εχμ, δεν ξέρω πως να σας το πω αλλά είναι τίγκα εδω και 2 μήνες.vatraxos έγραψε: ↑28 Δεκ 2021, 18:13Με τη δική μου λογική lockdown θα γίνει μόνο αν τιγκάρει το ΕΣΥ.stergiosbik έγραψε: ↑28 Δεκ 2021, 18:11Πολυ σωστα.
Επειδη ομως οι θανατοι αφορουν στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ανεμβολιαστους ας προσεχαν.
Ο καθενας κανει την επιλογη του και πορευεται με αυτην.
Δυστυχως ομως η πολιτεια τους χαΐδευει αντι να χρησιμοποιησει βουρδουλα.
21χίλιαρο ψαρούκλες, τις ακίδες μου κάνω μπούκλες!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: 21χίλιαρο ψαρούκλες, τις ακίδες μου κάνω μπούκλες!
Είναι οριακά οι ΜΕΘ και σχεδόν οι μισές κλίνες covid ελεύθερες. Έχουμε λαγάνα να φάμε ακόμα μέχρι να τιγκάρει.Fluffy έγραψε: ↑28 Δεκ 2021, 18:14εχμ, δεν ξέρω πως να σας το πω αλλά είναι τίγκα εδω και 2 μήνες.vatraxos έγραψε: ↑28 Δεκ 2021, 18:13Με τη δική μου λογική lockdown θα γίνει μόνο αν τιγκάρει το ΕΣΥ.stergiosbik έγραψε: ↑28 Δεκ 2021, 18:11
Πολυ σωστα.
Επειδη ομως οι θανατοι αφορουν στην συντριπτικη τους πλειοψηφια ανεμβολιαστους ας προσεχαν.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
Πιθανον.vatraxos έγραψε: ↑28 Δεκ 2021, 18:13Με τη δική μου λογική lockdown θα γίνει μόνο αν τιγκάρει το ΕΣΥ.stergiosbik έγραψε: ↑28 Δεκ 2021, 18:11Πολυ σωστα.
Αν και κακως θα γινει.Οπως θα τιγκαρει,θα ξετιγκαρει.
Δεν θα σταματησουμε να ζουμε επειδη καποιοι ηλιθιοι αποφασισαν να το παιξουν επαναστατες.
Διαλεξαν να παιξουν ρωσικη ρουλετα με την ζωη τους.Οκ λοιπον.
Οποιος ζησει απο αυτους,εζησε.
Ρε συ από που βγάζεις το συγκεκριμένο γράφημα;
δεν είναι τυχαίο πως ο ναζισμός είναι αγκαλιά με την ψεκα.
Δεν θα μείνει γέρικο ψέκι ούτε για δείγμα.
Καμια τετρακοσαριά χιλιάδες είναι ακόμη και κρατάνε ''ομήρους'' με το έτσι θέλω 10 εκατομμύρια.
Αν πεθαίνουν 100 γερο-ψέκια τη μέρα σε πόσα χρόνια θα γλυτώσουμε από δαυτους ;
Ζωή σε λόγου μας και να ζήσουμε να τους θυμόμαστε.
Υ.Γ. Και ψιτ παιδιά να δώσετε χαιρετίσματα στον Τράγκα !
Καμια τετρακοσαριά χιλιάδες είναι ακόμη και κρατάνε ''ομήρους'' με το έτσι θέλω 10 εκατομμύρια.

Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Καὶ ἂν θὲς τὴν θέση σου σ' αὐτὴν τὴν κοινωνία,
νὰ θυμᾶσαι πὼς ἡ ἀνθρωπιὰ δὲν ἔχει ἰδεολογία.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Εγω είμαι υπέρ του λοκντάουν αρκεί να μη συνοδεύεται από τηλεεργασία. Έτσι για να κάνουμε γούστα με τις αντιδράσεις του νηματοθέτη.
το χεις καταλαβει οτι εμεις οι εμβολιασμενοι εχουμε κολλησει οποιον υπαρχει,αφου με την ηλιθια λογικη της κυβερνησης δεν χρειαζεται να κανουμε ραπιντ.Στην πατρα εχουν κολλησει μεσα στο σκ ,15 γνωστοι μου εμβολιασμενοι και εντελως τυχαια ολοι ηταν στα ιδια μαγαζια.Ιδιώνυμο έγραψε: ↑28 Δεκ 2021, 18:24Δεν θα μείνει γέρικο ψέκι ούτε για δείγμα.
Κολλούν μεταδίδουν και νοσούν 2-3 μερούλες με δέκατα. Ενώ ξεκληρίζονται καθημερινά οικογένειες ψεκών. Αφήστε τα ψέκια ελεύθερα κοντά μας στους χώρους εστίασης πλέον ,να ανέβει το IQ της χώρας 10-20%.
Υποσημείωση:stergiosbik έγραψε: ↑28 Δεκ 2021, 18:03Mικρη λεπτομερεια οτι οι εισαγωγες ειναι λιγοτερες απο τις εξαγωγες.
Αν ο Κουλης κανει λοκ νταουν γαμιεται.
Οι ψεκ ειναι αξιοι της μοιρας τους.

Τα δεδομένα νοσηλειών/εξιτηρίων είναι για 16/12/2021
Να μην πηγαίνετε στα μαγαζιά και να κολλάτε κορονοβιρούσι.darkness έγραψε: ↑28 Δεκ 2021, 18:32το χεις καταλαβει οτι εμεις οι εμβολιασμενοι εχουμε κολλησει οποιον υπαρχει,αφου με την ηλιθια λογικη της κυβερνησης δεν χρειαζεται να κανουμε ραπιντ.Στην πατρα εχουν κολλησει μεσα στο σκ ,15 γνωστοι μου εμβολιασμενοι και εντελως τυχαια ολοι ηταν στα ιδια μαγαζια.Ιδιώνυμο έγραψε: ↑28 Δεκ 2021, 18:24Δεν θα μείνει γέρικο ψέκι ούτε για δείγμα.
Δεν θέλει και πολύ μυαλό ....
Όσοι γυρνοβολάνε σαν του παπά το σκύλο αυτήν την εποχή έχουν τα ίδια μυαλά με τους ψέκες.
Και δεν σου απαγόρευσε κανείς να κάνεις ένα-δύο σελφ τεστ τη βδομάδα για να τσεκέρνεσε

Να ζήσουμε να θυμόμαστε και εσάς !
Δεξιά κι ἀριστερὰ φτιάχνουν στρατούς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Μυαλὸ ἀνοιχτό,
αὐτιὰ κλειστά,
μὴν τοὺς ἀκοῦς.
Ιδιώνυμο έγραψε: ↑28 Δεκ 2021, 18:24Δεν θα μείνει γέρικο ψέκι ούτε για δείγμα.
Καμιά 20.000-30.000 θα πάνε χώμα αν κολλήσουν όλοι αυτοί. Αφήστε τους ελεύθερα στους χώρους εστίασης κλπ χωρίς μάσκες να τελειώνουμε.Θα οφεληθεί και καμιά 300.000.000 το χρόνο απ τις συντάξεις το κράτος ,συν τα φάρμακα τους ,είναι 6-7 rafale πλήρως οπλισμένα.
Εμβολιασμένοι τουφεκάνε εμβολιασμένους. Τα ύστερα του κόσμου..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 366 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
16 Φεβ 2025, 22:12
-