Στεναχωριέστε κι εσείς όταν βλέπετε άτομα με πολλά τατουάζ?

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Στεναχωριέστε κι εσείς όταν βλέπετε άτομα με πολλά τατουάζ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 16 Ιουν 2024, 22:39

Japetus έγραψε:
16 Ιουν 2024, 21:41
Airman68 έγραψε:
16 Ιουν 2024, 21:35
Παλιά απαγορευόταν στους στρατιωτικούς να έχουν τατουάζ.
Έχει αλλάξει αυτό;
Δεν νομίζω να έχει αλλάξει, για τους φαντάρους πιστεύω γίνεται..
Εννοείται πως γίνεται για φαντάρους. Σιγά μην απέρριπταν δωρεάν δούλους επειδή έχουν τατουάζ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 16 Ιουν 2024, 22:51

Θα στενοχωρηθώ περισσότερο όταν θελήσουν να τα βγάλουν (πέρασε η μόδα, χώρισα με τον Makis for ever κλπ.) και εκεί θα μάθουν ή και θα διαπιστώσουν ότι οι επιπτώσεις είναι πολύ μεγαλύτερες, αφού όλο αυτό το δηλητήριο θα προχωρήσει βαθύτερα στο κυκλοφοριακό. Έτσι λένε γιατροί που το μελετούν.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 16 Ιουν 2024, 22:58

Δε μ' ενδιαφέρει πόσο μικρό είναι το τατουάζ ή αν είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου, ακόμα και μια μικρή τελίτσα να έχει οπουδήποτε στο σώμα της έχει φάει Χ. Στα μάτια μου η γυναίκα με τατουάζ χάνει την αξία της και το σώμα της το βλέπω σαν ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο που το έχουν γεμίσει με ταγκιές. Φθηναριό του κερατά. Πούλο και πάμε παρακάτω.

Οπότε για ν' απαντήσω και στο ερώτημα του op, ναί, εκτός από απέχθεια νιώθω και στενοχώρια γιατί μειώνονται οι διαθέσιμες επιλογές.

Εμφανισιακά δεν ζητάω πολλά πράγματα. Να μην έχει τατουάζ, να μην έχει μπιχλιμπίδια στη μάπα, να μην έχει κιτς νύχια κομψόγναθου και να μην έχει σώμα που να μοιάζει με σαμπρέλα από τρακτέρ. Αν μιλάμε για Ελλάδα τότε έχουμε απελπιστικά πολύ λίγες επιλογές.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 16 Ιουν 2024, 22:59

Μερικά τατουάζ είναι έργα τέχνης. Εμένα μου αρέσουν τα total black σχέδια. Ένας από τους αγαπημένους μου σχεδιαστες είναι αυτός

https://www.instagram.com/eliot.kohek?i ... c0MTd6ZHQx

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 16 Ιουν 2024, 23:10

Μπίστης έγραψε:
16 Ιουν 2024, 11:24
Πλέον αν έχουν ένα ή δύο μικρά είναι παρηγορο ... :roll:

Ή μήπως δεν είσαστε χριστιανοί και δεν σας απασχολεί η δυστυχία των άλλων ? :102:
Το δευτερο, αν και δεν καταλαβαινω τη συνδεση με τα τατουαζ ή τον χριστιανισμο.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 16 Ιουν 2024, 23:20

Εμένα μου κάνει εντύπωση η εξαιρετικά χαμηλή αισθητική που έχει η τεράστια πλειοψηφία όσων κάνουν tattoo. Ναι, εντάξει, η αισθητική είναι κάτι υποκειμενικό κτλ... αλλά πώς να το κάνουμε, κάνουν μαλακίες. Με διαφορά η πιο συχνή μαλακία είναι ότι αδιαφορούν για το πώς δείχνει το tattoo από 5-10 μέτρα απόσταση. Δηλαδή μπορεί κάτι να είναι ωραίο από κοντά, αλλά στα 5 μέτρα απόσταση να δείχνει σαν κουτσουλιά ή σα να έχεις πέσει σε βαρέλι με πίσσα. Ύστερα έχουμε την άλλη μαλακία, που ο άλλος χτυπάει ένα σχέδιο που δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, ούτε καν συμβολίζει κάτι, μόνο και μόνο επειδή του φαίνεται ωραίο εκείνη τη στιγμή. Για ποιό λόγο να κάνεις μια μόνιμη παρέμβαση στο σώμα σου αν αυτή δεν έχει κάποια βαθύτερη σημασία για σένα; Εϊναι σα να αποφασίζεις να φοράς το ίδιο μπλουζάκι, μέρα-νύχτα, σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου. Και τέλος, σχεδόν πάντα κάνουν tattoo χωρίς να σκέφτονται πώς θα δείχνουν μετά από 20-30 χρόνια ή μετά από 20-30 κιλά.

Υπάρχουν κάποια ελάχιστα tattoo που είναι όντως πολύ όμορφα και δείχνουν οκ από οποιαδήποτε απόσταση, αλλά είναι μια μικρή μειοψηφία. Επίσης υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που τα κάνουν για να κρύψουν κάποια δερματικά προβλήματα, αλλά αυτοί είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 16 Ιουν 2024, 23:47

micmic έγραψε:
16 Ιουν 2024, 23:20
Εμένα μου κάνει εντύπωση η εξαιρετικά χαμηλή αισθητική που έχει η τεράστια πλειοψηφία όσων κάνουν tattoo. Ναι, εντάξει, η αισθητική είναι κάτι υποκειμενικό κτλ... αλλά πώς να το κάνουμε, κάνουν μαλακίες. Με διαφορά η πιο συχνή μαλακία είναι ότι αδιαφορούν για το πώς δείχνει το tattoo από 5-10 μέτρα απόσταση. Δηλαδή μπορεί κάτι να είναι ωραίο από κοντά, αλλά στα 5 μέτρα απόσταση να δείχνει σαν κουτσουλιά ή σα να έχεις πέσει σε βαρέλι με πίσσα. Ύστερα έχουμε την άλλη μαλακία, που ο άλλος χτυπάει ένα σχέδιο που δεν σημαίνει τίποτα απολύτως, ούτε καν συμβολίζει κάτι, μόνο και μόνο επειδή του φαίνεται ωραίο εκείνη τη στιγμή. Για ποιό λόγο να κάνεις μια μόνιμη παρέμβαση στο σώμα σου αν αυτή δεν έχει κάποια βαθύτερη σημασία για σένα; Εϊναι σα να αποφασίζεις να φοράς το ίδιο μπλουζάκι, μέρα-νύχτα, σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου. Και τέλος, σχεδόν πάντα κάνουν tattoo χωρίς να σκέφτονται πώς θα δείχνουν μετά από 20-30 χρόνια ή μετά από 20-30 κιλά.

Υπάρχουν κάποια ελάχιστα tattoo που είναι όντως πολύ όμορφα και δείχνουν οκ από οποιαδήποτε απόσταση, αλλά είναι μια μικρή μειοψηφία. Επίσης υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που τα κάνουν για να κρύψουν κάποια δερματικά προβλήματα, αλλά αυτοί είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία.
Αγαπητέ, αν δεν κάνεις 3-4 τατού σε διαφορετικά μέρη του σώματος, δεν έχεις εποπτεία πώς φαίνονται, οπότε δεν έχεις και προσωπική αισθητική. Στα πρώτα σου εξαρτάσαι τελείως από τον τατουίστα. Ο καλος ο τατουΐστας θα σε αποτρέψει απο μαλακίες και δε θα πάει να σε ξεπετάξει. Αλλά θα πληρώσεις και αντίστοιχα. Αυτό που βλέπεις ως χαμηλή αισθητική είναι συνήθως χαμηλό πορτοφόλι.
Z

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 16 Ιουν 2024, 23:57

Καραμελίτσα έγραψε:
16 Ιουν 2024, 23:47
micmic έγραψε:

Αγαπητέ, αν δεν κάνεις 3-4 τατού σε διαφορετικά μέρη του σώματος, δεν έχεις εποπτεία πώς φαίνονται, οπότε δεν έχεις και προσωπική αισθητική. Στα πρώτα σου εξαρτάσαι τελείως από τον τατουίστα. Ο καλος ο τατουΐστας θα σε αποτρέψει απο μαλακίες και δε θα πάει να σε ξεπετάξει. Αλλά θα πληρώσεις και αντίστοιχα. Αυτό που βλέπεις ως χαμηλή αισθητική είναι συνήθως χαμηλό πορτοφόλι.

βλέπω μεγάλη φαν των τατού η καραμελίτσα
θεσμικοί οι λόγοι να υποθέσω, έχουν ιστορικό συμβολισμό στην κοινωνική ομάδα που εκπροσωπείς; :50aris:
sure...
(γελώ)

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 17 Ιουν 2024, 00:51

micmic έγραψε:
Επίσης υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που τα κάνουν για να κρύψουν κάποια δερματικά προβλήματα, αλλά αυτοί είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία.

ή αυτοί που τα κάνουν για να δείξουν ότι έχουν μαλλιά :lol:
Εικόνα

Κασιδιαροφέρνει λίγο αλλά οκ, αν θες τόσο πολύ να δείχνεις ότι έχεις ψευτομαλλιά, ίσως είναι καλύτερο από καράφλα.

Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα » 17 Ιουν 2024, 00:53

λαθρολάγνο κουρκουμπίνι έγραψε:
16 Ιουν 2024, 23:57
Καραμελίτσα έγραψε:
16 Ιουν 2024, 23:47
micmic έγραψε:

βλέπω μεγάλη φαν των τατού η καραμελίτσα
θεσμικοί οι λόγοι να υποθέσω, έχουν ιστορικό συμβολισμό στην κοινωνική ομάδα που εκπροσωπείς; :50aris:
Στο φόρουμ εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου. Και τα τατού μ' αρέσουν στο δικό μου δέρμα, όχι για θεσμικούς λόγους.
Z

Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol » 17 Ιουν 2024, 01:07

Otto Weininger έγραψε:
16 Ιουν 2024, 22:59
Μερικά τατουάζ είναι έργα τέχνης. Εμένα μου αρέσουν τα total black σχέδια. Ένας από τους αγαπημένους μου σχεδιαστες είναι αυτός

λιγο μονοθεματικο εως εμμονικο τον βρισκω αλλα οκ

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 17 Ιουν 2024, 01:13

vantono έγραψε:
17 Ιουν 2024, 00:51
micmic έγραψε:
Επίσης υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που τα κάνουν για να κρύψουν κάποια δερματικά προβλήματα, αλλά αυτοί είναι μια εντελώς διαφορετική κατηγορία.

ή αυτοί που τα κάνουν για να δείξουν ότι έχουν μαλλιά :lol:
Εικόνα

Κασιδιαροφέρνει λίγο αλλά οκ, αν θες τόσο πολύ να δείχνεις ότι έχεις ψευτομαλλιά, ίσως είναι καλύτερο από καράφλα.
Θλιβερό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
Γάταρος
Phorum.gr user: Φορουμίτης ο Δίκαιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γάταρος » 17 Ιουν 2024, 04:11

Otto Weininger έγραψε:
16 Ιουν 2024, 22:59

Καλά αυτά είναι τα χειρότερα. Να τα βλέπεις (ή να μην τα βλέπεις, πάντως ξέροντας ότι είναι πάνω σου) και να σου μαυρίζει η ψυχή. Βέβαια αυτοί που τα κάνουν σίγουρα δεν ενοχλούνται αλλά εγώ αναφέρομαι σε ψυχικά υγιείς ανθρώπους.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 17 Ιουν 2024, 04:35

micmic έγραψε:
...Και τέλος, σχεδόν πάντα κάνουν tattoo χωρίς να σκέφτονται πώς θα δείχνουν μετά από 20-30 χρόνια ή μετά από 20-30 κιλά.
...
όταν είσαι 16 τα 20-30 χρόνια είναι 5 ζωές μετά.σιγά μην υπολογίζεις και την πιθανότητα της αθανασίας

Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης » 17 Ιουν 2024, 04:52

ο προχωροκαγκουρισμος ειναι ασθενεια οποτε ως τετοια την αντιμετωπιζουμε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών