Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Kauldron
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Kauldron » 09 Σεπ 2021, 13:14
foscilis έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 12:47
Awesomatic έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 11:49
Εννοείται πως αποστάσεις, μάσκα και σωστή υγιεινή είναι εξίσου απαραίτητα. Αν ο μέσος Έλληνας ανυπομονεί να γυρίσει στις εποχές που φερόταν σαν απολίτιστος μπαμπουίνος κολλημένος με τον μπροστινό του του αξίζει να κολλήσει.
Σήμερα το απόγευμα θα πάω μανάβικο και αν κάποιος ή κάποια κολλήσει πίσω μου ή δίπλα μου στο ταμείο θα είναι το strike #3.
Δηλαδή έχουν κολλήσει από πίσω σου ήδη 2 φορές?

SeaHawk έγραψε: ↑01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 09 Σεπ 2021, 13:17
Kauldron έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 13:14
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 11:35
Γιατί, ποιός είπε ότι αρκούν από μόνα τους; Εννοείται ότι χρειάζεται και μάσκα και πλύσιμο χεριών και αυστηρό λοκντάουν
Αααααντε.
Και τα προνόμια των εμβολιαΖμένων? Γιατί? Γιατί κύριε?
Oi εμβό θα μπαίνουμε σε κλειστούς δημόσιους όταν δεν υφίσταται λοκντάουν. Τα plague rats ούτε σε υπονόμους δεν θα μπαίνουν χωρίς 12-ωρο pcr.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Kauldron
από Kauldron » 09 Σεπ 2021, 13:20
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 13:17
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 11:35
Γιατί, ποιός είπε ότι αρκούν από μόνα τους; Εννοείται ότι χρειάζεται και μάσκα και πλύσιμο χεριών και αυστηρό λοκντάουν
Αααααντε.
Και τα προνόμια των εμβολιαΖμένων? Γιατί? Γιατί κύριε?
Oi εμβό θα μπαίνουμε σε κλειστούς δημόσιους όταν δεν υφίσταται λοκντάουν. Τα plague rats ούτε σε υπονόμους δεν θα μπαίνουν χωρίς 12-ωρο pcr.
Αφού και μεταδίδεται και νοσείτε.
Η Τσαβία έχει ήδη αυξημένους θανάτους, που είναι 80% και άνω μπολιασμένοι.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
akirav
- Phorum.gr user: akirav
από akirav » 09 Σεπ 2021, 13:32
θα χοροπηδαμε ανεμελα ---> δε θα νοσησουμε ---> θα νοσησουμε αλλά οχι βαριά ---> δε θα μπουμε σε ΜΕΘ ---> δε θα πεθάνουμε ---> θα πεθαινουν οι 80+ ---> χρειαζονται και φαρμακα
ΓΙΔΙΑ
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
-
Arisvilla
από Arisvilla » 09 Σεπ 2021, 13:57
Οταν τα έγραφα εδώ από το Μάιο- Ιούνιο οτι οι παπαριές περί "επιχείρησης Ελευθερία" "παίρνουμε τις ζωές μας πίσω" και οτι "το μόνο μας όπλο είναι ο εμβολιασμός" ήταν αντιεπιστημονικές παπαριές που τις έλεγαν οι πολιτικοί για να ανοίξουν τις οικονομίες τους δίνοντας στο κόσμο μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας οι ψεκ κουλικοί εδώ έγραφαν τα δικά τους. Τελικά όλοι παραδέχονται το αυτονόητο: Οτι το εμβόλιο είναι ένα όπλο που προστατεύει σε μεγάλο βαθμό από σοβαρή νόσηση (ειδικά τους μη ηλικιωμένους και αυτούς που δεν έχουν σοβαρά υποκείμενα νοσήματα) αλλά από μόνο του χωρις άλλα μέτρα δεν θα σταματήσει την πανδημία. Γιατί δεν κάνει και πολλά στο να περιορίσει την μεταδοτικότητα της νόσου που είναι και το κυριώτερο πρόβλημα.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 09 Σεπ 2021, 14:05
akirav έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 13:32
θα χοροπηδαμε ανεμελα ---> δε θα νοσησουμε ---> θα νοσησουμε αλλά οχι βαριά ---> δε θα μπουμε σε ΜΕΘ ---> δε θα πεθάνουμε ---> θα πεθαινουν οι 80+ ---> χρειαζονται και φαρμακα ---> χοροπηδάμε ανέμελα
ΠΗΖΩ
φιξντ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Kauldron
από Kauldron » 09 Σεπ 2021, 14:15
Με το μαλακό τις σφαλιάρες στον Ποντικό, έχει κοκκινίσει ο σβέρκος του.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
foscilis
από foscilis » 09 Σεπ 2021, 14:46
Awesomatic έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 11:49
Εννοείται πως αποστάσεις, μάσκα και σωστή υγιεινή είναι εξίσου απαραίτητα. Αν ο μέσος Έλληνας ανυπομονεί να γυρίσει στις εποχές που φερόταν σαν απολίτιστος μπαμπουίνος κολλημένος με τον μπροστινό του του αξίζει να κολλήσει.
Σήμερα το απόγευμα θα πάω μανάβικο και αν κάποιος ή κάποια κολλήσει πίσω μου ή δίπλα μου στο ταμείο θα είναι το strike #3.

1 φορά πίσω μου και 1 φορά δίπλα μου, σε απόσταση μικρότερη από μισό μέτρο.
Είναι πολιτισμικό: αν πας Ιστανμπούλ δεν υφίσταται ουρά, υφίσταται στριμωξίδι που όλοι ζμπρώχνονται. Εδώ το κάνει ο ένας στους τρεις περίπου, κυρίως γέροι και λαϊκά άτομα. Σε περιοχές των popular mattresses είμαι σίγουρος ότι χτυπάει 90%.
Σήμερα σκοπεύω να γυρίσω στη γριά ή τον φλούφλη (πάντα κάτι τέτοιο είναι) και να πω με την πιο βαριά φωνή "Ωραία. Ξέχνα τον κορωνοϊό για λίγο. Βλέπεις αυτήν την κωλόφατσα. Γιατί δεν κρατάς απόσταση σαν καλό κορίτσι;"
-
Kauldron
από Kauldron » 09 Σεπ 2021, 14:51
foscilis έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 14:46

Είναι πολιτισμικό: αν πας Ιστανμπούλ δεν υφίσταται ουρά, υφίσταται στριμωξίδι που όλοι ζμπρώχνονται. Εδώ το κάνει ο ένας στους τρεις περίπου, κυρίως γέροι και λαϊκά άτομα. Σε περιοχές των popular mattresses είμαι σίγουρος ότι χτυπάει 90%.
Σήμερα σκοπεύω να γυρίσω στη γριά ή τον φλούφλη (πάντα κάτι τέτοιο είναι) και να πω με την πιο βαριά φωνή "Ωραία. Ξέχνα τον κορωνοϊό για λίγο. Βλέπεις αυτήν την κωλόφατσα. Γιατί δεν κρατάς απόσταση σαν καλό κορίτσι;"
Βρε τον Φώς, βρέθηκε και πρωταγωνιστής σε Γουέστερντσικάν.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
akirav
- Phorum.gr user: akirav
από akirav » 09 Σεπ 2021, 15:18
με 2 χαπακια θα ειστε ασφαλεις+ευτυχισμενοι
Χάπατα
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
-
nowhere
από nowhere » 09 Σεπ 2021, 15:31
με μια βαριά τζούρα ήλιον πρώτα θα είναι πιο αστείο ακόμα
-
nik_killthemall
από nik_killthemall » 09 Σεπ 2021, 15:38
dna replication έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 14:48
μηπως δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα?

Δεν λέει κάτι αυτό, δεν μας ενδιαφερουν τα ποσοστα αυτων που πεθαινουν - επιβιωνουν, αλλά τα ποσοστα αυτων που θα χρειαστουν hospitalization τα οποια ειναι πολλαπλάσια απο τα συμπληρωματικα αυτων που παραθετεις και σαν απολυτοι αριθμοι οδηγουν σε καταρρευση τα συστηματα υγειας ολου του πλανητη.
nowhere έγραψε: ↑09 Σεπ 2021, 15:31
με μια βαριά τζούρα ήλιον πρώτα θα είναι πιο αστείο ακόμα

ε το μλκα
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
από Awesomatic » 09 Σεπ 2021, 18:03
Κάποτε το ανεχόμουν, τώρα ένα "τριτοκοσμικοί δεν θα γίνετε άνθρωποι ποτέ" είναι το λιγότερο που ακούνε. Και ο κορονοιός να μην ήτανε δεν γουστάρω να σπρώχνει τα ψώνια μου στο ταμείο η κάθε απολίτιστη μούμια.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
-
- 81 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
14 Μαρ 2024, 07:56
-
-
- 12 Απαντήσεις
- 728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
04 Οκτ 2023, 22:17
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από apaleutos
20 Δεκ 2024, 17:13
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 403 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
19 Δεκ 2023, 15:25
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.