Εγχείριση μυωπίας

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Re: Εγχείριση μυωπίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός » 22 Μάιος 2021, 20:33

Στύγιος έγραψε:
22 Μάιος 2021, 15:17
stergiosbik έγραψε:
22 Μάιος 2021, 15:07
Στύγιος έγραψε:
22 Μάιος 2021, 15:03

Κρίμα που δε σε παίρνουν για χειριστή στην Αεροπορία. :lol:
Ποτέ δεν είναι αργά ρε. :003:
Μλκ είδα προχθές ένα F-15 που πέρασε αρκετά χαμηλά ενώ ήμουν στην οδό Βόλου κι έπαθα πλάκα μιας και δεν έχω ξαναδεί ποτε!
Τι κτήνος είναι αυτό ρε! :-?
Είναι Αμερικανοί για άσκηση στην 110.

Έχουν έρθει και F-22 , υπεργαμάτο !!!

Εικόνα

Δημοκρατική τεχνολογική υπεροχή :romance-hearteyes:

Εικόνα
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 22 Μάιος 2021, 20:38

Beria έγραψε:
22 Μάιος 2021, 12:33
Στύγιος έγραψε:
22 Μάιος 2021, 12:25
Είμαι μύωψ ( 1 στο αριστερό και 1,25 στο δεξιό μάτι) και δυστυχώς και πρεσβύωψ τα τελευταία χρόνια. Μπορούσα να βάλω φακούς επαφής ,αλλά δεν το έκανα ποτέ και δεν χρειάστηκε.Η εγχείριση απορρίφθηκε φυσικά.
Εγώ με μυωπία 1,75, όταν η πρεσβυωπια άρχισε να ανεβαίνει άρχισα σταδιακά να μην χρειάζομαι γυαλιά μυωπίας. Στο τέλος, με αρκετη πια πρεσβυωπία, μηδένισα τη μυωπία μου!
Με χαρτί οφθαλμίατρου.

Πέρασα όμως κάποια χρόνια που χρειάζονταν δύο γυαλιά (και μυωπίας και πρεσβυωπίας) που ήταν πολύ σπαστικό.
Nόμιζα το οτι η πρεσβυωπία εξουδετερώνει την μυωπία είναι μύθος. Μακάρι να είναι έτσι.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 22 Μάιος 2021, 20:52

Είχα πάει για ένα κριθαράκι στον οφθαλμίατρο και μου βρήκε ότι έχω μυωπία 0,25 στο ένα μάτι και αστιγματισμό, που μου είχε βγει μετά απο ένα ατύχημα. Μου κλείνει συνέχεια ραντεβού ανα τρεις μήνες. Και με ρωτάει συνέχεια αν ακόμα βλέπω καλά χωρίς γυαλιά. Σκέφτομαι να βάλω την επόμενη φορά γιατί άρχισα να μην μπορω να διακρίνω μακρινες επιγραφές. :-?
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 22 Μάιος 2021, 21:56

Στύγιος έγραψε:
22 Μάιος 2021, 15:11
stergiosbik έγραψε:
22 Μάιος 2021, 15:07
Στύγιος έγραψε:
22 Μάιος 2021, 15:03

Κρίμα που δε σε παίρνουν για χειριστή στην Αεροπορία. :lol:
Ποτέ δεν είναι αργά ρε. :003:
Μλκ είδα προχθές ένα F-15 που πέρασε αρκετά χαμηλά ενώ ήμουν στην οδό Βόλου κι έπαθα πλάκα μιας και δεν έχω ξαναδεί ποτε!
Τι κτήνος είναι αυτό ρε! :-?
Είναι Αμερικανοί για άσκηση στην 110.
Μλκ ,γω 25 χρονών και ξέρασα τα σωθικά μου μετά το Α-7 και 1 ώρα πτήσης. Δεν κάνουμε γι' αυτά.
Τελικά τι καριέρα ακολούθησες, δικέ μου;

Θα κάνω μια μαντεψιά: Είσαι καθηγητής σε σχολείο 80 χλμ μακριά από τον τόπο που μένεις και έβγαζες για έναν καιρό το πρόγραμμα των καθηγητών.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών