Serial killer ΟΡΕΣΤΗΣ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Serial killer ΟΡΕΣΤΗΣ
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Serial killer ΟΡΕΣΤΗΣ
Orestis35APOEL ηταν το ονομα του.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- Υπερκουλτουριάρης
Μην κατηγορούμε την συμπαθή ομάδα. Την υποστηρίζω και εγώ, αν και ένα φεγγάρι που έβγαινα με μια παρέα Κύπριων φοιτητών, με ζάλιζαν να γίνω Απόλλων, μέχρι και κασκόλ μου έφεραν δώρο. Στην κατάληξη αυτοί έγιναν ΠΑΟΚ, εγώ έμεινα ΑΠΟΕΛ!
- Υπερκουλτουριάρης
Σιγά ρε μλκ, η μισή Κύπρος νεοναζί είναι; Άσε που έχουν στενές σχέσεις με ένα κομμάτι των οπαδών του ΠΑΟΚ,οπότε το αίμα νερο δεν γίνεται.
ΑΠΟΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ δεν κολλάει;

Πονάει αυτό το "Ελλήνων" ε;
Οι εμφυλιοι μας φαγανε φιλε
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:11Μην κατηγορούμε την συμπαθή ομάδα. Την υποστηρίζω και εγώ, αν και ένα φεγγάρι που έβγαινα με μια παρέα Κύπριων φοιτητών, με ζάλιζαν να γίνω Απόλλων, μέχρι και κασκόλ μου έφεραν δώρο. Στην κατάληξη αυτοί έγιναν ΠΑΟΚ, εγώ έμεινα ΑΠΟΕΛ!

- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Για αυτό ειμαι εναντίον των ναζί, διοτι επιθυμούν εμφυλίους ανάμεσα στην ανθρωπότητα.Καλαβρία έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:26Οι εμφυλιοι μας φαγανε φιλεμίστερ μαξ έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:23Δεν ειναι η μισή Κύπρος νεοναζί, αλλά ουτε το ΑΠΟΕΛ είναι η μισή Κύπρος. Δεν ειναι όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες νεοναζί, αλλά ολοι οι νεοναζί ειναι ΑΠΟΕΛ. (στην Λευκωσία). ΕΟΚΑ Β ξανακτύπα, ΕΛΑΜ, ναρκωτικά. Αυτή ειναι η κουλτουρα της κερκίδας του ΑΠΟΕΛ.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:14
Σιγά ρε μλκ, η μισή Κύπρος νεοναζί είναι; Άσε που έχουν στενές σχέσεις με ένα κομμάτι των οπαδών του ΠΑΟΚ,οπότε το αίμα νερο δεν γίνεται.
ΑΠΟΕΛ και ΣΥΡΙΖΑ δεν κολλάει;

- Υπερκουλτουριάρης
Όσους οπαδούς του γνώρισα πάντως, δεν ήταν ακροδεξιά στοιχεία. ΟΚ Έλληνες, που θες δεν θες αυτό είστε, αλλά σε mainstream κατάσταση, μάλλον απολίτικη.μίστερ μαξ έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:23
Δεν ειναι η μισή Κύπρος νεοναζί, αλλά ουτε το ΑΠΟΕΛ είναι η μισή Κύπρος. Δεν ειναι όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες νεοναζί, αλλά ολοι οι νεοναζί ειναι ΑΠΟΕΛ. (στην Λευκωσία). ΕΟΚΑ Β ξανακτύπα, ΕΛΑΜ, ναρκωτικά. Αυτή ειναι η κουλτουρα της κερκίδας του ΑΠΟΕΛ.
Δε μου λες, αριστερούς έχει ο ΑΠΟΕΛ;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τα λένε οι ίδιοι, όσοι τα αντιλαμβάνονται και έχουν κάποια ευθιξία αποχωρούνΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:35Όσους οπαδούς του γνώρισα πάντως, δεν ήταν ακροδεξιά στοιχεία. ΟΚ Έλληνες, που θες δεν θες αυτό είστε, αλλά σε mainstream κατάσταση, μάλλον απολίτικη.μίστερ μαξ έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:23
Δεν ειναι η μισή Κύπρος νεοναζί, αλλά ουτε το ΑΠΟΕΛ είναι η μισή Κύπρος. Δεν ειναι όλοι οι ΑΠΟΕΛιστες νεοναζί, αλλά ολοι οι νεοναζί ειναι ΑΠΟΕΛ. (στην Λευκωσία). ΕΟΚΑ Β ξανακτύπα, ΕΛΑΜ, ναρκωτικά. Αυτή ειναι η κουλτουρα της κερκίδας του ΑΠΟΕΛ.
https://www.ant1iwo.com/sports/cyprus/a ... -proudzos/
Αν έχει αριστερους το ΑΠΟΕΛ, θα είναι εξαίρεσεις. Αν κάποιος ειναι ΑΠΟΕΛ => είναι Δεξιος κατά 99%, περιξ της ΧΑ κατά 75%, ψηφίζει ΕΛΑΜ κατά 20%

Στην ανθρωποτητα , στις κοινωνιες στους λαους κλπμίστερ μαξ έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:30Για αυτό ειμαι εναντίον των ναζί, διοτι επιθυμούν εμφυλίους ανάμεσα στην ανθρωπότητα.Καλαβρία έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:26Οι εμφυλιοι μας φαγανε φιλεμίστερ μαξ έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:23

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καλαβρία την 25 Απρ 2019, 08:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν ειναι οι ΑΠΟΕΛΙΤΕΣ ακροδεξιοιΥπερκουλτουριάρης έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:35Όσους οπαδούς του γνώρισα πάντως, δεν ήταν ακροδεξιά στοιχεία. ΟΚ Έλληνες, που θες δεν θες αυτό είστε, αλλά σε mainstream κατάσταση, μάλλον απολίτικη.μίστερ μαξ έγραψε: ↑25 Απρ 2019, 08:23
αλλα οσοι ειναι ακροδεξιοι της Κυπρου ειναι στον ΑΠΟΕΛ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καλαβρία την 25 Απρ 2019, 08:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπαρχουν και τα αντιστοιχα '''στοιχεια''' στη μερια της Ομονιας
Το ιδιο αλήτες και οι μεν και οι δε .
Υπευθυνοι για τους διχασμους του τωρα
και οι ιδεολογικοι τους προγονοι για τον μινι εμφυλιο οτυ 1973-74 που ανοιξε την κερκοπορτα στον ΑΤΤΙΛΑ
Το ιδιο αλήτες και οι μεν και οι δε .
Υπευθυνοι για τους διχασμους του τωρα
και οι ιδεολογικοι τους προγονοι για τον μινι εμφυλιο οτυ 1973-74 που ανοιξε την κερκοπορτα στον ΑΤΤΙΛΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Καλαβρία την 25 Απρ 2019, 08:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τα ιδια σκ@τ@ με τους παρακάτω ανθέλληνες φασίστες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 29χρονος δηλώνει serial killer
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 21 Ιούλ 2023, 02:30 » σε Εγκληματικότητα - 0 Απαντήσεις
- 712 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
21 Ιούλ 2023, 02:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έπιασαν τον Long Island Serial Killer
από Λεγεών » 17 Ιούλ 2023, 18:25 » σε Εγκληματικότητα - 2 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
17 Ιούλ 2023, 18:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση The tesla killer: το νέο αμάξι του Φραπεζίτη
από Σενέκας » 21 Δεκ 2023, 11:21 » σε Μηχανοκίνηση - 19 Απαντήσεις
- 1985 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
24 Ιαν 2024, 11:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χρυσαυγιτης spree killer still at large
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 09 Φεβ 2025, 11:01 » σε Κοινωνικά θέματα - 397 Απαντήσεις
- 7401 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
15 Φεβ 2025, 01:25
-