H απουσία πρωτοβάθμιας φροντίδας είναι η αιτία που είχαμε τόσους νεκρούς

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Re: H απουσία πρωτοβάθμιας φροντίδας είναι η αιτία που είχαμε τόσους νεκρούς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere » 14 Φεβ 2021, 23:19

:smt023
Ναι. Αυτό λείπει.
Ordem e Progresso.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Φεβ 2021, 23:22

Ναύτης έγραψε:
14 Φεβ 2021, 23:18
Kauldron έγραψε:
14 Φεβ 2021, 21:01
Δε σου στέρησε κανείς το δικαίωμα, αλλά το δικαίωμά σου να σχολιάζεις ο,τι θέλεις, δε συνεπάγεται και την υποχρέωσή μας να σε παίρνουμε στα σοβαρά. Αν για 'σενα κάτι δεν υπάρχει, αν δεν το λέει ο Εισαγγελάτος, ή οποιον άλλον έχεις σε εκτίμηση, δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει γενικώς.
Δηλαδή, επειδή δεν κάθομαι να ακούσω τον Καψαμπέλη, τον Σπίνο, τον Χίο και γενικότερα τη λούμπεν λιμαδούρα των μίντια, το λογικό συμπέρασμα που έβγαλες είναι ότι είμαι φαν του Ευαγγελάτου; :lol:
Toν Γάκη σου έβαλα ν' ακούσεις. Έχεις άποψη και γι' αυτόν? Ή σε πείθει η Παπαευαγγέλου, που χτές είπε οτι ο εγκλεισμός λόγω της Μήδειας θα αυξήσει τα κρούσματα? :str8jack:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 14 Φεβ 2021, 23:28

Kauldron έγραψε:
14 Φεβ 2021, 23:22
Toν Γάκη σου έβαλα ν' ακούσεις. Έχεις άποψη και γι' αυτόν? Ή σε πείθει η Παπαευαγγέλου, που χτές είπε οτι ο εγκλεισμός λόγω της Μήδειας θα αυξήσει τα κρούσματα? :str8jack:
Δεν είμαι γιατρός για να έχω τεκμηριωμένη άποψη σε αυτό που με ρωτάς.
Πείθομαι από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, που είναι κατά τεκμήριο σοβαροί επιστήμονες και ειδικοί στον κλάδο τους.
Δεν πείθομαι, για την ακρίβεια δεν χάνω ούτε ένα δευτερόλεπτο της ζωής μου, από περίεργους τύπους που αυτοπροσδιορίζονται σαν δημοσιογράφοι.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Φεβ 2021, 23:36

Ναύτης έγραψε:
14 Φεβ 2021, 23:28
Kauldron έγραψε:
14 Φεβ 2021, 23:22
Δεν είμαι γιατρός για να έχω τεκμηριωμένη άποψη σε αυτό που με ρωτάς.
Πείθομαι από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων, που είναι κατά τεκμήριο σοβαροί επιστήμονες και ειδικοί στον κλάδο τους.
Δεν πείθομαι, για την ακρίβεια δεν χάνω ούτε ένα δευτερόλεπτο της ζωής μου, από περίεργους τύπους που αυτοπροσδιορίζονται σαν δημοσιογράφοι.
Συγγνώμη, τόσον καιρό μας έλεγαν οτι πρέπει να κλειστούμε μέσα για να μειωθούν τα κρούσματα, και τώρα μας λένε οτι ο εγκλεισμός θ' αυξήσει τα κρούσματα? Είναι δυνατόν?
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 14 Φεβ 2021, 23:43

Kauldron έγραψε:
14 Φεβ 2021, 23:36
Συγγνώμη, τόσον καιρό μας έλεγαν οτι πρέπει να κλειστούμε μέσα για να μειωθούν τα κρούσματα, και τώρα μας λένε οτι ο εγκλεισμός θ' αυξήσει τα κρούσματα? Είναι δυνατόν?
Δεν λένε αυτό ακριβώς, το συνδυάζουν με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με τις μεταλλάξεις και με άλλες παραμέτρους.
Σε κάθε περίπτωση η αντιμετώπιση μιας πανδημίας είναι μια σύνθετη και δύσκολη διαδικασία, επειδή τα δεδομένα (π.χ. μεταλλάξεις) αλλάζουν συνεχώς.
Τέλος πάντων, καθώς είπαμε γιατρός δεν είμαι, οπότε οι γνώσεις μου είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
Για εκείνο που είμαι σίγουρος, είναι πως το να διαλέγει κάποιος να ενημερώνεται από το λουμπεναριό δεν είναι ποτέ καλή επιλογή.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 15 Φεβ 2021, 00:32

Ναύτης έγραψε:
14 Φεβ 2021, 23:43
Kauldron έγραψε:
14 Φεβ 2021, 23:36
Δεν λένε αυτό ακριβώς, το συνδυάζουν με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με τις μεταλλάξεις και με άλλες παραμέτρους.
Σε κάθε περίπτωση η αντιμετώπιση μιας πανδημίας είναι μια σύνθετη και δύσκολη διαδικασία, επειδή τα δεδομένα (π.χ. μεταλλάξεις) αλλάζουν συνεχώς.
Τέλος πάντων, καθώς είπαμε γιατρός δεν είμαι, οπότε οι γνώσεις μου είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
Για εκείνο που είμαι σίγουρος, είναι πως το να διαλέγει κάποιος να ενημερώνεται από το λουμπεναριό δεν είναι ποτέ καλή επιλογή.
Εσυ γιατρος δεν εισαι, αλλα ο Γακης ειναι. Και αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στη γνώμη του Γάκη και αυτή της Παγώνας, ή όπως αλλιώς λένε εκείνο το νούμερο που εμφανίζεται, προφανώς, θα διάλεγα τον Γάκη, που με βάση τον τρόπο που μιλάει φαίνεται πολύ πιο σοβαρός από τη ναρκισίστρια Παγώνα. Για τον Τσιόδρα έχω να πώ οτι θα περίμενα από γιατρό να τηρεί καλύτερα τους βασικούς κανόνες υγειινής.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών