Ήρεμος είμαι. Απλά μπορώ να κάνω black humor με οτιδήποτε, δεν αυτολογοκρινομαι όπως κάνουν άλλοι.
Απο υγεια, πως ειστε;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Απο υγεια, πως ειστε;
Κανονικός σήμερα από πίεση, σταμάτησε κι η καταρροή. 

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παρόμοια την είχα πάθει κι εγώ, καπου μέσα στον περασμένο Νοέμβρη. Ξυπνησα με τσίμπημα στο λαιμο μια μέρα, το οποίο μετατράπηκε αμεσως σε 2ήμερο βήχα, την επομενη μερα ανέβασα ενα 37,5, πηρα ενα ντεπόν αναβράζον το βράδυ, ίδρωνα καθ'ολη τη διάρκεια της νύχτας,σαν γαιδούρι που τραβάει την ανηφόρα σε μια τραχανοπλαγιά στα Γρεβενά μέσα στον Αυγουστιάτικο καύσωνα, και την επόμενη μέρα ξύπνησα περδικωμένος και πιο υγιής από ποτέ.
Αυτη την περίοδο, ολα οκ, ευτυχώς.
Όχι δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση κι ούτε θα ήθελα να είχα
Μου συνεβει αυτό, που μετέπειτα το διάβασα
Και δε θα μου συνέβαινε εάν κάποτε δεν είχα γνωρίσει τον Άγιο Παΐσιο,πριν χρόνια. Σαν απλό γεροντακι, το ξέχασα και συνέχισα τη ζωή μου
Αν τα διάβαζα τώρα αυτά,δε θα τα καταλάβαινα
Προσπαθήστε να τα καταλάβετε,το πρώτο Μπολτ,εάν είστε έξυπνοι,το δεύτερο εάν είστε σαν εμένα που χρειαστηκα πνευματικό ένθερμο εν Χριστώ. Για όλους είναι η Χαρη κι ένας ιερέας της ενορίας σας μπορεί,αν έχετε συνείδηση που πάτε και υπακοή κτλ. Αλλιώς θέλετε πιο φωτισμένο κι εύχομαι να τον βρειτε
Ξέρετε ε; Με είχε πει στουρναροπετρα,γιατί τον είχα ρωτήσει κάτι χαζό,που όμως φοβόμουν
Εσείς που δεν είστε στουρναροπετρα προσπαθήστε να καταλάβετε
Τιποτε δε θα καταλαβαινα,τώρα που το βλέπω ξέρω
Αυτό είναι χειρόγραφο Του,τυπωμένο σε βιβλίο
Όταν ο άνθρωπος βοηθηθεί να πιστέψει στο Θεό και στη μέλλουσα ζωή, την αιώνιο – συλλάβει δηλαδή το βαθύτερο νόημα της ζωής – και μετανοήσει, αλλάξει ζωή, έρχεται αμέσως η θεία παρηγοριά με τη Χάρη του Θεού, η οποία αλλοιώνει τον άνθρωπο, διώχνοντας και όλα τα κληρονομικά του. Έτσι έγινε σε πολλούς ανθρώπους που μετανόησαν, αγωνίστηκαν με φιλότιμο ταπεινά, χαριτώθηκαν, έγιναν και Άγιοι και τους προσκυνάμε τώρα με ευλάβεια και ζητάμε και τις πρεσβείες τους, ενώ πριν είχαν πολλά πάθη και κληρονομικά.
Επί παραδείγματι, ο Όσιος Μωυσής ο Αιθίοψ, ενώ πριν ήταν ο πιο αιμοβόρος ληστής, με κληρονομική κακία, μόλις πίστεψε στον Θεό, μετανόησε, ασκήθηκε, έφυγαν όλα τα πάθη, τον επισκέφθηκε η Χάρις του Θεού και αξιώθηκε να λάβει ακόμα και το προφητικό χάρισμα. Πέρασε δε στην ευαισθησία ακόμα και το Μέγα Αρσένιο, ο οποίος ήταν από τη μεγαλύτερη αρχοντική οικογένεια της Ρώμης, με κληρονομικές αρετές και επιστημονική μεγάλη μόρφωση.
Επομένως, το παν είναι η Χάρις του Θεού και την ψυχή μπορεί να την βοηθήσει μόνο χαριτωμένος Πνευματικός, με πίστη, που αγαπάει την ψυχή και την πονάει, γιατί γνωρίζει τη μεγάλη της αξία, την βοηθάει στη μετάνοια, την ξαλαφρώνει με την εξομολόγηση, την ελευθερώνει από το άγχος και την οδηγεί στον Παράδεισο ή πετάει το λογισμό με τον οποίο βασανίζει την ευαίσθητη ψυχή ο πονηρός, και θεραπεύεται.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αρρώστια στον κόσμο από το λογισμό, όταν δηλαδή πείσει ο διάβολος τον άνθρωπο με λογισμούς ότι δεν είναι καλά. Όπως δεν υπάρχει και ανώτερος γιατρός σ’ αυτές τις περιπτώσεις από τον έμπειρο Πνευματικό, που εμπνέει εμπιστοσύνη με την αγιότητά του και πετάει αυτούς τους λογισμούς από τα ευαίσθητα πλάσματα του Θεού και θεραπεύει ψυχές και σώματα δίχως φάρμακα, με τη Χάρη του Θεού, και τις εξασφαλίζει και τον Παράδεισο».
Γέροντος Παϊσίου ‘’Επιστολές’’ α’ έκδοση 1994, σελ. 102-103.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 16 Μαρ 2020, 10:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τα συνηθισμένα συμπτώματα της αλλεργίας που ξαναφουντωσε λόγω υγρασίας στη μεγαλόνησο. Καταρροή, φτέρνισμα, βήχας.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
- Veni Vidi Vici
Χέστηκα πάνω μου, σου λέω και μαζί και όλη η οικογένεια!vantono έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 10:00Παρόμοια την είχα πάθει κι εγώ, καπου μέσα στον περασμένο Νοέμβρη. Ξυπνησα με τσίμπημα στο λαιμο μια μέρα, το οποίο μετατράπηκε αμεσως σε 2ήμερο βήχα, την επομενη μερα ανέβασα ενα 37,5, πηρα ενα ντεπόν αναβράζον το βράδυ, ίδρωνα καθ'ολη τη διάρκεια της νύχτας,σαν γαιδούρι που τραβάει την ανηφόρα σε μια τραχανοπλαγιά στα Γρεβενά μέσα στον Αυγουστιάτικο καύσωνα, και την επόμενη μέρα ξύπνησα περδικωμένος και πιο υγιής από ποτέ.
Αυτη την περίοδο, ολα οκ, ευτυχώς.
Με βάλανε απομόνωση στο ημιυπόγειο και μου φέρνανε το φαγητό με γάντια, στην πόρτα.

Αlea jacta est
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
έχω λίγα περιττά κιλά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

Bluerose καλά όλα αυτά, αλλά τα περί κληρονομικότητας μπορούν να γίνουν πολύ χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των πονηρών. Δεν δρουν μόνο με τον λογισμό, υπάρχουν και οι κατάλληλες πράξεις. Μπορούν να γίνουν χρήσιμο εργαλείο με την έννοια για παράδειγμα, παιδιά μιας φτωχής οικογένειας να εμποδίζονται στην μόρφωσή τους και την κοινωνική τους ανέλιξη, για να μην μιλήσω για εγκλήματα στημένα επίτηδες που διασύρουν άτομα, οικογένειες και λαούς ολόκληρους πολλές φορές.
Λίγη καταρροή και φτέρνισμα λόγω άνοιξης (αλλεργία σε γύρη), και λίγο πονοκέφαλο κάθε φορά που αλλάζει ο καιρός και αργώ να πιω καφέ.
Σκέφτομαι ότι τα κομμωτήρια θα είναι κλειστά για πολύ καιρό και δεν ξέρω τι θα γίνει όσο φουντώνουν οι τρύχες στην κεφαλή μου.
Μάλλον θα αρχίσω να θυμίζω όντως στον τύπο που έχω για άβαταρ.
Σκέφτομαι ότι τα κομμωτήρια θα είναι κλειστά για πολύ καιρό και δεν ξέρω τι θα γίνει όσο φουντώνουν οι τρύχες στην κεφαλή μου.
Μάλλον θα αρχίσω να θυμίζω όντως στον τύπο που έχω για άβαταρ.
- Dwarven Blacksmith
Γιεπ κι εγώ τα ίδια, είχα δέκατα το Σάββατο. Μετριέμαι κάθε μέρα, τίποτα χτες και σήμερα. Μύτη-βήχας ακόμα.Ασέβαστος έγραψε: ↑16 Μαρ 2020, 09:04Εγω κατι περασα το σκ. ειναι η τυπικη εποχη για αλλεργιες, και αυτο που περασα μοιαζει να ηταν αυτο που περνω καθε χρονο.
καταρροη, λιγος βηχας, και σε 2 μερες περδικι.
λογω συνθηκων ομως, δεν μπορω να μην ειμαι υποψιασμενος. φυσικα δεν ετρεξα στο νοσοκομειο να συμβαλλω στο γενικο πανικο, το μονο που εκανα ηταν να μετρω συνεχεια, καθε 2-3 ωρες θερμοκρασια, η οποια ηταν συνεχεια κανονικη εκτος απο μια μετρηση στο 37.4
εβαλα και την υπολοιπη οικογενεια να μετριεται, κανεις δεν εδειξε πανω απο το κανονικο.
ακουω οτι οι περισσοτεροι θα περασουμε τη γριππη με ελαφρα συμπτωματα, και μπορει να μην το καταλαβουμε καν.
για καντε κι εσεις καμμια θερμομετρηση να δειτε...

- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άρχισε σαν γαργαλητο στο λαιμό πριν από μια βδομάδα με συνεχές φτάρνισμα. Μετά δύο μέρες ξεροβηχας. Την τρίτη άρχισαν τα κιτρινα φλεματα. Πυρετό δεν ανέβασα καθόλου, ούτε είχα πόνο στο σώμα ή στο κεφάλι, ούτε διάρροια και πολύ ελαφριά καταρροη. Ίσως να οφείλεται στο ότι τρώω δέκα σκελίδες σκόρδο την ημέρα. Τώρα, 8 ημέρες μετά, βήχω σποραδικά και έχει πάψει τελείως η καταρροη. Το πρωί δε είχα πάλι, μετά από 3 ημέρες, μια σιδηρα στύση.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Εγώ δεν είχα κάποιο σύμπτωμα αλλά γενικώς δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που είχα μείνει κρεββάτι από γρίππη ή κρυολόγημα ή είχα κάνει ψηλό πυρετό. Θα πάω μια κι έξω. 

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Είστε περήφανοι που είστε Ελληνες;
από Unicex » 13 Δεκ 2024, 06:19 » σε Εθνικά Θέματα - 148 Απαντήσεις
- 4127 Προβολές