Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Otto Weininger
- NewModelArmy
Re: Ο πρώτος νεκρός
Προσοχη
https://www.sfgate.com/science/article/ ... 481618.php
Bleeding, swollen gums linked to severe COVID-19 cases
Χαροπαλευει ο στυγιος με ουλιτιδα και εσεις συζητατε σα να μη συμβαινει τιποτα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αμα δεν δω θερμομετρο με ενδειξη 37,1 δεν πιστευω λεξη
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη.
Τα ούλα μου ματώνουν πάντως..
- ΜπλεΜπουμπυς
Δημιουργική λογιστική ή γκρικ στατίστικ,
τώρα και δημιουργική καταγραφή των κρουσμάτων...
Είμαστε καλλιτέχνες δεν κρύβεται..
τώρα και δημιουργική καταγραφή των κρουσμάτων...
Είμαστε καλλιτέχνες δεν κρύβεται..
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΜπλεΜπουμπυς
-ψιτ Koουλη...
-δώσε κάνα χαρτζιλίκι του παιδιού για τα θελήματα που σου κάνει
-του έδωσες; οκ

οταν δεν ξερεις που ακριβως ειναι τα ορια συναγερμου αλλά εχεις ξεπερασει τα ορια της γελοιότητας με αυτα που λες
ΝΔ_ξεφτιλες
-δώσε κάνα χαρτζιλίκι του παιδιού για τα θελήματα που σου κάνει
-του έδωσες; οκ

οταν δεν ξερεις που ακριβως ειναι τα ορια συναγερμου αλλά εχεις ξεπερασει τα ορια της γελοιότητας με αυτα που λες
ΝΔ_ξεφτιλες
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Τα όσα λέει η ομάδα των λοιμωξιολόγων σίγουρα υπαγορεύονται άνωθεν, το κακό είναι ότι δεν ξέρουμε από πού. Δυστυχώς, αυτό το «άνωθεν» δεν είναι η ελληνική κυβέρνηση. Η επιπλέον ένδειξη για αυτό (γιατί προφανώς δεν έχω αποδείξεις) είναι ότι γενικά φαίνεται να το παρακάνουν με την υποκριτική και δεν είναι πολύ πειστικοί πλέον. Ίσως θα έπρεπε να υιοθετήσουν μία σχολή υποκριτικής χαμηλότερων τόνων, όχι τύπου σαπουνόπερας του Φώσκολου.
- hellegennes
Δεν ξέρω τι πτήση είναι, αλλά η Κίνα δεν είναι στην λίστα των χωρών που εξαιρούνται από την αεροπορική οδηγία. Δηλαδή οι ίδιες οι πτήσεις δεν απαγορεύονται, τα ταξίδια επιβατών από Κίνα απαγορεύονται. Πτήσεις μπορούν να γίνονται και για άλλους λόγους, όπως μεταφορά ατόμων με άδεια (πολιτικοί, διπλωμάτες, γιατροί ή ό,τι, καθώς και πολίτες της ΕΕ) και μεταφορά εμπορευμάτων.Εμπεδοκλής έγραψε: ↑19 Αύγ 2020, 18:46Και η πτήση που φτάνει στις 20:15 τι είναι;hellegennes έγραψε: ↑19 Αύγ 2020, 00:06Τους έχουμε αποκλεισμένους εδώ και μήνες. Απαγορεύονται οι πτήσεις από Κίνα. Δεν ξέρουν αυτοί που τα αποφασίζουν όμως. Οι χαζοί. Δεν βλέπουν που η Κίνα είναι καθαρή;Εμπεδοκλής έγραψε: ↑18 Αύγ 2020, 23:41
Σε ποια κατηγορία έχουμε τους επισκέπτες από Κίνα; Κάτι θέλω να δω ...
Ρε μλκ, στο έχω ξαναγράψει. Έχεις κάτι ωραίες εκλάμψεις αλλά γράφεις χωρίς να τσεκάρεις αν ισχύουν τα όσα γράφεις...
Προς το παρόν ισχύει αυτό:
Παράταση απαγόρευσης εισόδου για μη Ευρωπαίους Πολίτες.
Η πέμπτη αεροπορική οδηγία που θα ισχύει μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020 τα μεσάνυχτα προβλέπει παράταση απαγόρευσης εισόδου στην χώρα μη Ευρωπαίων Πολιτών (Non EU Citizens). Από την συγκεκριμένη nοtam εξαιρούνται οι ακόλουθες 11 χώρες: Αυστραλία, Καναδάς, Γεωργία, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία, Ρουάντα, Νότια Κορέα, Ταϋλάνδη, Τυνησία, Ουρουγουάη και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 20 Αύγ 2020, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Otto Weininger
Let them make the first mistake. We make the last move.
Άμα πεθάνω ,ακόμα κι απ' τον τάφο μου θα έρθω να σας στοιχειώσω ,να το ξέρετε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στη Θεσσαλία πρώτος ο Αγοραστός
από Golden Age » 08 Οκτ 2023, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 696 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
08 Οκτ 2023, 21:31
-
-
- 118 Απαντήσεις
- 5590 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
10 Απρ 2024, 18:51
-
- 35 Απαντήσεις
- 1145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
22 Ιαν 2025, 16:39
-
-
Νέα δημοσίευση Ο πρώτος καθαρά θεολογικής προέλευσης θεός.
από Άθεος » 20 Απρ 2024, 22:11 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Απρ 2024, 14:53
-