Κανεις δεν με θελει.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Κανεις δεν με θελει.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Όχι, του το δίνω.
Σκέφτηκα να ανοίξω τώρα νήμα αλλά δεν θα ήταν τόσο δυνατό.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Τώρα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:28Όχι, του το δίνω.
Δεν αντέχεις να είναι στραμμένα τα βλέμματα αλλού;
Αντιθέτως, κάποιες φορές νιώθω ότι μου προσδίδουν περισσότερη αξία απ' όση μου αξίζει.karadeniz1 έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:25αισθανεσαι και συ οτι ολοι σε κλανουν καραμουτρα σταλινάρα????
Εγώ, αν ήμουν γκόμενα δεν θα με γούσταρα κι αν ήμουν κανονικός άνθρωπος δεν θα μ' έκανα παρέα. Παραδόξως όμως, υπάρχει κόσμος που δείχνει να με γουστάρει και να μ' εκτιμά. Ο λόγος που μπήκα στο πχόρουμ είναι για να βλέπω τυπάκια σαν κι εσένα, να κάνω την σύγκριση και ν' αρχίσω να εκτιμώ τον εαυτό μου.
- Γενιά της Αμαρτίας
Έχω εσωτερικό πόνο αμέτρητο και βυθίζομαι στον σαδομαζοχισμό.Custom_F έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:29Τώρα;Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:28Όχι, του το δίνω.
Δεν αντέχεις να είναι στραμμένα τα βλέμματα αλλού;
- Γενιά της Αμαρτίας
Αφιερωμένο στο Μαύρο Πρόβατο τραγούδι + βίντεο
Θα το ξαναπώ κι εδώ κι ας πάει στον βρόντο: η εκκλησία σε περιπτώσεις σαν του μαύρου προβάτου βοηθάει.
- Γενιά της Αμαρτίας
Όχι πρέπει να νιώσει στον πυρήνα του την οδύνη του πόνοοοουυυυυυυυ
- Veni Vidi Vici
Είσαι σκληρός...που είναι η ευαισθησία της αριστεράς διαννόησης;Βλήμα έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:30Αντιθέτως, κάποιες φορές νιώθω ότι μου προσδίδουν περισσότερη αξία απ' όση μου αξίζει.karadeniz1 έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:25αισθανεσαι και συ οτι ολοι σε κλανουν καραμουτρα σταλινάρα????
Εγώ, αν ήμουν γκόμενα δεν θα με γούσταρα κι αν ήμουν κανονικός άνθρωπος δεν θα μ' έκανα παρέα. Παραδόξως όμως, υπάρχει κόσμος που δείχνει να με γουστάρει και να μ' εκτιμά. Ο λόγος που μπήκα στο πχόρουμ είναι για να βλέπω τυπάκια σαν κι εσένα, να κάνω την σύγκριση και ν' αρχίσω να εκτιμώ τον εαυτό μου.
Αlea jacta est
- Veni Vidi Vici
Εσύ μη δεις πρόβατο...αμέσως να θυμηθείς τα παιδικά σου χρόνια.
Τότε που πρώτα τα σοδομούσες στα χωράφια και μετά τα έτρωγες στα κάρβουνα.
Αlea jacta est
Τι είναι αυτό το φασίστες; Από γεννησιμιού μας φασίστες είμαστε; Αν δεν θέλουμε να μας πάρει ο άλλος το σπίτι, τους ανθρώπους και τον τόπο μας, φασίστες είμαστε; Αν δεν μας αρέσει το έγκλημα και το οργανωμένο έγκλημα εναντίον μας και στο μέλλον εναντίον των απογόνων μας, φασίστες είμαστε; Αν μας αρέσει η ισονομία, δημοκρατία χωρίς ισονομία δεν γίνεται, φασίστες είμαστε;
Στον κώλο σου!Veni Vidi Vici έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:48Είσαι σκληρός...που είναι η ευαισθησία της αριστεράς διαννόησης;

- Veni Vidi Vici
Δηλαδή η ευαισθησία της αριστεράς είναι μια σκατούλα;Βλήμα έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:53Στον κώλο σου!Veni Vidi Vici έγραψε: ↑16 Απρ 2020, 20:48Είσαι σκληρός...που είναι η ευαισθησία της αριστεράς διαννόησης;
Καλά, εγώ το ήξερα...οι άλλοι να τα βλέπουν αυτά.
Αlea jacta est
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί κανείς δεν θέλει τους Παλαιστίνιους;
από Niki » 05 Νοέμ 2023, 20:29 » σε Διεθνής πολιτική - 138 Απαντήσεις
- 6676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
28 Ιαν 2025, 13:46
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 370 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fairfax
22 Ιουν 2024, 17:23
-
-
Νέα δημοσίευση Γκάλοπ - Ο Τσίπρας θέλει να...
από Libre arbitre » 05 Ιούλ 2024, 21:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 7 Απαντήσεις
- 188 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
06 Ιούλ 2024, 15:21
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακολουθει κανεις το debate;
από Portia » 11 Οκτ 2023, 21:33 » σε Εσωτερική Πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 3390 Προβολές
-