ισχύει1451 έγραψε: ↑22 Απρ 2021, 17:40Δεν αμφισβητώ την αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου αλλά υποψιάζομαι ότι οι συγκεκριμένοι Γερμανοί είναι ρωσόφωνοι κι επιπλέον από τη σοβιετική ένωση.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, όπου κι αν ζουν θεωρούν ότι η Ρωσία έχει τα καλύτερα φάρμακα.
Συγκεκαλυμμένο περιστατικό ψεκασμού.
Γερμανία: «Τουριστικό πακέτο εμβολιασμού» στη Μόσχα, 2.300 ευρώ το κεφάλι - ΦΕΡΤΕ ΧΘΕΣ το Sputnik-V
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Γερμανία: «Τουριστικό πακέτο εμβολιασμού» στη Μόσχα, 2.300 ευρώ το κεφάλι - ΦΕΡΤΕ ΧΘΕΣ το Sputnik-V
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Γερμανία: «Τουριστικό πακέτο εμβολιασμού» στη Μόσχα, 2.300 ευρώ το κεφάλι - ΦΕΡΤΕ ΧΘΕΣ το Sputnik-V
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑22 Απρ 2021, 00:14Ένα μικρό τσίμπημα και μετά ξανά κανονική αναπνοή. Ο 38χρονος Βερολινέζος Ένο Λέντζε θέλει να δει ό,τι περισσότερο μπορεί από τη ρωσική πρωτεύουσα.
«Όταν νιώσω καλά, θα επισκεφτώ το ένα μουσείο μετά το άλλο» ανέφερε στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων.
Ο Ένο είναι ένας από τους πενήντα Γερμανούς που πέταξαν μέχρι τη Μόσχα για να εμβολιαστούν με το Sputnik V.
Στη Γερμανία θα λάμβανε ραντεβού στην καλύτερη περίπτωση στο τέλος της χρονιάς.
«Αλλά ακόμη δεν το ξέρουμε» συμπληρώνει.
https://www.dw.com/el/%CE%B3%CE%B5%CF%8 ... a-57241718
Moscow
Strange and mysterious
Red gold towers
cold like the ice
Moscow
But who really knows you
Who knows a fire is burning
So hot inside of you
Cossack hey hey hey raise your glasses (hey, hey)
Natascha ha ha ha you are beautiful (ha ha)
Towarisch hey hey hey on life (hey, hey)
To your well-being brother hey brother (hey, hey, hey, hey)
Moscow, Moscow
Throw the glasses at the wall
Russia is a beautiful country
Ho ho ho ho ho, hey
Moscow, Moscow
Your soul is so big
It is very busy there at night time
Ha ha ha ha ha, hey
Moscow, Moscow
Love tastes like caviar
Girls are there to be kissed
Ho ho ho ho ho, hey
Moscow, Moscow
Come on let's dance on the table
Until the table breaks
Ha ha ha ha ha
Moscow
Gateway to the past
Mirror of the tsarist times
Red like the blood
Moscow
Who your soul ...
Ψεκασμού, γιατί;1451 έγραψε: ↑22 Απρ 2021, 17:40Δεν αμφισβητώ την αποτελεσματικότητα του ρωσικού εμβολίου αλλά υποψιάζομαι ότι οι συγκεκριμένοι Γερμανοί είναι ρωσόφωνοι κι επιπλέον από τη σοβιετική ένωση.
Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, όπου κι αν ζουν θεωρούν ότι η Ρωσία έχει τα καλύτερα φάρμακα.
Συγκεκαλυμμένο περιστατικό ψεκασμού.

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γιατί είναι ψεκασμός να θεωρεί κανείς ότι το ρωσικό φάρμακο είναι καλύτερο επειδή είναι ρωσικό.
Δε νομίζω αυτοί οι άνθρωποι να διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδίκευση για να κρίνουν την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου.
Δε νομίζω αυτοί οι άνθρωποι να διαθέτουν την απαιτούμενη εξειδίκευση για να κρίνουν την αποτελεσματικότητα ενός εμβολίου.
Είναι φυσιολογικό να θεωρεί ο ξενιτεμένος την πατρίδα του και τα προϊόντα της καλύτερα, ειδικά όταν ακούει πως τα αντίστοιχα προϊόντα άλλων κρατών να έχουν παρενέργειες.
Οι μη αμερικάνοι που θεωρούν πως το αμερικάνικο πφάηζερ είναι καλύτερο από το αγγλικό ζένεκα, τι είναι τότε;
Occasio facit furem
Μα δεν είναι ξενιτεμένοι οι άνθρωποι αλλά Γερμανοί που είχαν εγκλωβιστεί στη σοβιετική ένωση και που αργότερα επέστρεψαν έστω οι απόγονοί τους.
Το «πρόβλημα» είναι η νοοτροπία που κουβαλάνε.
Τα ίδια και με Ισραηλινούς που ζούσαν εκεί και πήγαν στο Ισραήλ, το ίδιο και με τους ομογενείς που ήρθαν εδώ.
Ειδικά οι μεγαλύτερες ηλικίες, που όσο βρίσκονταν εκεί έκλεβαν από τη δουλειά γιατί όλα ήταν κρατικά, εδώ λένε ότι η Ρωσία παράγει τα καλύτερα φάρμακα.
Τη στιγμή που υπάρχουν Ρώσοι στη Ρωσία που προτιμάνε κάποιο από τα ευρωπαϊκά εμβόλια.
Το γρασίδι είναι πάντα πρασινότερο στην άλλη πλευρά του φράχτη.
Το «πρόβλημα» είναι η νοοτροπία που κουβαλάνε.
Τα ίδια και με Ισραηλινούς που ζούσαν εκεί και πήγαν στο Ισραήλ, το ίδιο και με τους ομογενείς που ήρθαν εδώ.
Ειδικά οι μεγαλύτερες ηλικίες, που όσο βρίσκονταν εκεί έκλεβαν από τη δουλειά γιατί όλα ήταν κρατικά, εδώ λένε ότι η Ρωσία παράγει τα καλύτερα φάρμακα.
Τη στιγμή που υπάρχουν Ρώσοι στη Ρωσία που προτιμάνε κάποιο από τα ευρωπαϊκά εμβόλια.
Το γρασίδι είναι πάντα πρασινότερο στην άλλη πλευρά του φράχτη.
Γενικώς οι Δυτικοί διακατέχονται από μια αδικαιολόγητη και βλακώδη Ρωσοφοβία, οτι δηλαδή θα έρθουν οι Ρούσοι και θα τους πάρουν την παρθενιά τους. 
Γι' αυτούς φτιάξανε το ΝΑΤΟ, και ακόμα και τώρα είναι τόσο χαϊβάνια που δεν ισωπεδώνουν τους Δυτικούς Κινέζους (Τούρκηδες), να πάρουν τα Στενά οι Ρώσοι, με τους οποίους είναι πολύ πιο εύκολο να συννενοηθεί κανείς, αφού είναι πολύ πιο συμβατός με τη Δύση ο τρόπος σκέψης τους, σε σχέση με τους οπισθοδρομικούς Κινεζοειδείς Τούρκους, που είναι Μογνκόλ χαϊβάν μπουνταλά τσογλάν όλοι τους.
Καλύτερα να συζητάς με ανθρώπους που έχουν λογική στον τρόπο σκέψης τους, όπως οι Ρωσέοι, παρά μ' ένα Έθνος αποκλειστικά αποτελούμενο από θρασύπουστες, όπως είναι οι Τούρκοι.

Γι' αυτούς φτιάξανε το ΝΑΤΟ, και ακόμα και τώρα είναι τόσο χαϊβάνια που δεν ισωπεδώνουν τους Δυτικούς Κινέζους (Τούρκηδες), να πάρουν τα Στενά οι Ρώσοι, με τους οποίους είναι πολύ πιο εύκολο να συννενοηθεί κανείς, αφού είναι πολύ πιο συμβατός με τη Δύση ο τρόπος σκέψης τους, σε σχέση με τους οπισθοδρομικούς Κινεζοειδείς Τούρκους, που είναι Μογνκόλ χαϊβάν μπουνταλά τσογλάν όλοι τους.
Καλύτερα να συζητάς με ανθρώπους που έχουν λογική στον τρόπο σκέψης τους, όπως οι Ρωσέοι, παρά μ' ένα Έθνος αποκλειστικά αποτελούμενο από θρασύπουστες, όπως είναι οι Τούρκοι.
Όπου δυτικοί τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Ο μέσος άνθρωπος ούτε που νοιάζεται νομίζω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αστυπάλαια: Ετοιμάζεται mega τουριστικό χωριό με βίλες
από Ίακχος » 25 Αύγ 2024, 11:55 » σε Κοινωνικά θέματα - 14 Απαντήσεις
- 321 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από mao mao