Εδώ δεν έχουν φτιάξει ακόμα να βγάλουμε οι εμβολιασμένοι με το ραπιντ πιστοποιητικό νοσησης. Ότι να ναι.Gherschaagk έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 13:54Κάπως πάει αυτό. Κάτι είπαν για το πιστοποιητικό αν νοσήσεις.Naida έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 13:52Και άλλη μια τρύπα της κυβέρνησης. Εγώ θετική έχω το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου, μπαίνω όπου μου σκάσει γιατί κλάιν σιγά ενα βήχα έχω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 13:47
Πάλι καλά που σε πήρε τηλέφωνο.
Εδώ που φτάσαμε, θεωρώ απολύτως πιθανό το να ξέρει κάποιος ότι είναι θετικός και να το κρύβει αν δεν έχει σοβαρά συμπτώματα, όχι επειδή έχει πρόβλημα με τη δουλειά αλλά ακόμη και για να βγαίνει για καφέ με άλλους, χωρίς να χαλάει τη ζαχαρένια του.
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Είμαι θετικός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ε, είναι αυτό που λένε "Δώσε θάρρος στον πολίτη και θ' ανέβει ο ιός στο σπίτι".Naida έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 13:52Και άλλη μια τρύπα της κυβέρνησης. Εγώ θετική έχω το πιστοποιητικό εμβολιασμού μου, μπαίνω όπου μου σκάσει γιατί κλάιν σιγά ενα βήχα έχω.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 13:47Πάλι καλά που σε πήρε τηλέφωνο.taliban έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 13:32Επαφή χθες με ένα θετικό κρούσμα , με πήρε σήμερα τηλ ότι βγήκε θετικός και έκανε πυρετό.
Σήμερα το πρωί ένας μαλάκας μπάρμπας με επισκέφθηκε να πάρει κάποια πράγματα μπουκωμένος και με πονοκέφαλο.
Κρύωμα είναι λέει.
Φόρεσα την μάσκα αλλά είχα δίπλα μου την απλή χειρουργική και όχι την ffp3.
Ρε τράβα λέω κάνε τέστ .
Άσε μου λέει , πήγα να κάνω την δεύτερη δόση και επειδή είχα δέκατα με έδιωξαν για τεστ.
ΨΕΚΑΣΜΕΝΑ τριΜΑΛΑΚΑ του λέω τράβα κάνε τεστ να δεις τι έχεις.
Με παίρνει μετά από 2 ώρες και βγήκε θετικός.
Επομένως λιαν συντόμως θα ανήκω στο κλάμπ των θετικών.
Εδώ που φτάσαμε, θεωρώ απολύτως πιθανό το να ξέρει κάποιος ότι είναι θετικός και να το κρύβει αν δεν έχει σοβαρά συμπτώματα, όχι επειδή έχει πρόβλημα με τη δουλειά αλλά ακόμη και για να βγαίνει για καφέ με άλλους, χωρίς να χαλάει τη ζαχαρένια του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό είναι η δική σου άποψη. Για μένα, η ατομική και κοινωνική υπευθυνότητα αξιολογείται από το ΓΙΑΤΙ και ΠΟΤΕ έκανε κάποιος το εμβόλιο και όχι από το αν το έκανε ή όχι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Τον δεύτερο του είπα να με πάρει γιατί θα τον πάρει ο διάολος . Με πήρε μέτα.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 13:47Πάλι καλά που σε πήρε τηλέφωνο.taliban έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 13:32Επαφή χθες με ένα θετικό κρούσμα , με πήρε σήμερα τηλ ότι βγήκε θετικός και έκανε πυρετό.
Σήμερα το πρωί ένας μαλάκας μπάρμπας με επισκέφθηκε να πάρει κάποια πράγματα μπουκωμένος και με πονοκέφαλο.
Κρύωμα είναι λέει.
Ρε τράβα λέω κάνε τέστ .
Άσε μου λέει , πήγα να κάνω την δεύτερη δόση και επειδή είχα δέκατα με έδιωξαν για τεστ.
Αλλά λέει δεν υπάρχει λόγος να αγχωνόμαστε γιατί έχουμε κάνει τα εμβόλια.
Βγάλε άκρη με τον ψεκασμένο.
Του είπα δεν σε ενδιαφέρει αν το μεταφέρεις κάπου που να υπάρχει πρόβλημα υγείας κλπ ;
Ας πρόσεχαν μου απάντησε το ΟΡΘΙΟ ΔΙΠΟΔΟ ΖΩΟΝ.
Δεν υπαρχουν αρνητικα κρουσματα.taliban έγραψε: ↑07 Ιαν 2022, 13:32Επαφή χθες με ένα θετικό κρούσμα , με πήρε σήμερα τηλ ότι βγήκε θετικός και έκανε πυρετό.
Κρύωμα είναι λέει.
Ρε τράβα λέω κάνε τέστ .
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Kαταλαβαίνετε τι έχουν φτιάξει οι πούστηδοι; 'Εναν αέναο ιστό , μια επαναλαμβανόμενη μέρα της Μαρμότας και σαν τις γάτες που κυνηγούν διαρκώς την ουρά τους.
Επίσης πόσοι από σας που κόπτεσθε ως υπέρμαχοι των εμβολίων και αμύντορες έχετε πάει να δώσετε αίμα έστω και 1 φορά εθελοντικά σε αιμοδοσία;
Ο ανεμβολίαστος χαμερπής Στύγιος δίνει 3 φορές το χρόνο επί 30+ έτη και αιμοδότησε κανονικά μετά τον κορωνοιό 26/10.
Ο ανεμβολίαστος χαμερπής Στύγιος δίνει 3 φορές το χρόνο επί 30+ έτη και αιμοδότησε κανονικά μετά τον κορωνοιό 26/10.
δεν ειμαι θετικος.
ειναι θετικος ο γιος μου, οποτε συντομα κι εγω, θελοντας και μη.
συμπτωματα μηδεν. απλως θετικο τεστ.
ειναι θετικος ο γιος μου, οποτε συντομα κι εγω, θελοντας και μη.
συμπτωματα μηδεν. απλως θετικο τεστ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Μπισκοτάκι θα σου δώσουμε μόνο αν κάνεις εμβόλιο, όχι πριν.
Ταλιμπάνε, τίποτα δεν θα πάθεις, μου 'χεις τάξει γνήσιο βασιλοπολτό!
- Eθνικοκοινωνιστης
λαθος,εχουν σχεδιο

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δινουμε λεφτα (φοροι) για να εχει "βενζινη" το αεροπλανο και να το παιζει Τοπ Γκαν στα γκομενακια ο Στυγιος

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- EKPLIKTIKOS
Πόσο είναι ο γιος; εμάς στα 4 ζει κυριολεκτικά μέσα στον κορώνα εδω και 8 μέρες (τις 5 κορώνα χ2) κ δεν είχε το παραμικρό συμπτωμα. Πρέπει να είναι literally boomer remover ο κορώνα, πλάκα μας κάνουν οι μπομπιρες δικέ μου
Ω μάλιστα. Περαστικά εύχομαι! Εμβολιασμένο το παιδί;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδή ρε τύπισσες και τύποι, αν έχεις κάνει 3 εμβόλια και έχεις νοσήσει κιόλας, ξεκλειδώνεις καμμιά καινούρια πίστα;
Δεν φοράς μάσκα στα σουπερμάρκετ, δεν μπαίνεις τηλεργασία, τι;
Θα σας δώσει κι άλλη από την κανονικότητα πίσω ο Μητσοτάκης;
Δεν φοράς μάσκα στα σουπερμάρκετ, δεν μπαίνεις τηλεργασία, τι;
Θα σας δώσει κι άλλη από την κανονικότητα πίσω ο Μητσοτάκης;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Μπάιντεν: «Είμαι περήφανη που είμαι η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των ΗΠΑ»!
από Αρίστος » 05 Ιούλ 2024, 15:17 » σε Διεθνής πολιτική - 67 Απαντήσεις
- 2874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
06 Ιούλ 2024, 21:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ειμαι η Εριεττα......και ειμαι καλα.
από Μαδουραίος » 08 Νοέμ 2024, 14:32 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 460 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
08 Νοέμ 2024, 14:49
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 613 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
10 Ιουν 2023, 06:50