Γιατροσόφια και μαντζουνια για πονολαιμο/συνάχι κλπ. (και όχι μονο)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Γιατροσόφια και μαντζουνια για πονολαιμο/συνάχι κλπ. (και όχι μονο)
Εδώ και μέρες έχω αρπάξει ένα κρυολόγημα και δε λέει να φύγει.
Κλασσικό συνάχι πονόλαιμο και η φωνή μου κοντεύει να γίνει σαν του Καραμανλη του Φρύδια.
Οκ παίρνω κάτι φάρμακα καιβπαστιλιες για το λαιμό.
Αλλά σε πιο πρακτικό επίπεδο τι μαντζουνια και γιατροσόφια μου προτείνετε για την περίπτωση μου?
(Και ευκαιρίας δοθείσης ας μιλήσουμε και γενικά για γιατροσόφια και μαντζουνια...)
Κλασσικό συνάχι πονόλαιμο και η φωνή μου κοντεύει να γίνει σαν του Καραμανλη του Φρύδια.
Αλλά σε πιο πρακτικό επίπεδο τι μαντζουνια και γιατροσόφια μου προτείνετε για την περίπτωση μου?
(Και ευκαιρίας δοθείσης ας μιλήσουμε και γενικά για γιατροσόφια και μαντζουνια...)
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Dwarven Blacksmith
Re: Γιατροσόφια και μαντζουνια για πονολαιμο/συνάχι κλπ. (και όχι μονο)
Πάρε βραστό νερό, ρίξε τζίντζερ, μέλι και λεμόνι, και πιες το.

- Fata_Morgana
- George_V
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Fata_Morgana
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Φασκόμηλο.George_V έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 16:13Εδώ και μέρες έχω αρπάξει ένα κρυολόγημα και δε λέει να φύγει.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- George_V
Σιγα μην εχω και πανουκλα.Fata_Morgana έγραψε: ↑23 Δεκ 2023, 16:56Τρέχουν και άλλα projects. Γρίπη Α ,Γρίπη Β και στρεπτοκοκκος.
Ειναι το κλασσικο κρυολογημα που παθαινω τουλαχιστον 2-3 φορες το χειμωνα.
Ενας απο τους λογους που μισω τον χειμώνα.
- Fata_Morgana
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
ύπνο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Βράσε σε ένα κατσαρολάκι, τύπε, νερό με φύλλα ευκαλύπτου. Βάλ' το στο τραπέζι (εννοείται σε κάποιον φελλό ή κάτι πυρίμαχο επάνω), σκύψε πάνω από το κατσαρολάκι και σκέπασε και το κεφάλι σου με μια πετσέτα, ώστε να μην φεύγουν οι υδρατμοί.
Κάνε εισπνοές για όσο αντέχεις και για όσο είναι ζεστό το νερό. Αν θελήσεις να ξανακάνεις, το ζεσταίνεις πάλι.
Κάνε εισπνοές για όσο αντέχεις και για όσο είναι ζεστό το νερό. Αν θελήσεις να ξανακάνεις, το ζεσταίνεις πάλι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Καραμελίτσα
Περίεργο, μαντζούνια οι μεσσήνιοι; Νόμιζα ότι για κάθε αρρώστεια προτείνουν τη γουρνοπούλα ως θεραπεία.
Z
εννοείται ότι αν θέλει μπορεί να αντικαταστήσει τον ευκάλυπτο με γουρουνοπούλα και να κάνει εισπνοές
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Αν είναι απλό κρυολόγημα, πολλά υγρά (όχι οινοπνευματώδη), ξάπλα και ύπνο. Αλλά άνοιγε αν μπορείς κανα παράθυρο και αεριζε τον χώρο σου που και που.
Αν έχεις κουράγιο να μαγειρεψεις, ανεκτίμητη αξία το κοκκορόζουμο.
Α, επίσης, περαστικά και σιδερένιος.
Αν έχεις κουράγιο να μαγειρεψεις, ανεκτίμητη αξία το κοκκορόζουμο.
Α, επίσης, περαστικά και σιδερένιος.
Σκορδαλια αντρικη(2 σκορδα ολοκληρα,3/4 καρβελι),να πετας φλογες.Ξεβουλωνουν τα παντα και δεν πλησιαζει και ανθρωπος για 3 μερες,win win.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Κόσμος μόνο με άντρες εναντίον κόσμου μόνο με γυναίκες.
από Έκτωρ Φοίνιξ » 05 Μαρ 2025, 14:01 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 79 Απαντήσεις
- 1622 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
06 Μαρ 2025, 16:46
-
-
- 353 Απαντήσεις
- 7641 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
19 Μαρ 2025, 15:22
-