Ναι. Αυτό λείπει.
Toν Γάκη σου έβαλα ν' ακούσεις. Έχεις άποψη και γι' αυτόν? Ή σε πείθει η Παπαευαγγέλου, που χτές είπε οτι ο εγκλεισμός λόγω της Μήδειας θα αυξήσει τα κρούσματα?Ναύτης έγραψε: ↑14 Φεβ 2021, 23:18Δηλαδή, επειδή δεν κάθομαι να ακούσω τον Καψαμπέλη, τον Σπίνο, τον Χίο και γενικότερα τη λούμπεν λιμαδούρα των μίντια, το λογικό συμπέρασμα που έβγαλες είναι ότι είμαι φαν του Ευαγγελάτου;Kauldron έγραψε: ↑14 Φεβ 2021, 21:01Δε σου στέρησε κανείς το δικαίωμα, αλλά το δικαίωμά σου να σχολιάζεις ο,τι θέλεις, δε συνεπάγεται και την υποχρέωσή μας να σε παίρνουμε στα σοβαρά. Αν για 'σενα κάτι δεν υπάρχει, αν δεν το λέει ο Εισαγγελάτος, ή οποιον άλλον έχεις σε εκτίμηση, δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει γενικώς.
Δεν είμαι γιατρός για να έχω τεκμηριωμένη άποψη σε αυτό που με ρωτάς.
Συγγνώμη, τόσον καιρό μας έλεγαν οτι πρέπει να κλειστούμε μέσα για να μειωθούν τα κρούσματα, και τώρα μας λένε οτι ο εγκλεισμός θ' αυξήσει τα κρούσματα? Είναι δυνατόν?Ναύτης έγραψε: ↑14 Φεβ 2021, 23:28Δεν είμαι γιατρός για να έχω τεκμηριωμένη άποψη σε αυτό που με ρωτάς.
Πείθομαι από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, που είναι κατά τεκμήριο σοβαροί επιστήμονες και ειδικοί στον κλάδο τους.
Δεν πείθομαι, για την ακρίβεια δεν χάνω ούτε ένα δευτερόλεπτο της ζωής μου, από περίεργους τύπους που αυτοπροσδιορίζονται σαν δημοσιογράφοι.
Δεν λένε αυτό ακριβώς, το συνδυάζουν με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με τις μεταλλάξεις και με άλλες παραμέτρους.
Εσυ γιατρος δεν εισαι, αλλα ο Γακης ειναι. Και αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στη γνώμη του Γάκη και αυτή της Παγώνας, ή όπως αλλιώς λένε εκείνο το νούμερο που εμφανίζεται, προφανώς, θα διάλεγα τον Γάκη, που με βάση τον τρόπο που μιλάει φαίνεται πολύ πιο σοβαρός από τη ναρκισίστρια Παγώνα. Για τον Τσιόδρα έχω να πώ οτι θα περίμενα από γιατρό να τηρεί καλύτερα τους βασικούς κανόνες υγειινής.Ναύτης έγραψε: ↑14 Φεβ 2021, 23:43Δεν λένε αυτό ακριβώς, το συνδυάζουν με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με τις μεταλλάξεις και με άλλες παραμέτρους.
Σε κάθε περίπτωση η αντιμετώπιση μιας πανδημίας είναι μια σύνθετη και δύσκολη διαδικασία, επειδή τα δεδομένα (π.χ. μεταλλάξεις) αλλάζουν συνεχώς.
Τέλος πάντων, καθώς είπαμε γιατρός δεν είμαι, οπότε οι γνώσεις μου είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
Για εκείνο που είμαι σίγουρος, είναι πως το να διαλέγει κάποιος να ενημερώνεται από το λουμπεναριό δεν είναι ποτέ καλή επιλογή.