Κορονοϊός από την κινα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- dna replication
- dna replication
Re: Κορονοϊός από την κινα
το φάρμακο Remdesivir της Gilead είναι υποσχόμενο, ζητούνται εθελοντές
- dna replication
- dna replication
Λεπ σε κάνω κουότ γιατί είσαι από τις πλέον νηφάλιες φωνές στο νήμα και φαίνεσαι και γνώστης γι' αυτά τα ιατρικά ακαταλαβίστικα

Δεν με έπαιρνε ο ύπνος σήμερα και είπα να μπω στη δεξαμενή παγκόσμιας γνώσης που λέγεται τουήτερ, να δω τι συζητάει ο σοφός κόσμος με τα μπλέ τικ για τον κορονοίό.
Σε μια συζήτηση που παρακολουθούσα κάποιος ανέφερε την δρ. Shi Zengli, η οποία και απέκτησε φήμη γιατί είχε ταυτοποιήσει τις νυχτερίδες ως πηγή διάδοσης του SARS κατά το πρόσφατο ξέσπασμα στις αρχές του αιώνα.
Στην συζήτηση που λες δια την περί ης ο λόγος Δρα αναφέρθηκε ένα αρθράκι. Φρέσκο κουλούρι, προειδοποιεί την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για ενδεχόμενο ξέσπασμα Κορονοϊού, και μπράβο σε εκείνη και την ομάδα της για τις ακριβείς τους προβλέψεις.

Όλα αυτά ωραία και όμορφα (όχι) και καλώς έκανε ο Τουητεροφίλος μας και μας καθησύχαζε για το ότι το ξέσπασμα της ασθένειας είχε προβλεφθεί ήδη από το περυσινό Μάρτη.... Μα εκεί που λες, κάθομαι και λέω, δεν κοιμάμαι που δεν κοιμάμαι, δε ρίχνω μια ματιά στο έργο της Δρος Ζενγκλι;

Τι το 'θελα

Θέλω να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το άρθράκι του 2010.
Αν το διαβάζω σωστά (δεν ξέρω από αυτά), η Δρ Ζενγκλι και οι συνεργάτες της, αναφέρουν πως ταυτοποίησαν μια ενζυμική μεταλλαγή η οποία επιτρέπει τη μετάδοση του SARS-CoV από τις νυχτερίδες ακόμα και στον άνθρωπο, και πως το κατόρθωσαν με ένα μόνο μόριο από μια κοινή τους νυχτερίδα.
Θέλω να μου πείς εσύ που φαίνεσαι γνώστης. Η μεταλλαγή στο ένζυμο που αναφέρεται στο 3ο άρθρο είναι μια διαδικασία που μπορεί να συμβεί φυσικά και φυσιολογικά. Πολλά συμβαίνουν, η Κίνα είναι ένα τεράστιο -και μολυσμένο- μέρος, οπότε μια γονιδιακή μετάλλαξη είναι αναμενόμενη, άλλωστε αν διαβάζω το άρθρο σωστά, υπάρχουν (υποτιμώ τον αριθμό) γύρω στις 128 περιπτώσεις μετάθεσης των σχετικών ενζύμων, χωρίς όλες να είναι βέβαια δυνατές στο ίδιο γονιδίωμα.
Αλλά έλα που μπήκε ο διάολος μέσα μου

Πόσο χρόνο απαιτεί η μητέρα φύση για μια γονιδιακή μετάλλαξη από τις 128 πιθανές;

Είναι δυνατόν να συνέβη μέσα σε δυο δεκαετίες;
Πήγα πίσω στην γουικιπέδια να δω πού εργάζεται η μαντάμ Ζενγκλι.
Πού λες;

Εδώ Λεπ θέλω να σε ρωτήσω κάτι ειλικρινά.

Μου πήρε μια ωρίτσα να ψάχνω στο γκουγκλ. Γνώστης δεν είμαι, ορολογίες δεν κατέχω.

Και το θέμα το έχουν υπό εξέταση και ο ΠΟΥ και πόσοι Δημοσιογράφοι του Τουήτερ.

...Η μάλλον να μην το κάνω συνομωσιολογία.
Πες ότι έγραφες εσύ ένα αστυνομικό μυθιστόρημα στο μέλλον για την εξάπλωση του Κορονοϊού. Και ανακαλύπτεις πως μια παγκοσμίου φήμης επιστήμονας πειραματιζόταν με τον ιό σε ένα εργαστήριο Ιολογίας στην ίδια πόλη απ΄όπου ξέσπασε η επιδημία.
Που θα πήγαινε ο νούς σου;

Προσοχή, δεν προτρέπω κανέναν να τρέξει να πάρει μάσκα ούτε να λουστεί με ντετόλ.
Όλα αυτά είναι άχρηστα.
Αν ισχύουν τα προηγούμενα, ο ιός δένεται με το DNA σας.
Μπορεί και να αρρωστήσετε σε τρείς δεκαετίες. Αφού πρώτα επιμολύνετε όλους τους υπόλοιπους γύρω σας.
εδιτ. ο γουίνη αγνοείται ακόμα;
Αυτά. Καληνύχτα

- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ερευνουσαν την πιθανοτητα νεας επιδημιας απο ιους που κουβαλαν οι νυχτεριδες σε μια περιοχη απο οπου ξεκινησαν 2 τετοιες επιδημιες τα τελευταια 15 χρονια
Διαδωστε πριν κατεβει
Διαδωστε πριν κατεβει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 07 Φεβ 2020, 09:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
1) 229E (alpha coronavirus)
2) NL63 (alpha coronavirus)
3) OC43 (beta coronavirus)
4) HKU1 (beta coronavirus)
5) MERS-CoV
6) SARS-CoV
7) 2019 Novel Coronavirus (2019-nCoV)
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
18.50 ευρω.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
τι ακριβώς έχεις στο μυαλό;

Πάντως για τις μάσκες, έβλεπα μόλις πριν λίγο διαφήμιση από την dailymail, μόνο 200 ευρουλάκια! λολολολολ :Χουργιατς έγραψε: ↑07 Φεβ 2020, 03:20
Λεπ σε κάνω κουότ γιατί είσαι από τις πλέον νηφάλιες φωνές στο νήμα και φαίνεσαι και γνώστης γι' αυτά τα ιατρικά ακαταλαβίστικα
Δεν με έπαιρνε ο ύπνος σήμερα και είπα να μπω στη δεξαμενή παγκόσμιας γνώσης που λέγεται τουήτερ, να δω τι συζητάει ο σοφός κόσμος με τα μπλέ τικ για τον κορονοίό.
Σε μια συζήτηση που παρακολουθούσα κάποιος ανέφερε την δρ. Shi Zengli, η οποία και απέκτησε φήμη γιατί είχε ταυτοποιήσει τις νυχτερίδες ως πηγή διάδοσης του SARS κατά το πρόσφατο ξέσπασμα στις αρχές του αιώνα.
Στην συζήτηση που λες δια την περί ης ο λόγος Δρα αναφέρθηκε ένα αρθράκι. Φρέσκο κουλούρι, προειδοποιεί την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για ενδεχόμενο ξέσπασμα Κορονοϊού, και μπράβο σε εκείνη και την ομάδα της για τις ακριβείς τους προβλέψεις.
Όλα αυτά ωραία και όμορφα (όχι) και καλώς έκανε ο Τουητεροφίλος μας και μας καθησύχαζε για το ότι το ξέσπασμα της ασθένειας είχε προβλεφθεί ήδη από το περυσινό Μάρτη.... Μα εκεί που λες, κάθομαι και λέω, δεν κοιμάμαι που δεν κοιμάμαι, δε ρίχνω μια ματιά στο έργο της Δρος Ζενγκλι;
Τι το 'θελα
Θέλω να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το άρθράκι του 2010.
Αν το διαβάζω σωστά (δεν ξέρω από αυτά), η Δρ Ζενγκλι και οι συνεργάτες της, αναφέρουν πως ταυτοποίησαν μια ενζυμική μεταλλαγή η οποία επιτρέπει τη μετάδοση του SARS-CoV από τις νυχτερίδες ακόμα και στον άνθρωπο, και πως το κατόρθωσαν με ένα μόνο μόριο από μια κοινή τους νυχτερίδα.
Θέλω να μου πείς εσύ που φαίνεσαι γνώστης. Η μεταλλαγή στο ένζυμο που αναφέρεται στο 3ο άρθρο είναι μια διαδικασία που μπορεί να συμβεί φυσικά και φυσιολογικά. Πολλά συμβαίνουν, η Κίνα είναι ένα τεράστιο -και μολυσμένο- μέρος, οπότε μια γονιδιακή μετάλλαξη είναι αναμενόμενη, άλλωστε αν διαβάζω το άρθρο σωστά, υπάρχουν (υποτιμώ τον αριθμό) γύρω στις 128 περιπτώσεις μετάθεσης των σχετικών ενζύμων, χωρίς όλες να είναι βέβαια δυνατές στο ίδιο γονιδίωμα.
Αλλά έλα που μπήκε ο διάολος μέσα μου
Πόσο χρόνο απαιτεί η μητέρα φύση για μια γονιδιακή μετάλλαξη από τις 128 πιθανές;
Είναι δυνατόν να συνέβη μέσα σε δυο δεκαετίες;
Θα ήθελα κι εγώ να απαντήσει σε αυτά ο Λεπ ή οποιοσδήποτε άλλος.
Επίσης, τί είδους μεταλλαγή ενζύμου είναι αυτή ή ξέρω γω τί κατηγορίας ένζυμο είναι αυτό? (μπαρδον αλλά έχω μεσάνυχτα από αυτά)
Πήγα πίσω στην γουικιπέδια να δω πού εργάζεται η μαντάμ Ζενγκλι.
Πού λες;
Εδώ Λεπ θέλω να σε ρωτήσω κάτι ειλικρινά.
Μου πήρε μια ωρίτσα να ψάχνω στο γκουγκλ. Γνώστης δεν είμαι, ορολογίες δεν κατέχω.
Και το θέμα το έχουν υπό εξέταση και ο ΠΟΥ και πόσοι Δημοσιογράφοι του Τουήτερ.
...Η μάλλον να μην το κάνω συνομωσιολογία.
Πες ότι έγραφες εσύ ένα αστυνομικό μυθιστόρημα στο μέλλον για την εξάπλωση του Κορονοϊού. Και ανακαλύπτεις πως μια παγκοσμίου φήμης επιστήμονας πειραματιζόταν με τον ιό σε ένα εργαστήριο Ιολογίας στην ίδια πόλη απ΄όπου ξέσπασε η επιδημία.
Που θα πήγαινε ο νούς σου;
Προσοχή, δεν προτρέπω κανέναν να τρέξει να πάρει μάσκα ούτε να λουστεί με ντετόλ.
Όλα αυτά είναι άχρηστα.
Αν ισχύουν τα προηγούμενα, ο ιός δένεται με το DNA σας.
ορίστε??
Μπορεί και να αρρωστήσετε σε τρείς δεκαετίες. Αφού πρώτα επιμολύνετε όλους τους υπόλοιπους γύρω σας.
εδιτ. ο γουίνη αγνοείται ακόμα;
Αυτά. Καληνύχτα
https://breakthroughtrend.com/lp/mask/5 ... VzLXNjThis New Nano Tech Face Mask is Selling Out Fast in Greece
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Το πιθανοτερο ειναι να συνεργάστηκε ή να είναι η ίδια πράκτορας της ΣΙΑ και να προξένησε την επιδημία για ευνόητους λόγους.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Και η Ελλαδα στα Suspected?

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 86 Απαντήσεις
- 2364 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
07 Μαρ 2025, 22:24
-