Τι λεει ο καραβανάς;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Τι λεει ο καραβανάς;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Απρ 2021, 03:31

Το ίδιο είναι, γιατί αν τα σχολεία είναι από τις σημαντικότερες οδούς μετάδοσης, τότε η χαμηλή δραστηριότητά της οφείλεται στο κλείσιμό τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Magnus3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 » 05 Απρ 2021, 03:42

hellegennes έγραψε:
05 Απρ 2021, 03:31
Το ίδιο είναι, γιατί αν τα σχολεία είναι από τις σημαντικότερες οδούς μετάδοσης, τότε η χαμηλή δραστηριότητά της οφείλεται στο κλείσιμό τους.
Η χαμηλή δραστηριότητα αυτήν την στιγμή οφείλεται σε μια σειρά από μέτρα μεταξύ τον οποίων και το κλείσιμο τον σχολείων, αν είχαν κλείσει μονο τα σχολεία και είχαμε τα ίδια ή παρόμοια αποτελέσματα θα μπορούσαμε να πούμε ότι η χαμηλή δραστηριότητα της γρίπης οφείλεται στο κλείσιμο τον σχολείων, εκτός αν εχει γινει καπου ήδη μια τέτοια έρευνα που δεν νομίζω. Έτσι νομίζω δλδ :102:

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Απρ 2021, 03:51

Δεν είπα «αποκλειστικά», όμως, είπα «κυρίως». Η τηλεργασία ίσως έχει βοηθήσει, ίσως και κάποια άλλα περιοριστικά μέτρα. Λέω ίσως, γιατί ο περισσότερος κόσμος κυκλοφορεί κανονικά και όχι μόνο στην Ελλάδα. Απλά οι επαφές είναι πιο σύντομες. Αν δεν περνάς ένα οκτάωρο με τους συναδέλφους σου στον ίδιο χώρο, σαφώς μειώνονται οι πιθανότητες μόλυνσης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών