Υπουργός της κυβέρνησης Τσιπρα μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Re: Υπουργός της κυβέρνησης Τσιπρα μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 25 Απρ 2020, 19:44

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:40
Απλώς είμαστε στη φάση, που αυτό που λέγαμε παλιά "σπασμένο τηλέφωνο" βγήκε και στις σμαρτ εκδόσεις.

Κι εκεί που λες ότι επετεύχθη η ρημάδα η κορύφωση, να' τοι πετιούνται από ξαρχής κι αντριεύουν και θεριεύουν.
Δηλαδή αγαπητή Γαλή περίμενες ότι εντελώς οργουελικά θα ήσουν 2 μήνες και βάλε κλεισμένη στο σπίτι; Να δεις τι σου έχουν για μετά..

bluerose

Re: Υπουργός της κυβέρνησης Τσιπρα μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 25 Απρ 2020, 19:45

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:43
bluerose έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:38
Αλλά όποιος το κάνει, δε κινδυνεύει
Τι νοιάζεται για τους αλλους
Όποιος κάνει το ποιο;
Όποιος εμβολιαστεί
Γενικά έτσι δεν είναι;
Τι νοιάζονται για τους άλλους

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 25 Απρ 2020, 19:48

bluerose έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:45
ΓΑΛΗ έγραψε:
bluerose έγραψε:
Όποιος κάνει το ποιο;
Όποιος εμβολιαστεί
Γενικά έτσι δεν είναι;
οχι, γενικα δεν ειναι ετσι, πρεπει να το κανουν ολοι
οποιος δεν το κανει εχει αιμα στα χερια του, ειναι του σατανα ανθρωπος

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 25 Απρ 2020, 19:49

talaipwros έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:48
bluerose έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Όποιος κάνει το ποιο;
Όποιος εμβολιαστεί
Γενικά έτσι δεν είναι;
Όταν κάνεις της ιλαράς, δε κολλάς κανένα και δε κολλάς κι ο ίδιος

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 25 Απρ 2020, 19:50

bluerose έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:49
talaipwros έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:48
bluerose έγραψε:

Όποιος εμβολιαστεί
Γενικά έτσι δεν είναι;
Όταν κάνεις της ιλαράς, δε κολλάς κανένα και δε κολλάς κι ο ίδιος
οχι, γενικα μπορει και να κολλησεις, δεν ειναι 100% η προστασια, για αυτο εχει σημασια η προστασια αγελης

για το συγκεκριμενο εμβολιο που οταν βγει δεν θα εχουμε αρκετα επιδημιολογικα στοιχεια, οποιος δεν το κανει , θα ειναι του σατανα

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 25 Απρ 2020, 19:55

Με κοροϊδεύεις
Εγώ το παππουλη μου ακούω
Έχω την εντύπωση ότι δεν θα μας αφήσει να το κάνουμε. Δε ξέρω θα δούμε
Πάντως είπε σ' όσους έχουν συγγενείς έξω να γυρίσουν Ελλάδα. Σ' αυτούς. Δεν ισχύει για όλους,δε λέει σ' όλους τα ίδια
Εμένα δε μαφησε να φύγω στη πόλη
Βροντηξε και αστραψε, πρώτη φορά τον ειδα έτσι
Μετά που έκλαιγα,ησύχασε και μου είπε μετά το πόλεμο είσαι ελεύθερη όπου θες πάνε ΚΑΙ εξωτερικό.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Υπουργός της κυβέρνησης μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Απρ 2020, 19:58

bluerose έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
bluerose έγραψε:
Όποιος κάνει το ποιο;
Όποιος εμβολιαστεί
Γενικά έτσι δεν είναι;
Μα δεν υπάρχει εμβόλιο, ούτε πρόκειται να υπάρξει για τα αμέσως επόμενα χρόνια. Ό,τι κυκλοφορήσει θα είναι σε απολύτως πειραματικό στάδιο ή κάποια παραλλαγή του εμβολίου γρίππης.

Απλώς κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ έχουν μπλέξει τα τσιπ που μπαίνουν στις βιομετρικές κάρτες, με το υποθετικό ενδοφλέβιο τσιπάρισμα μέσω εμβολίων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 25 Απρ 2020, 20:00

bluerose έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:55
Έχω την εντύπωση ότι δεν θα μας αφήσει να το κάνουμε.
Μετά που έκλαιγα,ησύχασε και μου είπε μετά το πόλεμο είσαι ελεύθερη όπου θες πάνε ΚΑΙ εξωτερικό.
Επειδή δεν έχει νόημα να απευθυνθώ σε σένα, απευθύνομαι στον παππούλη σου να του διαβιβάσεις μήπως να τον έβλεπε κάποιος Ψ
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Απρ 2020, 20:00

Στύγιος έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:44
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:40
Απλώς είμαστε στη φάση, που αυτό που λέγαμε παλιά "σπασμένο τηλέφωνο" βγήκε και στις σμαρτ εκδόσεις.

Κι εκεί που λες ότι επετεύχθη η ρημάδα η κορύφωση, να' τοι πετιούνται από ξαρχής κι αντριεύουν και θεριεύουν.
Δηλαδή αγαπητή Γαλή περίμενες ότι εντελώς οργουελικά θα ήσουν 2 μήνες και βάλε κλεισμένη στο σπίτι; Να δεις τι σου έχουν για μετά..
Στην κορύφωση του ιού της βλακείας αναφέρομαι αγαπητέ Στύγιε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros » 25 Απρ 2020, 20:00

bluerose έγραψε:
Με κοροϊδεύεις
Έχω την εντύπωση ότι δεν θα μας αφήσει να το κάνουμε. Δε ξέρω θα δούμε
Πάντως είπε σ' όσους έχουν συγγενείς έξω να γυρίσουν Ελλάδα. Σ' αυτούς. Δεν ισχύει για όλους,δε λέει σ' όλους τα ίδια
Εμένα δε μαφησε να φύγω στη πόλη
Βροντηξε και αστραψε, πρώτη φορά τον ειδα έτσι
μα τι λες; δε σε κοροιδευω καθολου
οταν βγει το εμβολιο, οποιος δεν το κανει ειναι εγκληματιας

bluerose

Re: Υπουργός της κυβέρνησης μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 25 Απρ 2020, 20:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:58
bluerose έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Όποιος κάνει το ποιο;
Όποιος εμβολιαστεί
Γενικά έτσι δεν είναι;
Μα δεν υπάρχει εμβόλιο, ούτε πρόκειται να υπάρξει για τα αμέσως επόμενα χρόνια. Ό,τι κυκλοφορήσει θα είναι σε απολύτως πειραματικό στάδιο ή κάποια παραλλαγή του εμβολίου γρίππης.

Απλώς κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ έχουν μπλέξει τα τσιπ που μπαίνουν στις βιομετρικές κάρτες, με το υποθετικό ενδοφλέβιο τσιπάρισμα μέσω εμβολίων.
Τόσα χρόνια για πόλεμο λέει
Για τσιπ και τέτοια σπάνια

Για αυτό λέω δε ξερουμε

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 25 Απρ 2020, 20:01

Πολιτικός της ανελ, αρα της δεξιάς. Της πλάκας ο τίτλος, να τσιμπήσει κάνα κλικ. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων λένε για εμβόλια, πατριωτορατσίσταρια είναι, σαν αυτά που ψηφίζουν κουλη, επειδή μπροδωσαν την Μακεδονία μας, και έσωσε την Ελλάδα από τους λαθροεισβολεις στον εβρο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose » 25 Απρ 2020, 20:02

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
25 Απρ 2020, 20:00
bluerose έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι δεν θα μας αφήσει να το κάνουμε.
Επειδή δεν έχει νόημα να απευθυνθώ σε σένα, απευθύνομαι στον παππούλη σου να του διαβιβάσεις μήπως να τον έβλεπε κάποιος Ψ

:o:hammer::hammer:
Άι χάσου! Λίγα λόγια

Ακρος προσβλητικό!!!

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 25 Απρ 2020, 20:04

bluerose έγραψε:
25 Απρ 2020, 20:01
ΓΑΛΗ έγραψε:
25 Απρ 2020, 19:58
bluerose έγραψε:

Όποιος εμβολιαστεί
Γενικά έτσι δεν είναι;

Τόσα χρόνια για πόλεμο λέει
Για τσιπ και τέτοια σπάνια

Για αυτό λέω δε ξερουμε
Ε, όλοι αυτό κάνουν. Λένε ότι θα' ρθει ο Αντίχριστος σε τρία τέρμινα, σιγά το δύσκολο.

Κατά τα άλλα, μάλλον έχετε τον ίδιο παπούλη με τον πρώην υπουργό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao » 25 Απρ 2020, 20:05

μίλησα με τη μάνα μου πριν , λέει πολλοί γνωστοί της στέλνουν μηνύματα στο facebook για το τσιπάκι που θέλουν να περάσουν στον κόσμο μέσω εμβολίου. Άλλοι στην πολυκατοικία άρχισαν να λένε οτι όλα είναι ψέμματα για τον ιό , και οτι δεν υπάρχει τίποτα. Ηλικίες όλοι αυτοί 65+

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών