Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από don't speak » 28 Φεβ 2020, 19:50
vantono έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 13:38
don't speak έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 13:32
don't speak έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 13:30
Παίζει καμιά ελληνική ομάδα εξωτερικό τις επόμενες μέρες;
Ή έρχεται καμία ξένη στην Ελλάδα;
περιμένουμε την κλήρωση του γαύρου για γιουροπα σε λιγοτερο απο μισάωρο, και θα ξερουμε.
Όχι μόνο για μπάλα. Για όλα τα αθλήματα.
Να ακυρωθούν αναβληθούν και αυτές οι μετακινήσεις αν είναι.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
από don't speak » 28 Φεβ 2020, 19:53
Σέλευκας έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 13:46
τον πρώτο νομίζω κατάλαβα ποιον λες γιατί μου είχε γράψει ότι έχει δυο μήνες ζωή.

λυπάμαι βασικά και για την ερώτηση που έκανα
Για πρώτο λέω τον Ρόκο.
Νομίζω ξαφνικά πέθανε.
Άλλος ήταν αυτός που είχε γράψει ότι έχει λίγους μήνες ζωής.
-
perseus
- Phorum.gr user: Perseus
από perseus » 28 Φεβ 2020, 20:16
Namrail έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:46
Έβλεπα κάτι μπουμερς νωρίτερα στο σούπερ μάρκετ να εχουν αγοράσει τόσα προϊόντα που θα τους φτασουν για όσο διαρκέσει το προσδόκιμο ζωής τους.
Η γριά στοιβαζε ψωμί του τοστ μέσα στο καρότσι και ενώ είχε φτάσει τα 10 τεμάχια ακούω το γέρο να λέει "βάλε και άλλα μη τα λυπάσαι". Γαμημενοι μπουμερς
σκεφτηκες οτι μπορει να ψωνιζουν για 2-3 οικογενειες.
οχι βεβαια.
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 28 Φεβ 2020, 20:16
Τι μακάβρια είναι αυτά τώρα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
perseus
- Phorum.gr user: Perseus
από perseus » 28 Φεβ 2020, 20:21
βγαινει ο καθε νεοπλουτος καραγκιζης που εκοβε τον πατσα με το ψαλιδι και μας την λεει ,ρε σαλτα γαμηθειτε κβλοβλαχοι.
-
Naida
- Μέλη που αποχώρησαν
από Naida » 28 Φεβ 2020, 20:22
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 28 Φεβ 2020, 20:27
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
Namrail
από Namrail » 28 Φεβ 2020, 21:06
perseus έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 20:16
Namrail έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:46
Έβλεπα κάτι μπουμερς νωρίτερα στο σούπερ μάρκετ να εχουν αγοράσει τόσα προϊόντα που θα τους φτασουν για όσο διαρκέσει το προσδόκιμο ζωής τους.
Η γριά στοιβαζε ψωμί του τοστ μέσα στο καρότσι και ενώ είχε φτάσει τα 10 τεμάχια ακούω το γέρο να λέει "βάλε και άλλα μη τα λυπάσαι". Γαμημενοι μπουμερς
σκεφτηκες οτι μπορει να ψωνιζουν για 2-3 οικογενειες.
οχι βεβαια.

-
Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
-
Επικοινωνία:
από Ζενίθεδρος » 28 Φεβ 2020, 22:40
Feindflug έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 14:29
Ζενίθεδρος έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 00:21
Last Veteran έγραψε: ↑27 Φεβ 2020, 23:34
Ο θάνατος αγαπητοί, αν είναι ριζικό μας
Ας έρθει μεσ'την αγκαλιά, μουνάρας νοσοκόμας
Τί μου θυμησατε. Βρέθηκα κάποτε με σπυράκια σε όλο το σώμα στο νοσοκομείο, και μου κοιτούσαν το ολογυμνο κορμι τρεις γιατρινες, η υπηρεσία, η διευθύντρια του νοσοκομείου και η του τμήματος. Μου έπιαναν τα κωλομερια, μου πασπατευαν, έστω και διακριτικά, τα παπαρια, αλλά εγώ είχα λουφάξει, γιατί νωρίτερα μου είχαν πει πως θα μου κάνουν τεστ για εητζ.
Τελικά τι είχες ρε τύπε;
Δεν βρέθηκε τελικά. Μου έκαναν όλα τα τεστ για όλα τα πιθανα αφροδίσια νοσήματα, και ένα σωρό αλλεργικα τεστ, μου έκοψαν και ένα χοντρό κομμάτι δέρμα από τα πλευρά, αλλά δεν βρέθηκε τίποτα. Και δεν μου έχει ξανατυχει από τότε.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
-
hellegennes
από hellegennes » 28 Φεβ 2020, 23:35
Γάταρος έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 17:47
Nostalgia έγραψε: ↑28 Φεβ 2020, 17:41
Γαταρε τον Η1Ν1 τον περασαμε πολλοι. Περαστικα και καλη υγεια ευχομαι!
Ευχαριστώ πολύ. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που πήρα μέτρηση χωρίς πυρετό και μάλλον γι' αυτό με διώξανε από το νοσοκομείο. Τώρα που γύρισα το θερμόμετρο έγραψε 36,9 το οποίο είναι υψηλότερο από την προηγούμενη μέτρηση οπότε ελπίζω να μην υποτροπιάσω πάλι. Ταλαιπωρήθηκα πολύ σήμερα και βίωσα μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Θα ξεκουραστώ, θα κοιμηθώ κι όταν ξυπνήσω ελπίζω να είμαι εντάξει.
Περαστικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 199 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
08 Ιαν 2025, 09:01
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
14 Αύγ 2024, 20:53
-
-
- 157 Απαντήσεις
- 3578 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
27 Μαρ 2025, 14:38
-
-
- 16 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
24 Απρ 2025, 21:41
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.