Τρυποφοβία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: Τρυποφοβία
εγώ πάντως δεν έχω πρόβλημα με τις τρύπες
έχω και φίλες τρύπες
αλλά να μην προκαλούν
έχω και φίλες τρύπες
αλλά να μην προκαλούν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Εγώ λέω γιατί άραγε να τους ενοχλεί, σύμφωνα με αυτά που μου παρέθεσε η Ίφιδα
Τυχαία τώρα στο καπάκι ταυτόγχρονα κοίταζα κάτι άλλο το οποίο ω! τί σύμπτωση (

Kι εγώ περίεργη είμαι αλλά δεν μπορώ τώρα να κάθομαι να κανω τεστ τρυποφοβίας, αργότερα μπορεί
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Πολύ ωραίο χόμπι είναι η σπηλαιολογία.
Να εξερευνάς σπηλιές και τρύπες στο έδαφος.
.

Να εξερευνάς σπηλιές και τρύπες στο έδαφος.
.
Ούτε καν.
Να εγκλωβιστεις, να σου πω εγώ μετά.
Ένα θεματάκι είναι να μην έχεις λασποφοβία.
Γιατί αρκετές φορές που σέρνεσαι μέσα στις τρύπες, η επιφάνειά των βράχων είναι καλυμμένη με λάσπη.
Βέβαια φοράς χοντρή πλαστική φόρμα, αλλά όλο και από κάπου περνάει η λάσπη.

Δε με ενοχλούν οι κυψέλες αλλά με ενοχλεί αρκετά μια κυψέλη φυτρωμένη σε χέρι όπως δε με ενοχλούν τα χαμομήλια αλλά θα με ενοχλούσε ένα χαμομήλι φυτρωμένο σε χέρι. Παρ' όλα αυτά η απόκλισή μου ήταν 0.1 δευτερόλεπτα διότι έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου αμέτρητες ώρες να υπολογίζει χρονικές διάρκειες (45 δεύτερα, 60 δεύτερα, 70 δεύτερα κλπ) όταν τράβαγα αστροφωτογραφίες με χειροκίνητο κλείστρο αντί για υπολογιστή.
Σίγουρα δεν είναι φάρσα αυτή η βλακεία;
Σίγουρα δεν είναι φάρσα αυτή η βλακεία;
Δεν έκανα το τεστ, αλλά εμένα μου αρέσουν οι τρύπες.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Εφτασεεε, μανάρα μου!Ίφιδα έγραψε: ↑13 Φεβ 2020, 09:40When presented with a neutral image, you duration guess was off by an average of 0.7seconds.
When presented with a trypophobia inducing image, you duration guess was off by an average of 0.4 seconds.
This makes your ratio 0.6. Ratios
Βαρέθηκα λίγο
Φέρε κι άλλα τεστ τεστ φοβερε και τιτανορεαστιε Ζενιθεδρε
(Ιθυ)φαλλοφοβία
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢