Είμαι σε αδιέξοδο. Βρείτε μου λύση.

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Re: Είμαι σε αδιέξοδο. Βρείτε μου λύση.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 25 Μαρ 2025, 13:20

student έγραψε:
24 Μαρ 2025, 14:37
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε:
24 Μαρ 2025, 12:37
SpoilerShow
student έγραψε:
23 Μαρ 2025, 22:48

Μήπως αναγκάζεσαι πλέον να αναθεωρήσεις το αντικείμενο των εμμονών σου...τα όνειρα και τις προσδοκίες...αυτά που σε έτρεφαν και σε κινητοποιούσαν, αυτά που οραματιζόσουν τόσο καιρό?

Μήπως συνειδητοποιείς πλέον ότι τελικά εξ αρχής τάιζες και κυνηγούσες τέρατα... για τα οποία τώρα που τα πλησίασες ή και κατέκτησες συνειδητοποιείς την πραγματική, κενή φύση τους?

Μήπως τελικά αυτό που επιζητούσες και επιθυμούσες αποδεικνύεται πλέον και αυτό εντελώς...μάταιο? με κρότο?
κάνοντας την κατάθλιψη το αναπόφευκτο σκοτάδι που ακολουθεί την κατάρρευση της παραμύθας?
Ώρες-ώρες όπως τώρα οι φαντασιώσεις μου για ένα γαμάτο μέλλο φουντώνουν... τη βρίσκω με τα επαγγελματικά...
Η αλήθεια είναι ότι τα επαγγελματικά και οι σπουδές είναι σταθερά θεμέλια για να χτίσω κάτι, οτιδήποτε.

Πραγματικά, νιώθω την κενότητα που λες, αλλά η μανία είναι θηρίο πλέον.
Πες μου κι άλλα, με ενδιαφέρουν αυτά που λες.
Ίσως για να μπορέσει κάτι που θα χτίσεις να σου προσφέρει και στην πράξη κάτι ουσιαστικό, με κάποιο νόημα που θα ευχαριστήσει την ψυχή σου, να πρέπει να πάψει να είναι "οτιδήποτε".
Η δική μου εμπειρία στη ζωή έχει δείξει ότι τα περισσότερα από όσα κυνηγάμε για να χτίσουμε για ένα "γαμάτο μέλλον" αποδεικνύονται τελικά μάταια, κούφια, κενά, ανεπαρκή, πολύ μακρυά από τις φαντασιώσεις που τα έθρεψαν σαν παραγωγούς ευχαρίστησης και νοήματος...
όταν δε αυτή η ματαιότητα αρχίζει και μας γίνεται φανερή το αποτέλεσμα συνήθως είναι πολύ ζημιογόνο στην ψυχοσύνθεσή μας, (πόσο μάλλον αν τα κυνηγήσαμε και εμμονικά).
Όσο περισσότερο δε είχαμε ποντάρει πάνω σε αυτές τις κατασκευές, όσο περισσότερα αυτά που επενδύσαμε, θυσιάσαμε, τόσο μεγαλύτερος και ο κλονισμός. Αν μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και μια γενναία δόση ναρκισσισμού για το πόσο γαμάτος και ξεχωριστός είμαι και για όλα όσα δικαιωματικά μου αναλογούν σαν συνέπεια...το χάος στην ψυχή παίζει και να γίνεται χειροπιαστό

ΥΓ. Εξήγησε αν θες λίγο παραπάνω το "η μανία είναι θηρίο πλέον". Μανία ως προς τι?
Ας το πάω λίγο ανάποδα...

Η μανία για το επαγγελματικό (ή και ακαδημαϊκό) μέλλον έχει γιγαντωθεί μέσα μου και βγαίνει αβίαστα πολλές φορές, έχει γίνει δεύτερη φύση μου. Το κυνήγι για τα προσόντα μου φαίνεται πολλές φορές αυτοσκοπός. Γίνομαι υπερβολικά ανταγωνιστικός χωρίς να το δείχνω για να μην φάω κράξιμο, κάνω υπερπροσπάθεια για ματαιότητες, κλπ. Για παράδειγμα, επέλεξα τη σχολή που είμαι τώρα από ξεκάθαρο βίτσιο, γιατί μου εξασφαλίζει μία θέση στο δημόσιο και αυτό θα έλυνε το βιοποριστικό. Δυσανασχετώ με τη σχολή αυτή, την θεωρώ κατώτερη από την προηγούμενη.

Δεν ξέρω τι θα ικανοποιήσει τα ενδιαφέροντά μου, γιατί συνήθως αυτά που μου αρέσουν είναι άκυρα στην αγορά εργασίας (πχ. μεταπτυχιακό στην φιλοσοφία). Με τραβάνε φευγάτα πράγματα και ίσως αυτό σημαίνει κάτι.
Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς εμμονή, δεν θα ήμουν καν λειτουργικός. Προτρέχω πάντα και κάνω μεγάλα σχέδια.

Έχω επενδύσει στο μέλλον τόσα πολλά, που είμαι σχεδόν αυτόματο... μέχρι να σκάσει η κρίση.

Σ' ευχαριστώ για τον διάλογο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.

τίποτα
Phorum.gr user: τίποτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τίποτα » 25 Μαρ 2025, 13:23

[....

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 25 Μαρ 2025, 13:26

Nantia114 έγραψε:
25 Μαρ 2025, 04:20
Καλό είναι να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια.
Η καταθλιψη είναι σαν κινούμενη άμμος..Όσο προσπαθείς να την παλέψεις μόνος τόσο βουλιάζεις.

Καμία βιταμίνη δεν θα σε βοηθήσει στη παρούσα φάση.
Πρέπει να βρεις κάποιον να σου μάθει γιατί σκέφτεσαι έτσι καο το κυριότερο να αγαπήσεις ακόμα και το καταθλιπτικό σου κομμάτι.
Μη το αφήσεις άλλο να επισκιάσει την ολοτητα σου ,δεν είσαι μόνο αυτό.

Στο λαβύρινθο που έχεις εγκλωβιστει δυστυχώς χρειάζεσαι κάποιον να σου δείξει τον δρόμο.
Έχεις 100% δίκιο και αντικειμενικά τα λες σωστά. Αλλά φλερτάρω με την ιδέα να το πολεμήσω μόνος μου (για λίγο;) γιατί με θεωρώ ψυχοεκπαιδευμένο και ανθεκτικό σ' αυτές τις καταστάσεις. Μαλακίες είναι αυτά που σκέφτομαι. Όταν γράφω εδώ, το κάνω για να εκτονωθεί η μαλακία μου, αν και έχω πλέον διάθεση για συζήτηση. Κρατάω εκ των προτέρων μια επιφύλαξη σχετικά με τον ειδικό, γιατί έχω απογοητευτεί στο παρελθόν. Βέβαια, πάλι εκλογικεύω την αναβλητικότητά μου.

τίποτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τίποτα » 25 Μαρ 2025, 13:27

24 Μαρ 2025, 12:50
Σήμερα ξύπνησα με πιο carpe diem διάθεση, έκανα αλλόκοτες σκέψεις το πρωί στον καθιερωμένο καφέ και με αποδέχτηκα.

Ειλικρινά, δεν ξέρω πού να πάω. Οι μέρες περνάνε και δε μένει τίποτα, όσο και να προσπαθώ τη βελτιστοποίηση της καθημερινότητάς μου.
Πριν από μέρες, γούσταρα να ακούω μουσική και να ονειρεύομαι. Πλέον η μουσική είναι απλά θόρυβος, δε με ευχαριστεί σε πολύ βασικό επίπεδο, δεν ξεφεύγω, αλλά χάνομαι μόνο με την κακή έννοια.

Σε αυτό το επίπεδο θα ήθελα να φτάσω, κυρίως όσον αφορά την μουσική. Και τα πρώτα που αναφέρεις όσον αφορά τον αισθητό κόσμο.
Μου θυμίζεις έναν φίλο που επίσης λέγει ότι παθαίνει από ψυχοπαθολογία, όταν μου μιλάει για το πρόβλημα του μου φαίνεται σαν κάποιος που έχει φτάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο αντίληψης της πραγματικότητας αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται καθόλου ικανοποιημένος με αυτά, αντίστροφα τα βλέπει σαν παθολογία και κατάρα.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 25 Μαρ 2025, 13:34

τίποτα έγραψε:
25 Μαρ 2025, 13:27
Σήμερα ξύπνησα με πιο carpe diem διάθεση, έκανα αλλόκοτες σκέψεις το πρωί στον καθιερωμένο καφέ και με αποδέχτηκα.

Ειλικρινά, δεν ξέρω πού να πάω. Οι μέρες περνάνε και δε μένει τίποτα, όσο και να προσπαθώ τη βελτιστοποίηση της καθημερινότητάς μου.
Πριν από μέρες, γούσταρα να ακούω μουσική και να ονειρεύομαι. Πλέον η μουσική είναι απλά θόρυβος, δε με ευχαριστεί σε πολύ βασικό επίπεδο, δεν ξεφεύγω, αλλά χάνομαι μόνο με την κακή έννοια.

Σε αυτό το επίπεδο θα ήθελα να φτάσω, κυρίως όσον αφορά την μουσική. Και τα πρώτα που αναφέρεις όσον αφορά τον αισθητό κόσμο.
Μου θυμίζεις έναν φίλο που επίσης λέγει ότι παθαίνει από ψυχοπαθολογία, όταν μου μιλάει για το πρόβλημα του μου φαίνεται σαν κάποιος που έχει φτάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο αντίληψης της πραγματικότητας αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται ικανοποιημένος αυτά, αντίστροφα τα βλέπει σαν παθολογία και κατάρα.
Βέβαια, εγώ ακούω μουσική ψυχωσικά και οι αρρωστημένες φαντασιώσεις μου πλησιάζουν κάτι ανεξήγητο. Αυτό το παθαίνει και άλλο άτομο που ξέρω. Παίζουν σε επανάληψη τα κομμάτια, τα οποία έχω συνδέσει με όνειρα που δεν είναι απλά όνειρα, αλλά οράματα. Επενδύω ψυχική ενέργεια σε κάθε κομμάτι. Έχω σενάρια με αυτά τα τραγούδια. Εντωμεταξύ να σημειώσω ότι θεωρώ ότι έχω χάρισμα, αλλά τα χρόνια περνάνε και δε βλέπω κάποιο σημάδι.

τίποτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τίποτα » 25 Μαρ 2025, 14:51

25 Μαρ 2025, 13:34
τίποτα έγραψε:
25 Μαρ 2025, 13:27

Μου θυμίζεις έναν φίλο που επίσης λέγει ότι παθαίνει από ψυχοπαθολογία, όταν μου μιλάει για το πρόβλημα του μου φαίνεται σαν κάποιος που έχει φτάσει σε ένα ανώτερο επίπεδο αντίληψης της πραγματικότητας αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται ικανοποιημένος αυτά, αντίστροφα τα βλέπει σαν παθολογία και κατάρα.
Βέβαια, εγώ ακούω μουσική ψυχωσικά και οι αρρωστημένες φαντασιώσεις μου πλησιάζουν κάτι ανεξήγητο. Αυτό το παθαίνει και άλλο άτομο που ξέρω. Παίζουν σε επανάληψη τα κομμάτια, τα οποία έχω συνδέσει με όνειρα που δεν είναι απλά όνειρα, αλλά οράματα. Επενδύω ψυχική ενέργεια σε κάθε κομμάτι. Έχω σενάρια με αυτά τα τραγούδια. Εντωμεταξύ να σημειώσω ότι θεωρώ ότι έχω χάρισμα, αλλά τα χρόνια περνάνε και δε βλέπω κάποιο σημάδι.
Αυτό νομίζω ότι συμβαίνει με πολλούς ανθρώπους μόνο που δεν το παρατηρούν. Τα αισθητά πράγματα και η διασκέδαση μας μπερδέψουν ψυχολογικά και μας προκαλούν πάθη και όνειρα που δεν μας βοηθούν καθόλου και δεν μας εκπληρώνουν, μπορούν αν είναι από ψηλότερη ποιότητα να μας βοηθούν προσωρινά, αλλά τέλος πάντων θα πρέπει να μένουν πίσω αν θέλουμε να προχωρήσουμε; για αυτόν τον λόγο νομίζω ότι δε πρέπει να αποκλείσεις τις συμβουλές που σου έδωσαν ενός λιτού τρόπου ζωής διότι αυτή είναι η πρώτη γραμμή άμυνας της ψυχής.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Μαρ 2025, 14:59

25 Μαρ 2025, 13:26
Nantia114 έγραψε:
Η καταθλιψη είναι σαν κινούμενη άμμος..Όσο προσπαθείς να την παλέψεις μόνος τόσο βουλιάζεις.

Πρέπει να βρεις κάποιον να σου μάθει γιατί σκέφτεσαι έτσι καο το κυριότερο να αγαπήσεις ακόμα και το καταθλιπτικό σου κομμάτι.

Στο λαβύρινθο που έχεις εγκλωβιστει δυστυχώς χρειάζεσαι κάποιον να σου δείξει τον δρόμο.
Έχεις 100% δίκιο και αντικειμενικά τα λες σωστά. Αλλά φλερτάρω με την ιδέα να το πολεμήσω μόνος μου (για λίγο;) γιατί με θεωρώ ψυχοεκπαιδευμένο και ανθεκτικό σ' αυτές τις καταστάσεις. Μαλακίες είναι αυτά που σκέφτομαι. Όταν γράφω εδώ, το κάνω για να εκτονωθεί η μαλακία μου, αν και έχω πλέον διάθεση για συζήτηση. Κρατάω εκ των προτέρων μια επιφύλαξη σχετικά με τον ειδικό, γιατί έχω απογοητευτεί στο παρελθόν. Βέβαια, πάλι εκλογικεύω την αναβλητικότητά μου.
Κατά τη γνώμη μου, το πιο στοχευμένο ποστ που έχεις γράψει.

Τόσο αναφορικά με τα ξεσπάσματα όσο και με το ροκάνισμα του χρόνου μέσω σπουδών... και εκτονώσεων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Nantia114
Phorum.gr user: Alexandra

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nantia114 » 25 Μαρ 2025, 15:20

Nantia114 έγραψε:

Καταλαβαίνω τι μου λες και μόλις έδωσες τη απάντηση στο ευατο σου .
Μίλησες για ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ η μεγαλύτερη παγίδα που μας βουλιάζει.
Γνωρίζεις ότι η Αναβλητικότητα ειναι συνδεδεμένη με το τμήμα του εγκεφάλου που ενεργοποιεί τον πόνο;
Καταλαβαίνεις γιατί αποφεύγεις να προχωρήσεις;
Ο εγκέφαλος σου το λαμβάνει σαν πόνο όλο αυτό οπότε το αναβάλεις .

Μια λάθος επιλογή θεραπευτή μην σε κράτα πίσω και εγώ με τη δεύτερη προσπάθεια βρήκα ένα αξιόλογο και με βοήθησε σε αυτό μου το θεραπευτικό ταξίδι.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 29 Μαρ 2025, 18:43

Nantia114 έγραψε:
25 Μαρ 2025, 15:20
Nantia114 έγραψε:

Καταλαβαίνω τι μου λες και μόλις έδωσες τη απάντηση στο ευατο σου .
Μίλησες για ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ η μεγαλύτερη παγίδα που μας βουλιάζει.
Γνωρίζεις ότι η Αναβλητικότητα ειναι συνδεδεμένη με το τμήμα του εγκεφάλου που ενεργοποιεί τον πόνο;
Καταλαβαίνεις γιατί αποφεύγεις να προχωρήσεις;
Ο εγκέφαλος σου το λαμβάνει σαν πόνο όλο αυτό οπότε το αναβάλεις .

Μια λάθος επιλογή θεραπευτή μην σε κράτα πίσω και εγώ με τη δεύτερη προσπάθεια βρήκα ένα αξιόλογο και με βοήθησε σε αυτό μου το θεραπευτικό ταξίδι.
Το έχω δει το ποστ σου εδώ και καιρό, αλλά είμαι κομμάτια και θεωρούσα ότι δεν ήμουν έτοιμος να απαντήσω λογικά. Όχι δεν πρόκειται περί αναβλητικότητας, αλλά για τον ΠΟΝΟ που τώρα νιώθω. Είναι λίγο τραγικά τα πράγματα εδώ.

Μάλλον έχει δίκιο, ο πόνος είναι γεγονός. Έχω ραντεβού με τον γιατρό όχι και τόσο σύντομα. Ίσως με κατευθύνει καλύτερα. Το θέμα βέβαια είναι ποιος ειδικός θα αντέξει όλες τις αρρωστημένες μου σκέψεις μου χωρίς κόμπλεξ. Μη νομίζεις ότι οι ειδικοί είναι πάντα ανεκτικοί, έχω συναντήσει πολλούς φλώρους που δεν έχουν ιδέα για τον σκοτεινό μας εαυτό.

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 29 Μαρ 2025, 19:05

Αντικειμενικά, είμαι χώμα.

Κάτι έχει πάει πολύ λάθος ως τώρα. Για να ξεφύγω από τις επιλογές μου, εφευρίσκω νέες επιλογές, καινούριες προσπάθειες.
Πάντοτε το φόρουμ είναι το τελευταίο καταφύγιο για τη σκατίλα μου. Κι αυτό γιατί δεν έχω την καλύτερη γνώμη για το φόρουμ, καταλαβαίνετε.
Κάπως, κάπου, κάποτε γίνεται και καμιά συζήτηση της προκοπής εδώ μέσα.

Εν πάση περιπτώσει, πρέπει να κάνω για λίγο έστω, ένα π ρ α γ μ α τ ι κ ό διάλειμμα. Ή επιτέλους να ασχοληθώ με κάτι που με ενδιαφέρει προσωπικά. Έστω κι αν αυτό προκύψει μέσα από την ψυχοθεραπεία. Είμαι έτοιμος να ακούσω προτάσεις που δεν περιμένω, να βγει άκρη μέσα από όλα αυτά. Μπορεί να έχω σύνδρομο εξάντλησης. Μπορεί και να βρω μόνος μου το έναυσμα για να τη δω αλλιώς.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 29 Μαρ 2025, 19:18

23 Μαρ 2025, 20:41
Χωρίς να θέλω να πω πολλές πληροφορίες, θα σας εκθέσω τα προβλήματα μου συνοπτικά. Παρακαλώ, λίγη προσοχή...

Το βασικό είναι ότι όλα είναι ψυχολογικά. Και τα επαγγελματικά ακόμη μπερδεύονται και γίνονται γάμησέ τα.
Η ψυχολογία μου είναι σκατά. Έχω παθολογικές εμμονές με τις επαγγελματικές προοπτικές, τις επιλογές, τις σπουδές.
Τέλειωσα το πρώτο πτυχίο με άριστα και πάω στο δεύτερο. Ανακαλύπτω, βέβαια, ότι όλο αυτό είναι μια νοσηρή φάση και δεν είμαι ο εαυτός μου.
Τώρα με την κατάθλιψη, δεν έχω κουράγιο να γράψω ούτε αυτές τις γραμμές.
Δε σκέφτομαι αντικειμενικά, δε μ' αρέσει τίποτα κατά βάθος και μ' αρέσουν όλα εξίσου.
Το «δώσε χρόνο στον εαυτό σου» δε με βοηθάει, γιατί τα όνειρα και οι προσδοκίες γίνονται τέρατα.
Ζω σ' έναν λαβύρινθο.
Ευχαρίστως θα μπορούσα να εξηγήσω τα θέματά μου περισσότερο δομημένα λογικά, αλλά δεν έχω ιδέα από που να το πιάσω.

Δεν έχω καμία αυταπάτη ότι είστε κατάλληλοι σύμβουλοι, αλλά οποιαδήποτε ιδέα και να πυροδοτήσετε μπορεί να βγει σε καλό. Θέλω ανατροφοδότηση, όσο παράλογη και αν είναι.
Η συμβουλη μου ειναι βασικα αν δεν την πινεις ξεκινα κι αν την πινεις σταματα.

Άβαταρ μέλους
student

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από student » 29 Μαρ 2025, 19:29

29 Μαρ 2025, 19:05

Κάτι έχει πάει πολύ λάθος ως τώρα. Για να ξεφύγω από τις επιλογές μου, εφευρίσκω νέες επιλογές, καινούριες προσπάθειες.
Πάντοτε το φόρουμ είναι το τελευταίο καταφύγιο για τη σκατίλα μου. Κι αυτό γιατί δεν έχω την καλύτερη γνώμη για το φόρουμ, καταλαβαίνετε.

Εν πάση περιπτώσει, πρέπει να κάνω για λίγο έστω, ένα π ρ α γ μ α τ ι κ ό διάλειμμα. Ή επιτέλους να ασχοληθώ με κάτι που με ενδιαφέρει προσωπικά. Έστω κι αν αυτό προκύψει μέσα από την ψυχοθεραπεία. Είμαι έτοιμος να ακούσω προτάσεις που δεν περιμένω, να βγει άκρη μέσα από όλα αυτά. Μπορεί να έχω σύνδρομο εξάντλησης. Μπορεί και να βρω μόνος μου το έναυσμα για να τη δω αλλιώς.
Ἀργύριον καὶ χρυσίον ἐγὼ δὲν ἔχω· ἀλλ᾿ ὅ,τι ἔχω, τοῦτο σοὶ δίδω...

Λέγει πρὸς αὐτὸν ὁ Ἰησοῦς· Ἐγὼ εἶμαι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή...

...ο δὲ Θεὸς τῆς ἐλπίδος εἴθε νὰ σε ἐμπλήσῃ πάσης χαρᾶς καὶ εἰρήνης διὰ τῆς πίστεως, ὥστε νὰ περισσεύεις εἰς τὴν ἐλπίδα...

ΥΓ Διότι ὅστις αἰσχυνθῇ δι᾿ ἐμὲ καὶ διὰ τοὺς λόγους μου ἐν τῇ γενεᾷ ταύτῃ τῇ μοιχαλίδι καὶ ἁμαρτωλῷ, καὶ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου θέλει αἰσχυνθῆ δι᾿ αὐτόν, ὅταν ἔλθῃ ἐν τῇ δόξῃ τοῦ Πατρὸς αὑτοῦ μετὰ τῶν ἀγγέλων

Καλή δύναμη και ο Θεός μαζί σου

Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας » 29 Μαρ 2025, 19:35

student έγραψε:
29 Μαρ 2025, 19:29
29 Μαρ 2025, 19:05

Ἀργύριον καὶ χρυσίον ἐγὼ δὲν ἔχω· ἀλλ᾿ ὅ,τι ἔχω, τοῦτο σοὶ δίδω...

Λέγει πρὸς αὐτὸν ὁ Ἰησοῦς· Ἐγὼ εἶμαι ἡ ὁδὸς καὶ ἡ ἀλήθεια καὶ ἡ ζωή...

...ο δὲ Θεὸς τῆς ἐλπίδος εἴθε νὰ σε ἐμπλήσῃ πάσης χαρᾶς καὶ εἰρήνης διὰ τῆς πίστεως, ὥστε νὰ περισσεύεις εἰς τὴν ἐλπίδα...

ΥΓ Διότι ὅστις αἰσχυνθῇ δι᾿ ἐμὲ καὶ διὰ τοὺς λόγους μου ἐν τῇ γενεᾷ ταύτῃ τῇ μοιχαλίδι καὶ ἁμαρτωλῷ, καὶ ὁ Υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου θέλει αἰσχυνθῆ δι᾿ αὐτόν, ὅταν ἔλθῃ ἐν τῇ δόξῃ τοῦ Πατρὸς αὑτοῦ μετὰ τῶν ἀγγέλων

Καλή δύναμη και ο Θεός μαζί σου
Μου λες να πιστέψω στον Θεό; Μα πιστεύω ήδη.

Άβαταρ μέλους
Αχθος Αρουρης
Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αχθος Αρουρης » 30 Μαρ 2025, 14:13

\\

αγροτικες εργασιες με τα χερια στο χωραφι,
ειναι καλο φαρμακο κατα της καταθλιψης ....

βαλε πατατες, τωρα τις βαζουν, εχεις ηδη
καθυστερησει 10-20 ημερες .....

το σκαψιμο της γης με τσαπα ειναι οτι πρεπει,
η γη απορροφα ολη την στεναχωρια σου
και σε αναπαυει ......

//
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αχθος Αρουρης την 30 Μαρ 2025, 14:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn » 30 Μαρ 2025, 14:21

Επειδή σε βλέπω τόσο καιρό να παιδεύεσαι. Αφέσου στο αδιέξοδο. Αυτή είναι η λύση για σένα

Δεν βλέπω κάτι άλλο θέλω να πω
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών