καινούρια διάγνωση αυτή?
πχορουμικη χαρτογραφηση κρουσματων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: πχορουμικη χαρτογραφηση κρουσματων
Στα μέσα περίπου Φεβρουαρίου είχα κάτι που σίγουρα δεν ήταν κρύωμα, άρα ή γρίππη (το πιο πιθανό) ή κορωνοϊός. Συγκεκριμένα:
Έντονος πονοκέφαλος (με παραξένεψε γιατί δεν θυμάμαι ποτέ να είχα παραπάνω από ήπιο πονοκέφαλο με κρύωμα ή γρίππη και μάλιστα συνήθως καθόλου)
Πυρετός μέχρι 38
Πολύ έντονος πονόλαιμος
Σχετικά ήπια καταρροή
Μερική αγευσία και ανοσμία
Μπόλικα ρίγη
Οι μύες μου ήταν σαν πιασμένοι αλλά δεν το αντιλαμβανόμουν με ήπια δραστηριότητα. Αν όμως πήγαινα πχ να σηκώσω κάτι, όχι ιδιαίτερα βαρύ - 5 κιλά για παράδειγμα, ένιωθα τους μύες μου περίεργα, σα να ήταν εξαντλημένοι. Κόπωση δεν είχα πάντως.
Κράτησε 8 ημέρες και δεν είχα όλα τα συμπτώματα για όλη την διάρκεια. Τότε δεν πήγε το μυαλό μου στον κορωνοϊό γιατί είχαμε μόνο 5 κρούσματα ανακοινωμένα. Ο πυρετός έκανε ότι φεύγει μετά τις πρώτες 3 μέρες και μετά επανήλθε για άλλες δύο. Σε γενικές γραμμές ήταν ήπιο, αν εξαιρέσεις τον πονόλαιμο που με εκνευρίζει όσο δεν φαντάζεσαι.
Δεν ξέρω.
Έντονος πονοκέφαλος (με παραξένεψε γιατί δεν θυμάμαι ποτέ να είχα παραπάνω από ήπιο πονοκέφαλο με κρύωμα ή γρίππη και μάλιστα συνήθως καθόλου)
Πυρετός μέχρι 38
Πολύ έντονος πονόλαιμος
Σχετικά ήπια καταρροή
Μπόλικα ρίγη
Οι μύες μου ήταν σαν πιασμένοι αλλά δεν το αντιλαμβανόμουν με ήπια δραστηριότητα. Αν όμως πήγαινα πχ να σηκώσω κάτι, όχι ιδιαίτερα βαρύ - 5 κιλά για παράδειγμα, ένιωθα τους μύες μου περίεργα, σα να ήταν εξαντλημένοι. Κόπωση δεν είχα πάντως.
Κράτησε 8 ημέρες και δεν είχα όλα τα συμπτώματα για όλη την διάρκεια. Τότε δεν πήγε το μυαλό μου στον κορωνοϊό γιατί είχαμε μόνο 5 κρούσματα ανακοινωμένα. Ο πυρετός έκανε ότι φεύγει μετά τις πρώτες 3 μέρες και μετά επανήλθε για άλλες δύο. Σε γενικές γραμμές ήταν ήπιο, αν εξαιρέσεις τον πονόλαιμο που με εκνευρίζει όσο δεν φαντάζεσαι.
Δεν ξέρω.
Κάνε το τεστ αντισωμάτων μόλις κυκλοφορήσει.Green Dragon έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 16:55Στα μέσα περίπου Φεβρουαρίου είχα κάτι που σίγουρα δεν ήταν κρύωμα, άρα ή γρίππη (το πιο πιθανό) ή κορωνοϊός. Συγκεκριμένα:
Πυρετός μέχρι 38
Πολύ έντονος πονόλαιμος
Σχετικά ήπια καταρροή
Μπόλικα ρίγη
Δεν ξέρω.
- Green Dragon
Το έχω υπόψιν μου από την πρώτη στιγμή αλλά περιμένω να κυκλοφορήσει κάποιο με υψηλό βαθμό αξιοπιστίας. Δεν θέλω να έχω λάθος εντύπωση ανοσίας σε περίπτωση που βγει ψευδώς θετικό αλλά ούτε και να συνεχίσω να συμπεριφέρομαι σαν τον Κατακουζηνό στο Κων/νου & Ελένης αν βγει ψευδώς αρνητικό.
Πριν μια βδομάδα πονόδοντο
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Μπάφο κανονικό δοκίμασες;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: ↑28 Μαρ 2020, 01:50Ποια;
Εγω ξεκινησα με επιπεφυκίτιδα η οποια εχει πλεον υποχωρησει σχεδον τελειως
Και χτες ειχα κανει αναγουλες πονους στο στομαχι οι οποιες μετριαστηκαν σημερα αλλα ακομη υπαρχουν,και ταυτοχρονα κρυωνα
Όχι αυτά τα νόμιμα τα ξεπλύματα, κανονικό λέμε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Πάντως όποιος θέλει βα ξεφορτωθεί τίποτα μπάφους ή κοκαίνη ας στείλει πμ.
Αγευσια και ανοσμια;Έχεις πολύ καλές πιθανότητες να ήταν κορωνοϊός. Επίσης μια ασθενής του πνευμονολογου μου η οποία τελικά είχε κολλήσει τον ιό είχε σαν μοναδικό σύμπτωμα καταρροη.Green Dragon έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 16:55Στα μέσα περίπου Φεβρουαρίου είχα κάτι που σίγουρα δεν ήταν κρύωμα, άρα ή γρίππη (το πιο πιθανό) ή κορωνοϊός. Συγκεκριμένα:
Πυρετός μέχρι 38
Πολύ έντονος πονόλαιμος
Σχετικά ήπια καταρροή
Μπόλικα ρίγη
Δεν ξέρω.
- Green Dragon
Μπα, δεν δίνω τόση βάση στο συγκεκριμένο σύμπτωμα γιατί στα κρυολογήματα συνήθως χάνω εντελώς όσφρηση και γεύση. Αυτήν την φορά ήταν μόνο για 1-2 ημέρες και κατά το ήμισυ.
Πιο πολύ μου έκανε εντύπωση ο πονοκέφαλος. Πάντως δεν είχα καθόλου βήχα και φυσικά καθόλου δύσπνοια (που με τα κρυώματα κάνω συνήθως βήχα, πολλές φορές άσχημο). Αλλά ούτε και αυτό είναι ασφαλές κριτήριο, εδώ το 50% τουλάχιστον δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα.
Πιο πολύ μου έκανε εντύπωση ο πονοκέφαλος. Πάντως δεν είχα καθόλου βήχα και φυσικά καθόλου δύσπνοια (που με τα κρυώματα κάνω συνήθως βήχα, πολλές φορές άσχημο). Αλλά ούτε και αυτό είναι ασφαλές κριτήριο, εδώ το 50% τουλάχιστον δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 165 Απαντήσεις
- 6247 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πλέριος
18 Απρ 2024, 12:18
-
-
Νέα δημοσίευση Πχορουμικη διερευνηση της παρολιγον συγκρουσης τρενων στον Κορινο στις 25/11
από SeaHawk » 28 Νοέμ 2024, 12:28 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 491 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
29 Νοέμ 2024, 10:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων COVID-19 - Στο τραπέζι η επιστροφή μέτρων
από talaipwros » 28 Δεκ 2023, 15:56 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 241 Απαντήσεις
- 6742 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
24 Ιαν 2024, 15:52
-