Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Δηλαδή το Πλαίσιο π.χ. είναι μαλάκες που μειώθηκε ο τζίρος τους. Υπήρχε τρόπος να τον διατηρήσουν περίπου στα ίδια επίπεδα χωρίς να έχουν κόσμο να μπαινοβγαίνει στο μαγαζί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να προσαρμοστούν ή να κλείσουν.hellegennes έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 12:52Δηλαδή το Πλαίσιο π.χ. είναι μαλάκες που μειώθηκε ο τζίρος τους. Υπήρχε τρόπος να τον διατηρήσουν περίπου στα ίδια επίπεδα χωρίς να έχουν κόσμο να μπαινοβγαίνει στο μαγαζί.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Τιποτα πιο αηδιαστικο απο τους κοπριτες που νομιζουν οτι δεν τους αγγιζει τιποτα και καμια μεγαλυτερη απολαυση οταν τελικα τους βγαινει απο το στομα.nrg έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 12:59Να προσαρμοστούν ή να κλείσουν.hellegennes έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 12:52Δηλαδή το Πλαίσιο π.χ. είναι μαλάκες που μειώθηκε ο τζίρος τους. Υπήρχε τρόπος να τον διατηρήσουν περίπου στα ίδια επίπεδα χωρίς να έχουν κόσμο να μπαινοβγαίνει στο μαγαζί.
Σας ερχετε μαγκες και δεν ειστε και συνηθισμενοι.
fixedfoscilis έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 12:43η ορθοδοξία και ο Ιχώρ φιλεFluffy έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 12:24μη συγκρίνεις με ιταλια, εδω το περναμε σαν γριπουλαNewModelArmy έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 12:23
Φαντασου στο Μπεργκαμο μεσα στον Μαρτιο να ελεγε ο δημαρχος ¨κανενα λοκνταουν,τα παντα ανοιχτα".Χαμος απο χαρουμενους πελατες θα γινοταν που θα εβγαιναν αμεριμνοι να κανουν τα ψωνια τους ενω 300 συμπολιτες τους πεθαιναν καθε μερα.
Κυρίως ο Ιχώρ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
20% μείωση εν μέσω περίπου εμπολεμης κατάστασης *είναι* περίπου στα ίδια επίπεδα.hellegennes έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 12:52Δηλαδή το Πλαίσιο π.χ. είναι μαλάκες που μειώθηκε ο τζίρος τους. Υπήρχε τρόπος να τον διατηρήσουν περίπου στα ίδια επίπεδα χωρίς να έχουν κόσμο να μπαινοβγαίνει στο μαγαζί.
Ας συγκρινουμε με το μανάβικο που προσέφερε δυνατότητα online παραγγελίας και να στα φέρει σπίτι από την άλλη άκρη της Αθήνας ΑΛΛΑ ελάχιστο ποσό 40 ευρώ και αυστηρά μετρητά χωρίς ρέστα.
Δεν υπάρχει πια αυτό το μανάβικο.
- hellegennes
20% δεν είναι περίπου στα ίδια επίπεδα για την μεγαλύτερη αλυσίδα του είδους στην χώρα. Είναι τεράστια μείωση τζίρου. Ούτε μέσα στην κρίση δεν είχαν τέτοια μείωση. 20% μείωση είναι στα επίπεδα του 2005 για τον όμιλο, όταν ήταν πολύ μικρότερος σε μέγεθος.foscilis έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 13:0920% μείωση εν μέσω περίπου εμπολεμης κατάστασης *είναι* περίπου στα ίδια επίπεδα.hellegennes έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 12:52Δηλαδή το Πλαίσιο π.χ. είναι μαλάκες που μειώθηκε ο τζίρος τους. Υπήρχε τρόπος να τον διατηρήσουν περίπου στα ίδια επίπεδα χωρίς να έχουν κόσμο να μπαινοβγαίνει στο μαγαζί.
Και μιλάμε για την μεγαλύτερη εταιρεία, με την μεγαλύτερη δυνατότητα διεκπεραίωσης παραγγελιών, έναν στόλο από ιδιόκτητα φορτηγά και μια πολύ δυνατή πλατφόρμα που υποστηρίζει μεγάλο αριθμό χρηστών ταυτοχρόνως.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ναι αλλά όπως σου είπε ο Leporello αυτό οφείλεται στην πανδημία όχι στο lockdown. Όταν δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, σε πιάνει διάθεση να ψωνίσεις καινούρια θήκη για το iphone;hellegennes έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 13:4020% δεν είναι περίπου στα ίδια επίπεδα για την μεγαλύτερη αλυσίδα του είδους στην χώρα. Είναι τεράστια μείωση τζίρου. Ούτε μέσα στην κρίση δεν είχαν τέτοια μείωση. 20% μείωση είναι στα επίπεδα του 2005 για τον όμιλο, όταν ήταν πολύ μικρότερος σε μέγεθος.foscilis έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 13:0920% μείωση εν μέσω περίπου εμπολεμης κατάστασης *είναι* περίπου στα ίδια επίπεδα.hellegennes έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 12:52Δηλαδή το Πλαίσιο π.χ. είναι μαλάκες που μειώθηκε ο τζίρος τους. Υπήρχε τρόπος να τον διατηρήσουν περίπου στα ίδια επίπεδα χωρίς να έχουν κόσμο να μπαινοβγαίνει στο μαγαζί.
αυτά που όντως χρειαζόταν ο κόσμος καθώς και κάποια καινούρια που διαπίστωσε ότι χρειάζεται λόγω των συνθηκών, τα πήρε online. όποιος δεν είχε καλό online ή καθόλου online ή από τη φύση της δουλειάς του δεν είχε δυνατότητα για online (π.χ. κομμωτήρια), πούλησε -100% όχι -20%.
Ωστόσο το αρχικό μου επιχείρημα δεν ήταν αν τα κομμωτήρια και οι καφετέριες και τα γκομενέ ρουχάδικα συνεισφέρουν στο ΑΕΠ. Ήταν ότι όλα αυτά τα πράγματα απαιτούν πελάτες με πολύ ελεύθερο χρόνο για τους οποίους το να ξοδεύουν ώρες στο μαγαζί είτε ψωνίζοντας είτε διασκεδάζοντας είναι η κεντρική ιδέα της φάσης. Κοινώς όσο καλύτερα τα πάνε οι καφετέριες τόσο περισσότερους άεργους έχεις γιατί αυτοί ακριβώς είναι οι πελάτες τους. Εμένα χθες δε με απασχολούσε πού θα διασκεδάσω μία η ώρα το βράδυ ή πού θα πιω τον κεφέ μου 11 η ώρα το πρωί γιατί ήταν Τετάρτη και δούλευα.
-
Άλλο αυτό και άλλο να κατηγορουμε την κυβέρνηση ότι φταιει το άνοιγμα των σχολείων.NewModelArmy έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 12:21Α δηλαδη αν δεν τον κολλησαν τον ιο στο σχολειο δεν υπαρχει προβλημα.Αν πανε 30 μαθητες για κλαμπινγκ και κολλησουν και μετα πανε σχολειο αυτο δεν πρεπει να κλεισει επειδη η διασπορα εγινε αλλου.Τρομερη λογικη.stergiosbik έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 12:04Ναι,τα παιδιά κόλλησαν μέσα σε 3 μέρες τον ιό και πρόλαβαν να εμφανίσουν και συμπτώματα!
Ακόμη και τα βλήτα είναι εξυπνότερα από τους ζαιους λέμε.
- hellegennes
Εμένα προσωπικά δεν με πιάνει ποτέ διάθεση να ψωνίσω καινούργια θήκη για iPhone, αλλά δεν μιλάμε για μένα και είναι φανερό ότι δεν κόπηκε αυτή η διάθεση από τον κόσμο, αλλιώς η μείωση του τζίρου τους δεν θα ήταν 20% αλλά 80%.foscilis έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 14:13ναι αλλά όπως σου είπε ο Leporello αυτό οφείλεται στην πανδημία όχι στο lockdown. Όταν δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει, σε πιάνει διάθεση να ψωνίσεις καινούρια θήκη για το iphone;hellegennes έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 13:4020% δεν είναι περίπου στα ίδια επίπεδα για την μεγαλύτερη αλυσίδα του είδους στην χώρα. Είναι τεράστια μείωση τζίρου. Ούτε μέσα στην κρίση δεν είχαν τέτοια μείωση. 20% μείωση είναι στα επίπεδα του 2005 για τον όμιλο, όταν ήταν πολύ μικρότερος σε μέγεθος.
Σίγουρα θα μειωνόταν κάπως η κίνησή τους, αλλά 20%; Όχι, δεν το πιστεύω, αλλά δεν είναι και αποδείξιμο.
Υπάρχουν βέβαια άλλου είδους επιχειρήσεις, όπως είπα, που ο τζίρος τους μειώθηκε 100%. Ξενοδοχεία, ΟΠΑΠ και ένα σωρό άλλα που ανέφερα.
Αυτά που όντως θα τα επηρέαζε η ύπαρξη της πανδημίας έτσι κι αλλιώς είναι τα τεχνικά επαγγέλματα που παράθεσα. Δηλαδή ποιος θα κάνει νέα τέντα εν μέσω πανδημίας; Ή ανακαίνιση στο μπάνιο του; Ή μετακόμιση; Ή αγορά ακινήτου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τόσα κρούσματα ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς.
Και ούτε μία ιχνηλάτηση, ούτε μία απολύμανση, ούτε ένα τεστ, ούτε ένα μέτρο!!!
Και ούτε μία ιχνηλάτηση, ούτε μία απολύμανση, ούτε ένα τεστ, ούτε ένα μέτρο!!!
Hang on sloopy 

Τα κύρια λάθη της κυβέρνησης
1. Απότομη λήξη καραντίνας κ πλήρη απελευθέρωση χωρίς κανένα μέτρο
2. Χιλιάδες τζάμπα εγχώριες ιχνηλατησεις το καλοκαίρι με μηδενικά κρούσματα
3. Τώρα που θες ιχνηλατησεις γτι έχεις κρουσματα, δεν κάνουν. Κ μιλούν για ατομική ευθύνη*
4. Υψηλό κόστος των τεστ, κερδοσκοπία ιδιωτών, λίγα τα τεστ στα νοσοκομεία
5. Ανεπαρκείς ΜΕΘ
6. Άνοιγμα σχολείων χωρίς τήρηση αποστάσεων
7. ΜΜΜ ο ένας πάνω στον άλλον
8. ΜΜΕ να λιβανιζουν ή να τρομοκρατούν, όχι να ενημερώνουν
9. Άνοιγμα τουρισμού χωρίς έλεγχο όλων των τουριστών
10. Ατομική ευθύνη
*Πχ ήρθαν Ιούλιο κ πήραν σε 3000 εργαζόμενους 300 δείγματα, όλα αρνητικά
Τώρα που εχουμε κρούσματα, δεν έρχονται..
3. Τώρα που θες ιχνηλατησεις γτι έχεις κρουσματα, δεν κάνουν. Κ μιλούν για ατομική ευθύνη*
5. Ανεπαρκείς ΜΕΘ
10. Ατομική ευθύνη
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Γαληνε,γελανε και τα κρασπεδα.Γαληνός έγραψε: ↑17 Σεπ 2020, 18:22Τα κύρια λάθη της κυβέρνησης
5. Ανεπαρκείς ΜΕΘ
10. Ατομική ευθύνη
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Στη Θεσσαλία πρώτος ο Αγοραστός
από Golden Age » 08 Οκτ 2023, 21:14 » σε Εσωτερική Πολιτική - 10 Απαντήσεις
- 685 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
08 Οκτ 2023, 21:31
-
-
- 118 Απαντήσεις
- 5466 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
10 Απρ 2024, 18:51
-
- 35 Απαντήσεις
- 1130 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
22 Ιαν 2025, 16:39
-
-
Νέα δημοσίευση Ο πρώτος καθαρά θεολογικής προέλευσης θεός.
από Άθεος » 20 Απρ 2024, 22:11 » σε Θρησκειολογία - 6 Απαντήσεις
- 609 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Απρ 2024, 14:53
-