Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
NewModelArmy

Re: Με μια βελόνα στο χέρι: 6-8 μήνες η ανοσία του εμβολίου της Πήζερ(ε).

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από NewModelArmy » 12 Απρ 2021, 22:51

7 νεκροι τις δυο τελευταιες μερες στο Ισραηλ,130 κρουσματα ανα μερα.Μας κοροιδευει ο κτηνιατρος.

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 12 Απρ 2021, 22:56

NewModelArmy έγραψε:
12 Απρ 2021, 22:51
7 νεκροι τις δυο τελευταιες μερες στο Ισραηλ,130 κρουσματα ανα μερα.Μας κοροιδευει ο κτηνιατρος.
Εμείς δε χαρίσαμε δύο εκατομμύρια δόσεις του επίσης mRNA εμβολίου γιατί είμεθα...λαρτζ.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
Jack Shephard
Phorum.gr user: Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard » 12 Απρ 2021, 22:59

Kauldron έγραψε:
12 Απρ 2021, 22:41
Βγάζει.
Κάτι συζύγους πρώην πρωθυπουργών, για παράδειγμα.

Κι εγώ σου ζητάω να μου πείς με ποιά λογική δέχεσαι οτι η μπούρδα της έχει βαρύτητα γιατί "έχει πτυχία", και δε δέχεσαι αυτά που λέει ο Ιωάννης Ιωαννίδης του Στάνφορντ, ο οποίος είναι ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ, και μάλιστα έχει πολύ περισσότερα διαπιστευτήρια και βραβεύσεις απ' την κυρία.
Γιατί όταν βάζουμε βίντεό του, οι όμοιοί σου χαχανίζουν σαν ηλίθιοι, ή αρχίζουν να επιτίθενται ομαδικά (και οπαδικά) σ' όποιον τα βάλει.
Για να σε δούμε.
Για απάντησε.
Έβγαλε και της Παπαευαγγέλου, όπως είπες προηγουμένως; Ή το είπες με την ίδια σοβαρότητα που της είπες και σαλεμένη;

Τώρα, αφού σημειώσουμε ότι δε τολμάς να απαντήσεις ποια είναι τα διαπιστευτήρια σου για να χαρακτηρίζεις μια αναγνωρισμένη επιστήμονα ηλίθια και σαλεμένη, πάμε να δούμε τι έγραψες. Σου έχει γίνει μια ερώτηση, όχι να δοκιμάζεις να υπεκφεύγεις με ερωτήσεις.

Η απάντηση σου εκκρεμεί.

Η απάντηση της λοιπόν για το 20% είναι αυτή: https://www.kathimerini.gr/society/5613 ... ilosi-moy/

Είσαι σε θέση να κρίνεις αν αυτό που λέει ισχύει ή όχι;

Ο Ιωαννίδης ας πούμε έχει διαπιστευτήρια να την πει ηλίθια και σαλεμένη, να τον πάρει κάποιος σοβαρά γιατί είναι ειδικός επιστήμονας και να γίνει συζήτηση. Εσύ όχι.

Τώρα, ψάξε βρες μια δική μου δημοσίευση που να έχω γράψει κάτι αρνητικό για τον Ιωαννίδη. Όχι να τον έχω πει ηλίθιο χωρίς να είμαι καν γιατρός, εγώ δεν είμαι θρασύς όπως εσύ και ξέρω τα όρια μου. Απλώς να λέω κάτι επικριτικό.

Έχω δει τις συνεντεύξεις του Ιωαννίδη στο Κρήτη TV και ακούω και τις δικές του θέσεις. Και κυρίως δε διατυπώνω εγώ αρνητική ή θετική κρίση γι' αυτά που λέει, διαβάζω απαντήσεις άλλων επιστημόνων, χωρίς να σημαίνει ότι και πάλι παίρνω θέση. Γιατί δεν είμαι γιατρός. Και ούτε χαχανίζω ούτε εγώ ούτε οι όμοιοι μου (αλλιώς δε θα ήταν όμοιοι μου, duhh).

Απάντησε τώρα σε αυτό που έχω ρωτήσει 4 φορές.

Άβαταρ μέλους
Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard » 12 Απρ 2021, 23:02

NewModelArmy έγραψε:
12 Απρ 2021, 22:51
Σκληροί καπιταλισταί όμως οι της Pfizer. Έχει γίνει θέμα στο Ισραήλ ότι καθυστέρησαν πληρωμές και νέες παραγγελίες και τους είπε η Pfizer ότι ή πληρώνετε ή μένετε πίσω στη διάθεση των επόμενων παρτίδων.

Με ένα από τα στελέχη της να τους είπε ότι "δεν είμαστε φιλάνθρωποι".

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 12 Απρ 2021, 23:41

Jack Shephard έγραψε:
12 Απρ 2021, 22:59
Kauldron έγραψε:
12 Απρ 2021, 22:41
Βγάζει.
Κάτι συζύγους πρώην πρωθυπουργών, για παράδειγμα.

Κι εγώ σου ζητάω να μου πείς με ποιά λογική δέχεσαι οτι η μπούρδα της έχει βαρύτητα γιατί "έχει πτυχία", και δε δέχεσαι αυτά που λέει ο Ιωάννης Ιωαννίδης του Στάνφορντ, ο οποίος είναι ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΟΣ, και μάλιστα έχει πολύ περισσότερα διαπιστευτήρια και βραβεύσεις απ' την κυρία.
Γιατί όταν βάζουμε βίντεό του, οι όμοιοί σου χαχανίζουν σαν ηλίθιοι, ή αρχίζουν να επιτίθενται ομαδικά (και οπαδικά) σ' όποιον τα βάλει.
Για να σε δούμε.
Για απάντησε.
Έβγαλε και της Παπαευαγγέλου, όπως είπες προηγουμένως; Ή το είπες με την ίδια σοβαρότητα που της είπες και σαλεμένη;

Τώρα, αφού σημειώσουμε ότι δε τολμάς να απαντήσεις ποια είναι τα διαπιστευτήρια σου για να χαρακτηρίζεις μια αναγνωρισμένη επιστήμονα ηλίθια και σαλεμένη, πάμε να δούμε τι έγραψες. Σου έχει γίνει μια ερώτηση, όχι να δοκιμάζεις να υπεκφεύγεις με ερωτήσεις.

Η απάντηση σου εκκρεμεί.

Η απάντηση της λοιπόν για το 20% είναι αυτή: https://www.kathimerini.gr/society/5613 ... ilosi-moy/

Είσαι σε θέση να κρίνεις αν αυτό που λέει ισχύει ή όχι;

Ο Ιωαννίδης ας πούμε έχει διαπιστευτήρια να την πει ηλίθια και σαλεμένη, να τον πάρει κάποιος σοβαρά γιατί είναι ειδικός επιστήμονας και να γίνει συζήτηση. Εσύ όχι.

Τώρα, ψάξε βρες μια δική μου δημοσίευση που να έχω γράψει κάτι αρνητικό για τον Ιωαννίδη. Όχι να τον έχω πει ηλίθιο χωρίς να είμαι καν γιατρός, εγώ δεν είμαι θρασύς όπως εσύ και ξέρω τα όρια μου. Απλώς να λέω κάτι επικριτικό.

Έχω δει τις συνεντεύξεις του Ιωαννίδη στο Κρήτη TV και ακούω και τις δικές του θέσεις. Και κυρίως δε διατυπώνω εγώ αρνητική ή θετική κρίση γι' αυτά που λέει, διαβάζω απαντήσεις άλλων επιστημόνων, χωρίς να σημαίνει ότι και πάλι παίρνω θέση. Γιατί δεν είμαι γιατρός. Και ούτε χαχανίζω ούτε εγώ ούτε οι όμοιοι μου (αλλιώς δε θα ήταν όμοιοι μου, duhh).

Απάντησε τώρα σε αυτό που έχω ρωτήσει 4 φορές.
δε τολμάς να απαντήσεις ποια είναι τα διαπιστευτήρια σου
Φυσικά δεν τολμάω ν' αποκαλύψω προσωπικά μου στοιχεία με τόσους Ιδρυματικούς και Κομματόσκυλα εδώ μέσα.
Εσύ δίνεις προσωπικά σου στοιχεία?
Αν δείς λοιπόν αυτά που λέει ο Ιωαννίδης, θα διαπιστώσεις οτι αυτό κάνει (με τρόπο).
Συνεπώς η άποψή μου πατάει πάνω στη δικιά του (καθώς και του Κούβελα, και του Φαρσαλινού, και πολλών άλλων, που ακόμα και με τα δικά σου κριτήρια ΕΧΟΥΝ τα διαπιστευτήρια).
Άρα καλά κάνω και μιλάω, αφού μεταφέρω τις απόψεις εκείνων που έχουν εξειδίκευση.
:c020::wave:
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Jack Shephard

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Jack Shephard » 12 Απρ 2021, 23:59

Από εξυπνάδες, emoticons και υπεκφυγές καλά είσαι. Από ουσία τίποτε.

Να θεωρήσουμε λοιπόν ότι είσαι γιατρός ή κάτι σχετικό, γι' αυτό γράφεις με τέτοιο, ας πούμε θάρρος (βασικά θράσος); Δε χρειάζονται άλλα στοιχεία σου.

Πάλι δε σε σώζει βέβαια γιατί κανείς το ίδιο πράγμα σε θέματα που άπτονται άλλων επιστημών. Με το ίδιο θάρρος (θράσος). Πώς τον λέμε ένα τέτοιο άνθρωπο;

Και όχι, ο Ιωαννίδης δεν κάνει αυτό το πράγμα, αφενός γιατί είναι σοβαρός άνθρωπος και αφετέρου επειδή είναι ευγενής. Και επειδή τον έχω παρακολουθήσει μιλάει πάντα με σεβασμό για τους συναδέλφους του επιστήμονες και επιχειρηματολογεί. Δε κάνει χαρακτηρισμούς ακριβώς επειδή έχει την επάρκεια να εκφράσει δομημένη άποψη.

Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος » 14 Απρ 2021, 12:51

Jack Shephard έγραψε:
12 Απρ 2021, 21:27
Kauldron έγραψε:
12 Απρ 2021, 17:54
Πράγματι ακόμα χειρότερα. Φαίνεται τόσο ηλίθια, ωστε μάλλον μπέρδεψε το 20% με 0.20% ή κάτι τέτοιο. Σαλεμένη τελείως.
Το θράσος και η παράνοια στο forum έχουν χτυπήσει limit up.

Μιλάμε να είσαι διδάκτορας και ειδικός στο αντικείμενο για το οποίο μιλάς, να έχεις φάει τη ζωή σου στα νοσοκομεία, να σώζεις ανθρώπους και να σε χαρακτηρίζει ηλίθια και σαλεμένη ποιος;

Ποιος λοιπόν; Τι είσαι εσύ και με ποια διαπιστευτήρια μπορείς να χαρακτηρίζεις της Παπαευαγγέλου ηλίθια; Δε θα πάμε καν στο ότι αυτή τη δήλωση την εξήγησε και πιθανότατα δε πήρες μυρωδιά. Με ποια εφόδια εσύ την χαρακτηρίζεις ηλίθια;

Να ακούτε το σατανικό μπας και ξυπνήσετε και πάτε να δείτε το πρόβλημα σας.
Και ο Τέγκνελ έχει τρομερά πτυχία και εμπειρία όπως και ο μέντορας του αλλά επέλεξαν άλλη οδό.
Επίσης οι κορεάτες τόνιζαν ότι τους φαίνεται παράξενο πως στην ευρώπη δεν φοράνε μάσκα και δεν συστήνεται, έστω υφασμάτινες που δεν δημιουργούν ελλείψεις, δικαιώθηκαν λίγο καιρό αργότερα.

Μεταξύ επιστημόνων υπάρχουν για κάθε λόγο αποκλίσεις και εγώ με τη κριτική μου ικανότητα διέγνωσα πως ο κορεάτης Kim Woo Joo μιλούσε απλά, λιτά και άκρως επιστημονικά και με έπεισε να φοράω μάσκα την οποία ξόρκιζαν στην Ελλάδα και μετά από ένα μήνα έτρωγες πρόστιμο αν δεν φορούσες έστω και πανί που λέει ο λόγος.

Άρα που τα αφήσαμε; Πολλά πτυχία και ο Τέγκνελ με εμπειρία αλλά και ο Kim Woo Joo και πάει λέγοντας. Το ίδιο όμως και ο Τσιόδρας, το ίδιο και ο Ιωαννίδης.

Να το πούμε πιο απλά κύριε:
Μπορεί να πηγαίνω που λέει ο χρόνος τριάντα χρόνια στα μπουζούκια και να μη ξέρω να παίζω μπουζούκι, ξέρω όμως να ΚΡΙΝΩ αν το μπουζουξής είναι καλός.
Μπορεί να μη τραγουδάω σωστά, αλλά μπορώ να καταλάβω ότι ο Μπιθικώτσης είναι μέγας τραγουδιστής.
Μπορεί να μη ξέρω να παίζω καλή κιθάρα, μπορώ όμως να καταλάβω πως ο Mike Bloomfield είναι εξαιρετικός κιθαριστής.

Κατανοητό;

Χωρίς να παίρνω θέση για συγκεκριμένη περίπτωση, δεν ασχολήθηκα με το θέμα που υπήρξε διαφωνία, πάμε και σε λίγο Κούβελα(αυτό προφανώς ισχύει για όλους και όλες τις μεριές).

Εικόνα
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Απρ 2021, 14:00

Αρχέλαος έγραψε:
14 Απρ 2021, 12:51
Jack Shephard έγραψε:
12 Απρ 2021, 21:27
Kauldron έγραψε:
12 Απρ 2021, 17:54
Πράγματι ακόμα χειρότερα. Φαίνεται τόσο ηλίθια, ωστε μάλλον μπέρδεψε το 20% με 0.20% ή κάτι τέτοιο. Σαλεμένη τελείως.
Το θράσος και η παράνοια στο forum έχουν χτυπήσει limit up.

Μιλάμε να είσαι διδάκτορας και ειδικός στο αντικείμενο για το οποίο μιλάς, να έχεις φάει τη ζωή σου στα νοσοκομεία, να σώζεις ανθρώπους και να σε χαρακτηρίζει ηλίθια και σαλεμένη ποιος;

Ποιος λοιπόν; Τι είσαι εσύ και με ποια διαπιστευτήρια μπορείς να χαρακτηρίζεις της Παπαευαγγέλου ηλίθια; Δε θα πάμε καν στο ότι αυτή τη δήλωση την εξήγησε και πιθανότατα δε πήρες μυρωδιά. Με ποια εφόδια εσύ την χαρακτηρίζεις ηλίθια;

Να ακούτε το σατανικό μπας και ξυπνήσετε και πάτε να δείτε το πρόβλημα σας.
Και ο Τέγκνελ έχει τρομερά πτυχία και εμπειρία όπως και ο μέντορας του αλλά επέλεξαν άλλη οδό.
Επίσης οι κορεάτες τόνιζαν ότι τους φαίνεται παράξενο πως στην ευρώπη δεν φοράνε μάσκα και δεν συστήνεται, έστω υφασμάτινες που δεν δημιουργούν ελλείψεις, δικαιώθηκαν λίγο καιρό αργότερα.

Μεταξύ επιστημόνων υπάρχουν για κάθε λόγο αποκλίσεις και εγώ με τη κριτική μου ικανότητα διέγνωσα πως ο κορεάτης Kim Woo Joo μιλούσε απλά, λιτά και άκρως επιστημονικά και με έπεισε να φοράω μάσκα την οποία ξόρκιζαν στην Ελλάδα και μετά από ένα μήνα έτρωγες πρόστιμο αν δεν φορούσες έστω και πανί που λέει ο λόγος.

Άρα που τα αφήσαμε; Πολλά πτυχία και ο Τέγκνελ με εμπειρία αλλά και ο Kim Woo Joo και πάει λέγοντας. Το ίδιο όμως και ο Τσιόδρας, το ίδιο και ο Ιωαννίδης.

Να το πούμε πιο απλά κύριε:
Μπορεί να πηγαίνω που λέει ο χρόνος τριάντα χρόνια στα μπουζούκια και να μη ξέρω να παίζω μπουζούκι, ξέρω όμως να ΚΡΙΝΩ αν το μπουζουξής είναι καλός.
Μπορεί να μη τραγουδάω σωστά, αλλά μπορώ να καταλάβω ότι ο Μπιθικώτσης είναι μέγας τραγουδιστής.
Μπορεί να μη ξέρω να παίζω καλή κιθάρα, μπορώ όμως να καταλάβω πως ο Mike Bloomfield είναι εξαιρετικός κιθαριστής.

Κατανοητό;

Χωρίς να παίρνω θέση για συγκεκριμένη περίπτωση, δεν ασχολήθηκα με το θέμα που υπήρξε διαφωνία, πάμε και σε λίγο Κούβελα(αυτό προφανώς ισχύει για όλους και όλες τις μεριές).

Εικόνα
:+1:
Και η μουχρίτσα πιο πάνω δε μ' έκανε κουόουτ, για να μηνυπάρξει απάντηση.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 14 Απρ 2021, 14:25

Και η ανακοίνωση της Moderna.

https://www.in.gr/2021/04/14/b-science/ ... -etaireia/

Για τελευταία φορά - αυτό δεν σημαίνει ότι το εμβόλιο έχει ανοσία ΜΟΝΟΝ για έξι μήνες.Σημαίνει ότι έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για έξι μήνες.
Για παραπάνω δεν ξέρουμε επειδή έξι μήνες είναι από τότε που κυκλοφόρησε.

Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello » 14 Απρ 2021, 14:34

Εικόνα
Αυτός μολογάει χωρίς ξύλο.
1.
hellegennes έγραψε:
13 Οκτ 2022, 21:35
Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Απρ 2021, 14:37

πατησιωτης έγραψε:
14 Απρ 2021, 14:25

Για τελευταία φορά - αυτό δεν σημαίνει ότι το εμβόλιο έχει ανοσία ΜΟΝΟΝ για έξι μήνες.Σημαίνει ότι έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για έξι μήνες.
Ξέρουμε οτι προστατεύει και μετά τους έξι μήνες αλλά δεν ξέρουμε για παραπάνω.

:xena:

Ο Πρόεδρος του Εδεσσαϊκού έχει κάποια σχέση με τη Μοντέρνα?
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks » 14 Απρ 2021, 14:39

Leporello έγραψε:
14 Απρ 2021, 14:34
Εικόνα
:smt005::smt005::smt005:

αυτό ήθελα να πω! δε μπορεί, τρολλιά είναι, έβαλε και την φατσούλα του :blm:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 14 Απρ 2021, 15:02

Leporello έγραψε:
Εικόνα
Bill Hicks έγραψε:
14 Απρ 2021, 14:39
Leporello έγραψε:
Εικόνα
:smt005::smt005::smt005:

αυτό ήθελα να πω! δε μπορεί, τρολλιά είναι, έβαλε και την φατσούλα του :blm:
Jack Shephard έγραψε:
12 Απρ 2021, 23:59
Από εξυπνάδες, emoticons και υπεκφυγές καλά είσαι. Από ουσία τίποτε.

Να θεωρήσουμε λοιπόν ότι είσαι γιατρός ή κάτι σχετικό, γι' αυτό γράφεις με τέτοιο, ας πούμε θάρρος (βασικά θράσος); Δε χρειάζονται άλλα στοιχεία σου.

Πάλι δε σε σώζει βέβαια γιατί κανείς το ίδιο πράγμα σε θέματα που άπτονται άλλων επιστημών. Με το ίδιο θάρρος (θράσος). Πώς τον λέμε ένα τέτοιο άνθρωπο;

Και όχι, ο Ιωαννίδης δεν κάνει αυτό το πράγμα, αφενός γιατί είναι σοβαρός άνθρωπος και αφετέρου επειδή είναι ευγενής. Και επειδή τον έχω παρακολουθήσει μιλάει πάντα με σεβασμό για τους συναδέλφους του επιστήμονες και επιχειρηματολογεί. Δε κάνει χαρακτηρισμούς ακριβώς επειδή έχει την επάρκεια να εκφράσει δομημένη άποψη.
SeaHawk έγραψε:
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 14 Απρ 2021, 15:16

Kauldron έγραψε:
14 Απρ 2021, 14:37
πατησιωτης έγραψε:
14 Απρ 2021, 14:25

Ξέρουμε οτι προστατεύει και μετά τους έξι μήνες αλλά δεν ξέρουμε για παραπάνω.

:xena:

Ο Πρόεδρος του Εδεσσαϊκού έχει κάποια σχέση με τη Μοντέρνα?
Χελώνε πιστεύω πως κάνεις τον χαζό.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών