- Casper - έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 16:46Δεν λέω για τώρα αλλά πριν χρόνια, τώρα καλά είμαιΣτύγιος έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 16:43Είσαι πολύ ωραία κοπέλα κορίτσι μου , μη βασίζεσαι στη γνώμη των άλλων και ειδικά σε φόρα, όπου καθένας μπορεί να βγάζει τον χειρότερο του εαυτό.- Casper - έγραψε: ↑28 Μαρ 2021, 16:35
Μην είσαι απόλυτος. Εμένα το φόρουμ (και γενικά το ίντερνετ) πριν κάποια χρόνια με ώθησε στο να ζητήσω βοήθεια από ειδικό. Μπορεί να μην το διαχειρίστηκα με τον σωστό τρόπο που λες, επειδή άνθρωπος είμαι και έχω τον δικό μου χαρακτήρα και προβληματικότητα, αλλά τουλάχιστον έγινε. Αυτά.
Να σταθείς στα πόδια σου -όλοι έχουμε περάσει απ' αυτό το στάδιο της κατάθλιψης και μιζέριας- και θα τα καταφέρεις.για πριν χρόνια λέω. Και ναι υπήρχαν και άπειρα τρολλαρίσματα. Πάντα θα υπάρχουν, στο ίντερνετ βρισκόμαστε. Κάποιες φορές ανάλογα και με τον χαρακτήρα μπορεί και να βοηθήσουν - όχι πάντα βέβαια και όχι σε όλες τις φάσεις. Μάλιστα κάποιες φορές η προσπάθεια κάποιων να βοηθήσουν έστω με τον πιο μικρό τρόπο που μπορούν κάποιον εντελώς άγνωστο, είναι συγκινητική.
Εγώ βιώνω μια ήπια κατάθλιψη τον τελευταίο μήνα. Κοιμάμαι ακανόνιστα ,μπορεί και να ξυπνάω 2-3 φορές τη νύχτα.