών;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:06Κάποιοι λένε ότι οι λευκές γουστάρουν περισσότερο τους μαύρους επειδή έχουν μεγαλύτερο μέγεθος και κάποιοι λένε ότι αυτό δεν είναι το πρώτο ζητούμενο των λευκών.don't speak έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 19:52
Γιατί δεν είναι θέμα γούστου το μέγεθος;
Δεν πρόσεξα τι ακριβώς ακριβώς λέτε, αλλά πετάχτηκα σαν τη ...
Οι άντρες που γουστάρουν μαύρες, νομίζω ότι είναι περισσότεροι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς με ρωτάς. Αν θυμήθηκα κάποιον ωραίο μαυρούκο; ή αν έχει ανέβει σε νήμα γθα ωραίους άντρες μαυρουκος; έχουμε νήμα για ωραίους αντρες;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:09Άσε τις γενικότητες και γράψε αν θυμήθηκες κάποιον. Μπορεί να υπάρχει, δεν το λέω ειρωνικά.
Σε κάθε περίπτωση, είναι το όποιο ποσοστό είναι επαρκές δείγμα της όποιας έλξης, έτσι δεν είναι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι και; απόψεις εκφραζει ο ένας απόψεις και ο άλλος.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άρα ΔΕΝ σου αρέσουν οι μαύροι;Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:03Ωραία αφού αλλάξαμε πλαίσιο, να πω ότι το γούστο είναι απόλυτα σεβαστό. Ούτε εμένα είναι του γούστου μου οι σκουροχρωμοι άντρες. Ανεξαρτήτα από την εθνικότητα. Δεν βλέπω λόγο διαφωνίας σε αυτό.
Άσε τις ζουζουνιές.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:11Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς με ρωτάς. Αν θυμήθηκα κάποιον ωραίο μαυρούκο; ή αν έχει ανέβει σε νήμα γθα ωραίους άντρες μαυρουκος; έχουμε νήμα για ωραίους αντρες;
Από τη στιγμή που έγραψες ότι κι εσένα δεν είναι του γούστου σου οι σκουρόχρωμοι, σημαίνει ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με τα λευκά μεγέθη, ώστε να ψάχνεις κάλυψη σε άλλες αποχρώσεις.
Και όχι, δεν σε θεωρώ ρατσίστρια, αν και το υποκοριστικό "μαυρούκος" θα μπορούσε να εκληφθεί κι έτσι.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν μου αρέσουν οι σκουρόχρωμοι άντρες. Όπως δεν μ αρέσουν κι οι ξανθοί.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μα δεν ειναι πρωτεύον μου το μέγεθος για να απορρίπτω ανθρώπους. Μέχρι στιγμής έχω σταθεί τυχερή και καλύπτομαι πλήρως.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:23Άσε τις ζουζουνιές.
Από τη στιγμή που έγραψες ότι κι εσένα δεν είναι του γούστου σου οι σκουρόχρωμοι, σημαίνει ότι δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με τα λευκά μεγέθη, ώστε να ψάχνεις κάλυψη σε άλλες αποχρώσεις.
Και όχι, δεν σε θεωρώ ρατσίστρια, αν και το υποκοριστικό "μαυρούκος" θα μπορούσε να εκληφθεί κι έτσι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Άρα σε καμιά γυναίκα στο νήμα " Γιατί οι λευκές γουστάρουν τους μάβρους" δεν αρέσουν οι μαύροι; Μόνο εμείς μιλήσαμε θετικά για τις μαύρες γυναίκες. Ενδιαφέρον.
Δεν είσαι η μόνη.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:28Μα δεν ειναι πρωτεύον μου το μέγεθος για να απορρίπτω ανθρώπους. Μέχρι στιγμής έχω σταθεί τυχερή και καλύπτομαι πλήρως.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:23Άσε τις ζουζουνιές.
Και ακριβώς γι' αυτό πιστεύω ότι αυτά τα κλισεδάκια για τους μαύρους λειτουργούν περισσότερο ως τσοντολογία και όχι ως γυναικείο ζητούμενο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα το ερώτημα του νήματος είναι ξεκάθαρο. Γιατι οι λευκές γουστάρουν μαύρους. Εννοείται αναφέρεται σε όσες τους γουστάρουν. Ε γιατί θα γουστάρουν μαυρους; για τα ωραία τους ματια; δε λέω ρομαντικό αλλά μη ρεαλιστικόΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:36Δεν είσαι η μόνη.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:28Μα δεν ειναι πρωτεύον μου το μέγεθος για να απορρίπτω ανθρώπους. Μέχρι στιγμής έχω σταθεί τυχερή και καλύπτομαι πλήρως.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2020, 20:23
Άσε τις ζουζουνιές.
Και ακριβώς γι' αυτό πιστεύω ότι αυτά τα κλισεδάκια για τους μαύρους λειτουργούν περισσότερο ως τσοντολογία και όχι ως γυναικείο ζητούμενο.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είναι η λευκότητα που δεν τις αφήνει να εκδηλωθούν
Όπως και η δηλώσεις των λευκών αντρών ότι γουστάρουν μαβρες πηγάζει από την προσπάθεια υπεροχής για το μαβρο και για την γυναίκα. λευκότητα και πατριαρχία Ότι πιο σάπιο μαζί.
Ε τότε αν δεν είσαι ψιλογύφτος κόψε την τσουτσούνα και βάψου μαύρος για ένα καλύτερο αύριο
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κάτσε ρε συ, πρέπει να μας αρέσουν όλοι οπωσδήποτε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Φρέντι Γκρούκερ - Εφιάλτης στον δρόμο με τις λεύκες
από tanipteros » 16 Φεβ 2025, 15:55 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 13 Απαντήσεις
- 273 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από jackie Daniels
16 Φεβ 2025, 18:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μαζέψτε τη φωλιά των ούγκανων που γουστάρουν εκκαθαρίσεις παντός τύπου.
από Πασιφάη » 18 Ιουν 2023, 13:46 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 17 Απαντήσεις
- 1551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
18 Ιουν 2023, 14:42
-
-
- 86 Απαντήσεις
- 2969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
23 Αύγ 2024, 15:06