Αλλάζουν οι άνθρωποι;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Αλλάζουν οι άνθρωποι;
Αλλάζουν οι άνθρωποι; Και αν ναι, υπό ποιές συνθήκες;
Αναπτύξτε όσο θέλετε, είτε από την εμπειρία σας, είτε από τις (θεωρητικές) γνώσεις σας.
Εγώ θα έλεγα ναι, αλλά όχι όλοι. Μόνο όσοι καταλαβαίνουν από τα λάθη τους και δεν έχουν ξερό κεφάλι.
Αναπτύξτε όσο θέλετε, είτε από την εμπειρία σας, είτε από τις (θεωρητικές) γνώσεις σας.
Εγώ θα έλεγα ναι, αλλά όχι όλοι. Μόνο όσοι καταλαβαίνουν από τα λάθη τους και δεν έχουν ξερό κεφάλι.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- kongrosian
Re: Αλλάζουν οι άνθρωποι;
ναι. εγώ έχω αλλάξει πάρα πολύ στο πέρασμα των χρόνων. είτε από λάθη, είτε από πάθη, είτε από θέματα υγείας.
-
αν ναι, μονο προς το χειροτερο.
-
Όσον αφορά τις σχέσεις παίζει πολύ μεγάλο ρόλο με ποιον είσαι
Κάποιος που με εσένα μπορεί να παριστάνει τον μάγκα με κάποιον άλλον μπορεί να είναι υπάκουο κουταβάκι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Ναι αλλά όχι συχνά.
Ο καλύτερος τρόπος είναι η ψυχοθεραπεία, όπου έχεις ήδη αποδεχτεί σε κάποιο βαθμό ότι χρειάζεται ν' αλλάξεις.
Ο καλύτερος τρόπος είναι η ψυχοθεραπεία, όπου έχεις ήδη αποδεχτεί σε κάποιο βαθμό ότι χρειάζεται ν' αλλάξεις.
- kongrosian
επίσης, έχω δει ανθρώπους να αλλάζουν ΕΝΥΠΩΣΙΑΚΑ από ουσίες. νόμιμες ή μη.
- kongrosian
ο πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας για παράδειγμα. τι έχει πάθει; δεν ήταν έτσι.
- πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας
Δεν υποχώρησε σε κάποιο καινούργιο καπρίτσιο σου ο δυστυχής ;
.εσύ δεν έφευγες;
Εγώ αντίθετα είναι που πρέπει να αλλάξω.πληροφοριοδότης μαμάς μαρίας έγραψε: ↑29 Μαρ 2024, 22:21
Δεν υποχώρησε σε κάποιο καινούργιο καπρίτσιο σου ο δυστυχής ;
Εξού και το νήμα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Ούτε όταν πιάνεις πάτο θεωρείς πως δεν αλλάζεις;
Επειδή στον πάτο συνειδητοποιείς ότι τα έχασες σχεδόν όλα, σίγουρα την ψυχική σου ηρεμία, μπορεί και την σωματική υγεία σαν επακόλουθο, και επειδή δεν έχεις τι άλλο να χάσεις και δεν γουστάρεις να μείνεις άλλο εκεί και μάλιστα παρασέρνοντας κι’ άλλους, αλλάζεις. Δεν είναι απλό το βήμα, θέλει χρόνο, πείσμα, υπομονή, αλλά το αρχικό στάδιο είναι να αποδεχτείς ότι είσαι και εσύ ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος.
Επειδή στον πάτο συνειδητοποιείς ότι τα έχασες σχεδόν όλα, σίγουρα την ψυχική σου ηρεμία, μπορεί και την σωματική υγεία σαν επακόλουθο, και επειδή δεν έχεις τι άλλο να χάσεις και δεν γουστάρεις να μείνεις άλλο εκεί και μάλιστα παρασέρνοντας κι’ άλλους, αλλάζεις. Δεν είναι απλό το βήμα, θέλει χρόνο, πείσμα, υπομονή, αλλά το αρχικό στάδιο είναι να αποδεχτείς ότι είσαι και εσύ ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος.
Σύμφωνα με τη φυσική, όλες μας οι αποφάσεις προκαθοριστήκαν πριν από 13,8 δισεκατομμύρια χρόνια, όταν τα άτομα του σύμπαντος τεθήκαν σε κίνηση.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως αλλαζουν οι καιροι...
από taxalata xalasa » 08 Ιουν 2023, 11:53 » σε Εσωτερική Πολιτική - 53 Απαντήσεις
- 1268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
08 Ιουν 2023, 17:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλλάζουν όνομα και έμβλημα και κατεβαίνουν ξανά στις εκλογές
από Λακεδαίμων » 25 Μάιος 2023, 09:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λακεδαίμων
25 Μάιος 2023, 09:52
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αλλάζουν όλα στα ποδήλατα: Έρχονται υποχρεωτική ασφάλιση και πινακίδες κυκλοφορίας
από georgebi » 01 Ιουν 2023, 14:14 » σε Κοινωνικά θέματα - 75 Απαντήσεις
- 2549 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
01 Ιουν 2023, 18:07
-
-
- 197 Απαντήσεις
- 5766 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Pillars
19 Ιούλ 2023, 12:12