Λέγε, τι σε κόλλησε η κάρχια.
Είναι τα 40 η αρχή του τέλους..;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είναι τα 40 η αρχή του τέλους..;

.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
Το πάθαινα αυτό παλιότερα συχνά, έβλεπα κοπέλες έξω, στη δουλειά κλπ.. και μου άρεσαν.. Την έχω ξαναπει την ιστορία μου, κάπου πάλι σε μια παρόμοια συζήτηση με τον tanipteros..Καρολίνα έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 21:59Δεν έχεις γνωρίσει όλα αυτά τα χρόνια κάποια κοπέλα που να σου αρέσει και να σε ελκύει σεξουαλικά;
Τώρα πλέον...αναμάρτητος?
Δεν τα έχω διαβάσει, λέω για αυτά τα χρόνια που λες ότι απέχεις, δεν έτυχε να νιώσεις κάτι παραπάνω για κάποια;Parrot έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 22:06Το πάθαινα αυτό παλιότερα συχνά, έβλεπα κοπέλες έξω, στη δουλειά κλπ.. και μου άρεσαν.. Την έχω ξαναπει την ιστορία μου, κάπου πάλι σε μια παρόμοια συζήτηση με τον tanipteros..
Το αποφεύγω λόγω ηλικίας πλέον..Καρολίνα έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 22:10Δεν τα έχω διαβάσει, λέω για αυτά τα χρόνια που λες ότι απέχεις, δεν έτυχε να νιώσεις κάτι παραπάνω για κάποια;
Εύγε! Δεν είναι και λίγο...
-
Οι περισσότερες στην ηλικία μου είναι παντρεμένες και οι νεότερες δεν μου αρέσουν λόγω ανωριμότητας..
Και να βρω όμως υποθετικά, δεν εχω την οικονομική δυνατότητα να ανοίξω σπίτι και να κάνω οικογένεια, αυτό θα ήταν ανεύθυνο στην οικονομική μου κατάσταση..
Αυτό όμως που λες, αν και σωστό, δεν έχει σχέση με το αν νιώθεις έλξη για γυναίκες γενικά. Έτσι όπως το περιέγραψες, είναι σαν να έχεις γίνει κάτι σαν βουδιστής.
Η έλξη είναι κάτι που προκαλείται απ' την εξωτερική εμφάνιση του άλλου, που σημαίνει ότι δεν είναι κάτι πραγματικό ή ουσίας..Καρολίνα έγραψε: ↑03 Απρ 2023, 22:21Αυτό όμως που λες, αν και σωστό, δεν έχει σχέση με το αν νιώθεις έλξη για γυναίκες γενικά. Έτσι όπως το περιέγραψες, είναι σαν να έχεις γίνει κάτι σαν βουδιστής.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Καλά κάνεις...γάμησε (sic) τες μωρέ ...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η αρχή του τέλους για τους τούρκους στην Κύπρο!!
από Unique » 13 Μαρ 2025, 07:21 » σε Εθνικά Θέματα - 36 Απαντήσεις
- 744 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
13 Μαρ 2025, 18:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγική συνέντευξη ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια: Η αρχή του τέλους για την εθνική αεροπορική ισχύ;
από southern » 25 Μαρ 2024, 22:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
08 Απρ 2024, 15:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τίτλοι τέλους για τα γεροντοπαλίκαρα
από Καπετάν Μιχάλης » 13 Σεπ 2024, 15:14 » σε Μηχανοκίνηση - 0 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-