Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης.Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Υπήρχε επιτελικό σχέδιο τελικά ,αλλά ήταν απόρρητο και δε μας το λέγανε.
Οδηγία προς τους γονείς που δεν κατάφεραν να προμηθευθούν self test από φαρμακεία, να στείλουν κανονικά τα παιδιά τους τη Δευτέρα το πρωί στο σχολείο, έδωσε το υπουργείο Παιδείας, το οποίο ήδη έχει ζητήσει:
Α. Από τους Διευθυντές των Σχολείων να διαθέσουν τα αποθέματα τα οποία ήδη έχουν .
Β. Εφόσον δεν έχουν, μπορούν να ειδοποιήσουν τη Σχολική τους Επιτροπή να τους προμηθεύσει με self test.
Γ. Τα self test θα γίνουν το πρωί της Δευτέρας στον περίβολο του σχολείου, στους μαθητές , οι οποίοι θα δηλώσουν ότι δεν το έχουν κάνει στο σπίτι, γιατί δεν κατάφεραν να προμηθευθούν από τα φαρμακεία.
Δεν υπάρχουν λέμε και μάσκες επίσης εδώ και μήνες. Δεν έστειλε τίποτα η Σχολική επιτροπή ούτε κονδύλιο υπάρχει απ' το υπουργείο χάριν παιδιάς.
Σε μαθητή που του σκίστηκε κι έκλαιγε, έδωσα εγώ απ' τις θκες μου τις εφεδρικές.
Δε μας ενδιαφέρουν όλα αυτά.
Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να επιτραπεί -επιτέλους- η οικοδιδασκαλία στην Ελλάδα.
Υπήρχε επιτελικό σχέδιο τελικά ,αλλά ήταν απόρρητο και δε μας το λέγανε.
Οδηγία προς τους γονείς που δεν κατάφεραν να προμηθευθούν self test από φαρμακεία, να στείλουν κανονικά τα παιδιά τους τη Δευτέρα το πρωί στο σχολείο, έδωσε το υπουργείο Παιδείας, το οποίο ήδη έχει ζητήσει:
Α. Από τους Διευθυντές των Σχολείων να διαθέσουν τα αποθέματα τα οποία ήδη έχουν .
Β. Εφόσον δεν έχουν, μπορούν να ειδοποιήσουν τη Σχολική τους Επιτροπή να τους προμηθεύσει με self test.
Γ. Τα self test θα γίνουν το πρωί της Δευτέρας στον περίβολο του σχολείου, στους μαθητές , οι οποίοι θα δηλώσουν ότι δεν το έχουν κάνει στο σπίτι, γιατί δεν κατάφεραν να προμηθευθούν από τα φαρμακεία.
Ω ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δεν υπάρχουν λέμε και μάσκες επίσης εδώ και μήνες. Δεν έστειλε τίποτα η Σχολική επιτροπή ούτε κονδύλιο υπάρχει απ' το υπουργείο χάριν παιδιάς.
Σε μαθητή που του σκίστηκε κι έκλαιγε, έδωσα εγώ απ' τις θκες μου τις εφεδρικές.
Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να επιτραπεί -επιτέλους- η οικοδιδασκαλία στην Ελλάδα.
Ποιος θα τα μαθαίνει γράμματα ρε τύπε; Οι γονείς που λείπουν την μισή μέρα ή οι παππούδες;
Ποιος θα τα μαθαίνει γράμματα ρε τύπε; Οι γονείς που λείπουν την μισή μέρα ή οι παππούδες;
Το τάμπλετ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Έτσι όπως πάει η δουλειά στον κόσμο, κι εγώ θα ήμουν υπερ του δικαιώματος να μορφώνει ο γονιός το παιδί του όπως επιθυμεί εκείνος.
Διαφορετικά πάντα θα υπάρχουν και τα "κρυφά σχολειά"
Στην περίπτωση όμως που αναγκαστικά πρέπει να στέλνεις το παιδί σου να μάθει γράμματα σπουδάσματα στα κυβερνητικά σχολεία, πώς θα το προστατέψεις από την ανωμαλία που θα πρέπει να του πιπιλίζουν το μυαλουδάκι για γονέα α και γονέα βου και γιατί το αρκουδάκι ο γουίνι πώς στο καλό το λένε δεν είναι ούτε αγοράκι ούτε κοριτσάκι?????
Μπαι δε γουέι, "φούσκωσα κρύο" που έλεγε μια λατρεμένη ψυχή, εχθές και σήμερα και δεν ξέρω αν ο πυρετός που θα ανέβει θα είναι από κρύωμα ή από κοβιδίαση
Έτσι όπως πάει η δουλειά στον κόσμο, κι εγώ θα ήμουν υπερ του δικαιώματος να μορφώνει ο γονιός το παιδί του όπως επιθυμεί εκείνος.
Στην περίπτωση όμως που αναγκαστικά πρέπει να στέλνεις το παιδί σου να μάθει γράμματα σπουδάσματα στα κυβερνητικά σχολεία, πώς θα το προστατέψεις από την ανωμαλία που θα πρέπει να του πιπιλίζουν το μυαλουδάκι για γονέα α και γονέα βου και γιατί το αρκουδάκι ο γουίνι πώς στο καλό το λένε δεν είναι ούτε αγοράκι ούτε κοριτσάκι?????
Προς το παρόν, ας μάθει να χρησιμοποιεί ελληνικό ερωτηματικό αντί για αγγλικό, στον γραπτό λόγο και την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση θα την δούμε αργότερα, δικιά μου.
Μπαι δε γουέι, "φούσκωσα κρύο" που έλεγε μια λατρεμένη ψυχή, εχθές και σήμερα και δεν ξέρω αν ο πυρετός που θα ανέβει θα είναι από κρύωμα ή από κοβιδίαση
Σωστά. Γιατί όντως ο μέσος καθυστερημένος είναι αρκετά μορφωμένος ο ίδιος για να μορφώσει και κάνα δυο ανθρώπους ακόμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Τζιτζιμιτζιχότζιρας την 09 Ιαν 2022, 21:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Προς το παρόν, ας μάθει να χρησιμοποιεί ελληνικό ερωτηματικό αντί για αγγλικό, στον γραπτό λόγο και την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση θα την δούμε αργότερα, δικιά μου.
Μια χαρά ξέρει βρε το παιδί να χρησιμποιεί και ελληνικό ερωτηματικό, λες να είναι αυτό το πρόβλημα της ζωής του?
Ποιοί θα το δείτε? Εγώ δεν θα ήθελα να το "δει" κανείς χωρίς την έγκρισή μου
Σωστά. Γιατί όντως ο μέσος καθυστερημένος είναι αρκετά μορφωμένος ο ίδιος για να μορφώσει και κάνα δυο ανθρώπους ακόμα.
Λαικίζεις αισχρά, πού είναι ο Σατανίκ να σε μαζέψει?
Δεν θέλεις να ξέρεις την γνώμη μου για τα σχολεία στην Ελλάδα (έξω δεν ξέρω) γενικότερα.
Ας βρουν ας πούμε εκεί πέρα για παράδειγμα κανα τρόπο να μην χουφτώνουν δάσκαλοι τα παιδάκια στο δημοτικό και τα ξαναλέμε.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.