Πτυχιακή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Πτυχιακή
Καλησπέρα μια φίλη μου έφτιαξε ένα ερωτηματολόγιο με θέμα τις διαταραχές και χρειάζεται 200 άτομα να το συμπληρώσουν
Ηλικίες 18-30 αν είστε πιο μεγάλος-η μπορείτε απλά να βάλετε εκεί που λέει ηλικία 29 ή κάτι μικρότερο από 30 ευχαριστώ πολύ
https://forms.gle/sWEnRpLCA9TeFA2SA
Ηλικίες 18-30 αν είστε πιο μεγάλος-η μπορείτε απλά να βάλετε εκεί που λέει ηλικία 29 ή κάτι μικρότερο από 30 ευχαριστώ πολύ
Re: Πτυχιακή
Εισαι στο σωστο μερος, αλλα δεν γεμιζουμε πουλμαν. 

- Υδράργυρος
18-30;
εδω οι περισσοτεροι ειμαστε χουντογεροι και τελειωμενοι x-ers

Το ηλικιακό όριο υπάρχει για κάποιο λόγο, τι νόημα έχει να βάλει κάποιος ψεύτικη ηλικία;Νίκος έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 10:36Καλησπέρα μια φίλη μου έφτιαξε ένα ερωτηματολόγιο με θέμα τις διαταραχές και χρειάζεται 200 άτομα να το συμπληρώσουν
Κανονικά απαγορεύεται και αν το δει κάποιος (μια και χτες διάβασα ότι το φόρουμ είναι και πηγή γνώσης

-
έτσι πρέπει να νιώθεις τώρα που μετά το 2025 η συνταξιοδότηση θα πάει στα 100..!!!!Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 11:1418-30;εδω οι περισσοτεροι ειμαστε χουντογεροι και τελειωμενοι x-ers
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
βοθρατζης έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 12:16έτσι πρέπει να νιώθεις τώρα που μετά το 2025 η συνταξιοδότηση θα πάει στα 100..!!!!Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 11:1418-30;εδω οι περισσοτεροι ειμαστε χουντογεροι και τελειωμενοι x-ers

Παρατηρητής...
με Spss θα αναλύσει τα δεδομένα;
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία
- kongrosian
οκ. απάντησα σε όλες τις ερωτήσεις, λάθος.
στο διαταραχες ειναι σωστος ομως. αν και οπως λεει κι ο μπαζουμπα 200 δύσκολοΥδράργυρος έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 11:1418-30;εδω οι περισσοτεροι ειμαστε χουντογεροι και τελειωμενοι x-ers
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Στο τσακ προλαβαίνει η Casp.Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 11:1418-30;εδω οι περισσοτεροι ειμαστε χουντογεροι και τελειωμενοι x-ers

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Το έκανα πάντως!vagabondo έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 18:28Στο τσακ προλαβαίνει η Casp.Υδράργυρος έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 11:1418-30;εδω οι περισσοτεροι ειμαστε χουντογεροι και τελειωμενοι x-ers
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Αγγελική....εε...εννοώ Νίκο φίλε της Αγγελικής...χρειαζόμαστε μια νέα ψυχολόγο στο παρόν Ίδρυμα.Νίκος έγραψε: ↑01 Απρ 2023, 10:36Καλησπέρα μια φίλη μου έφτιαξε ένα ερωτηματολόγιο με θέμα τις διαταραχές και χρειάζεται 200 άτομα να το συμπληρώσουν
Άσχετο, αλλά ποια είναι η γνώμη σου για τον Γράμο;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
ΠΟΙΟΣ ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ; ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΕΔΩ ΕΜΑΣ ΑΥΤΑ