Σαν τι να γινεται;Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:29
Εγώ αν παραγγείλω μέσα σε 4-5 μέρες το πολύ θα τα έχω. Μέχρι τότε γίνεται τίποτα;
Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Re: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Από Κίνα παρήγγειλες; Εγώ από Ευρώπη. Μήπως δεν έχω πρόβλημα.stergiosbik έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:30Σαν τι να γινεται;Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:29
Εγώ αν παραγγείλω μέσα σε 4-5 μέρες το πολύ θα τα έχω. Μέχρι τότε γίνεται τίποτα;
Οκ το έχω. Ξέρω τι θα κάνω. Θα βάλω την παραγγελία σε καραντίνα για 3 μέρες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Nαι απο Κινα μεσω eBay.Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:35Από Κίνα παρήγγειλες; Εγώ από Ευρώπη. Μήπως δεν έχω πρόβλημα.stergiosbik έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:30Σαν τι να γινεται;Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:29
- Last Veteran
Ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι, οοοολοι εσείς που λέτε "η γρίπη έχει σκοτώσει 70000,ο κορωνοιός 2700" Αν ήταν να νοσησετε με μια εκ των δύο τι θα προτιμούσατε;
Σκεφτόσουν να παραγγείλεις κάτι από Σαλόνικα;Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 00:13Εγώ τώρα να κάνω την παραγγελία που θέλω ή να την αφήσω για τα τέλη Μαρτίου;;

θα σου έλεγα τέλη Μαρτίου ποιος ζει ποιος πεθαίνει αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν έχει και πολλή πλάκα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ορθολογικά αυτήν που σε καθαρίζει πιο γρήγορα αλλά ποιος σκέφτεται ορθολογικά εδώ μέσα, συγγνώμη φος μου.Last Veteran έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:46Ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι, οοοολοι εσείς που λέτε "η γρίπη έχει σκοτώσει 70000,ο κορωνοιός 2700" Αν ήταν να νοσησετε με μια εκ των δύο τι θα προτιμούσατε;
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μια ζωή την έχουμε κι αν δεν την γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε; Τι;sys3x έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:51Σκεφτόσουν να παραγγείλεις κάτι από Σαλόνικα;Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 00:13Εγώ τώρα να κάνω την παραγγελία που θέλω ή να την αφήσω για τα τέλη Μαρτίου;;
θα σου έλεγα τέλη Μαρτίου ποιος ζει ποιος πεθαίνει αλλά τώρα που το σκέφτομαι δεν έχει και πολλή πλάκα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Δε ξέρω ρε φίλε, από την μία η ίωση από την άλλη η Τουρκία, δεν είναι μια συνηθισμένη Παρασκευή σήμερα.

.
.
Εσύ δεν χρειάζεται να παραγγείλεις καν.Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:55Μια ζωή την έχουμε κι αν δεν την γλεντήσουμε, τι θα καταλάβουμε; Τι;sys3x έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:51Σκεφτόσουν να παραγγείλεις κάτι από Σαλόνικα;Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 00:13Εγώ τώρα να κάνω την παραγγελία που θέλω ή να την αφήσω για τα τέλη Μαρτίου;;

.
.
- Last Veteran
Και τα κουνούπια έχουν σκοτώσει πολύ περισσότερους από τις τίγρεις αλλά δεν νομίζω ότι θα ήθελε κανείς να αντιμετωπίσει τίγρη αντί κουνούπι.
Γι' αυτό αφήστε τις δηθενιες/ψαγμενιες του "η γρίπη έχει σκοτώσει δυόμιση τρισεκατομμυρια κόσμο- ο κορωνοιός 3000" και
ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
Γι' αυτό αφήστε τις δηθενιες/ψαγμενιες του "η γρίπη έχει σκοτώσει δυόμιση τρισεκατομμυρια κόσμο- ο κορωνοιός 3000" και
ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
- hellegennes
Και τα άλογα σκοτώνουν περισσότερο κόσμο από ό,τι οι καρχαρίες, αλλά κανένας ψυχικά υγιής άνθρωπος δεν θα προτιμούσε να κολυμπήσει σε νερά που βρίσκεται καρχαρίας αντί να πάει για ιππασία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
ΤΑ ΠΕΤΑΝΟΥΜΕLast Veteran έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 02:25Και τα κουνούπια έχουν σκοτώσει πολύ περισσότερους από τις τίγρεις αλλά δεν νομίζω ότι θα ήθελε κανείς να αντιμετωπίσει τίγρη αντί κουνούπι.
ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
Κι εσυ κουκλες του σεξ?Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:35Από Κίνα παρήγγειλες; Εγώ από Ευρώπη. Μήπως δεν έχω πρόβλημα.stergiosbik έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:30Σαν τι να γινεται;Gherschaagk έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 01:29
Εσυ βεβαια φανταζομαι θα παραγγειλες αντρα, αν και ποτε δεν ξερεις...
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κορονοϊός: Τέταρτο κρούσμα στην Ελλάδα
Ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα. Πρόκειται για 36χρονη από την Αθήνα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.
Το τέταρτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα και το δεύτερο στην Αθήνα ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (28.02.2020) το υπουργείο Υγείας.
Πρόκειται για 36χρονη Ελληνίδα που πρόσφατα είχε ταξιδέψει σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, εμφάνισε ήπια συμπτώματα.
Πηγή: https://www.newsit.gr/ellada/koronoios- ... d/2984492/
Ακόμη ένα κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα. Πρόκειται για 36χρονη από την Αθήνα που είχε ταξιδέψει πρόσφατα στην Ιταλία.
Το τέταρτο κρούσμα κορονοϊού στην Ελλάδα και το δεύτερο στην Αθήνα ανακοίνωσε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (28.02.2020) το υπουργείο Υγείας.
Πρόκειται για 36χρονη Ελληνίδα που πρόσφατα είχε ταξιδέψει σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας. Μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, εμφάνισε ήπια συμπτώματα.
Πηγή: https://www.newsit.gr/ellada/koronoios- ... d/2984492/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρώτο κρούσμα του νέου ιού στην Θεσσαλονίκη
από Aitwlos » 08 Ιαν 2025, 08:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ιός του Δυτικού Νείλου - Πρώτο κρούσμα στην Αττική
από πήζον bot » 14 Αύγ 2024, 20:49 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 1 Απαντήσεις
- 303 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-