Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Σηκώθηκε και έφυγε από το νοσοκομείο ενώ ήταν σε καραντίνα για κοροναϊό - Την ψάχνει η αστυνομία
Τα ίχνη μίας νεαρής γυναίκας αναζητά η αστυνομία, καθώς εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο στο οποίο βρισκόταν σε καραντίνα για τον κοροναϊό.
Ο λόγος για την Εκατερίνα Ρεπιάκι, η οποία βρισκόταν σε καραντίνα σε νοσοκομείο στην Κριμαία, καθώς μετά την επιστροφή της από πρόσφατο ταξίδι στην Κίνα ανέβασε πυρετό.
Η Εκατερίνα ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Star, παράκουσε τους γιατρούς και έφυγε από το νοσοκομείο πριν ολοκληρωθεί ο έλεγχος για τον ιό. Η νεαρή γυναίκα είχε κάνει δύο τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά για κοροναϊό, και σύμφωνα με το πρωτόκολλο έπρεπε να κάνει ένα ακόμη.
Το τεστ έγινε, όμως η Εκατερίνα δεν περίμενε το αποτέλεσμα και έφυγε από το νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η αστυνομία να εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή ήθελε να ταξιδέψει στη Ρωσία για άγνωστους λόγους.
Αυτή τώρα θεωρείτε τόσο σέξυ που θα πρέπει να την πηδήξουμε ακόμα και αν έχει λύσσα; Δεν θα πάρω Για αυτήν λέτε, έτσι;
Ναι. Αυτήν.
Αντικειμενικά είναι όμορφη γυναίκα. Αλλά όχι και να πεθάνουμε για ένα μουνί. Για μια ουλη στο πρόσωπο, το συζητάμε.
Δεν ξέρω ρε φίλε, εγώ δεν νομίζω να έμπαινα έτσι και αλλιώς. Μάλλον είμαι ανώμαλος. Για τα δικά μου δεδομένα γυναίκα που αξίζει να
το ρισκάρεις με κορονοιούς και νυχτερίδες είναι η Alison Tyler
Από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι εδώ μέσα θα έχουν αντίθετη άποψη
Αυτή τώρα θεωρείτε τόσο σέξυ που θα πρέπει να την πηδήξουμε ακόμα και αν έχει λύσσα; Δεν θα πάρω Για αυτήν λέτε, έτσι;
Ναι. Αυτήν.
Αντικειμενικά είναι όμορφη γυναίκα. Αλλά όχι και να πεθάνουμε για ένα μουνί. Για μια ουλη στο πρόσωπο, το συζητάμε.
Δεν ξέρω ρε φίλε, εγώ δεν νομίζω να έμπαινα έτσι και αλλιώς. Μάλλον είμαι ανώμαλος. Για τα δικά μου δεδομένα γυναίκα που αξίζει να
Με ένα κλικ λιγότερα πιασίματα, είναι νομίζω το ιδανικό. Π.χ. η Valentina Nappi.
SpoilerShow
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Σοβαρα τωρα;Σκεψου βγαινεις για καφε και τους λες "μαλακες πηδηξα την αντριανα λιμα,να και οι αποδειξεις" γινεσαι legend.Αν τους πεις πηδηξα την Χριστινα Μπομπα θα εχει ξεχαστει σε μια βδομαδα.
Ναι. Αυτήν.
Η Α. Λίμα ήρθε Ελλάδα για ένα γκαλά, έτυχε να σας γνωρίσει και τα έχει δει όλα με τη πάρτη σας. Σας θέλει σαν κολασμένη και ικετεύει να σας δοθεί. Σας πληροφορεί όμως ότι πριν 4 μέρες ήταν Κίνα σε επίμαχη περιοχή και υπάρχει βεβαιότητα ότι είναι φορέας του κοροναϊού. Σε λίγες ώρες φεύγει για Ρίο.
Ναι. Αυτήν.
Τύπε, καραντίνα έχουμε, όχι κατοχή. Φαγητό υπάρχει, δεν χρειάζεται να αποθηκεύουμε.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.