Δηλαδή αγαπητή Γαλή περίμενες ότι εντελώς οργουελικά θα ήσουν 2 μήνες και βάλε κλεισμένη στο σπίτι; Να δεις τι σου έχουν για μετά..
Υπουργός της κυβέρνησης Τσιπρα μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Υπουργός της κυβέρνησης Τσιπρα μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος
-
Re: Υπουργός της κυβέρνησης Τσιπρα μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος
οχι, γενικα δεν ειναι ετσι, πρεπει να το κανουν ολοι
οποιος δεν το κανει εχει αιμα στα χερια του, ειναι του σατανα ανθρωπος
Όταν κάνεις της ιλαράς, δε κολλάς κανένα και δε κολλάς κι ο ίδιοςtalaipwros έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 19:48οχι, γενικα δεν ειναι ετσι, πρεπει να το κανουν ολοι
-
οχι, γενικα μπορει και να κολλησεις, δεν ειναι 100% η προστασια, για αυτο εχει σημασια η προστασια αγεληςbluerose έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 19:49Όταν κάνεις της ιλαράς, δε κολλάς κανένα και δε κολλάς κι ο ίδιοςtalaipwros έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 19:48οχι, γενικα δεν ειναι ετσι, πρεπει να το κανουν ολοι
για το συγκεκριμενο εμβολιο που οταν βγει δεν θα εχουμε αρκετα επιδημιολογικα στοιχεια, οποιος δεν το κανει , θα ειναι του σατανα
Με κοροϊδεύεις
Εγώ το παππουλη μου ακούω
Έχω την εντύπωση ότι δεν θα μας αφήσει να το κάνουμε. Δε ξέρω θα δούμε
Πάντως είπε σ' όσους έχουν συγγενείς έξω να γυρίσουν Ελλάδα. Σ' αυτούς. Δεν ισχύει για όλους,δε λέει σ' όλους τα ίδια
Εμένα δε μαφησε να φύγω στη πόλη
Βροντηξε και αστραψε, πρώτη φορά τον ειδα έτσι
Μετά που έκλαιγα,ησύχασε και μου είπε μετά το πόλεμο είσαι ελεύθερη όπου θες πάνε ΚΑΙ εξωτερικό.
Πάντως είπε σ' όσους έχουν συγγενείς έξω να γυρίσουν Ελλάδα. Σ' αυτούς. Δεν ισχύει για όλους,δε λέει σ' όλους τα ίδια
Μετά που έκλαιγα,ησύχασε και μου είπε μετά το πόλεμο είσαι ελεύθερη όπου θες πάνε ΚΑΙ εξωτερικό.
Re: Υπουργός της κυβέρνησης μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος
Μα δεν υπάρχει εμβόλιο, ούτε πρόκειται να υπάρξει για τα αμέσως επόμενα χρόνια. Ό,τι κυκλοφορήσει θα είναι σε απολύτως πειραματικό στάδιο ή κάποια παραλλαγή του εμβολίου γρίππης.
Απλώς κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ έχουν μπλέξει τα τσιπ που μπαίνουν στις βιομετρικές κάρτες, με το υποθετικό ενδοφλέβιο τσιπάρισμα μέσω εμβολίων.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Επειδή δεν έχει νόημα να απευθυνθώ σε σένα, απευθύνομαι στον παππούλη σου να του διαβιβάσεις μήπως να τον έβλεπε κάποιος Ψ
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Στην κορύφωση του ιού της βλακείας αναφέρομαι αγαπητέ Στύγιε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
μα τι λες; δε σε κοροιδευω καθολουbluerose έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 19:55Με κοροϊδεύεις
οταν βγει το εμβολιο, οποιος δεν το κανει ειναι εγκληματιας
Re: Υπουργός της κυβέρνησης μιλάει για εμβόλιο με τσιπάκι και Gates. Μαζέψτε τους θα πεθάνει κόσμος
Τόσα χρόνια για πόλεμο λέειΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 19:58Μα δεν υπάρχει εμβόλιο, ούτε πρόκειται να υπάρξει για τα αμέσως επόμενα χρόνια. Ό,τι κυκλοφορήσει θα είναι σε απολύτως πειραματικό στάδιο ή κάποια παραλλαγή του εμβολίου γρίππης.
Απλώς κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ έχουν μπλέξει τα τσιπ που μπαίνουν στις βιομετρικές κάρτες, με το υποθετικό ενδοφλέβιο τσιπάρισμα μέσω εμβολίων.
Για τσιπ και τέτοια σπάνια
Για αυτό λέω δε ξερουμε
-
Πολιτικός της ανελ, αρα της δεξιάς. Της πλάκας ο τίτλος, να τσιμπήσει κάνα κλικ. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων λένε για εμβόλια, πατριωτορατσίσταρια είναι, σαν αυτά που ψηφίζουν κουλη, επειδή μπροδωσαν την Μακεδονία μας, και έσωσε την Ελλάδα από τους λαθροεισβολεις στον εβρο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 20:00Επειδή δεν έχει νόημα να απευθυνθώ σε σένα, απευθύνομαι στον παππούλη σου να του διαβιβάσεις μήπως να τον έβλεπε κάποιος Ψ

Άι χάσου! Λίγα λόγια
Ακρος προσβλητικό!!!
Ε, όλοι αυτό κάνουν. Λένε ότι θα' ρθει ο Αντίχριστος σε τρία τέρμινα, σιγά το δύσκολο.bluerose έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 20:01Τόσα χρόνια για πόλεμο λέειΓΑΛΗ έγραψε: ↑25 Απρ 2020, 19:58Μα δεν υπάρχει εμβόλιο, ούτε πρόκειται να υπάρξει για τα αμέσως επόμενα χρόνια. Ό,τι κυκλοφορήσει θα είναι σε απολύτως πειραματικό στάδιο ή κάποια παραλλαγή του εμβολίου γρίππης.
Για τσιπ και τέτοια σπάνια
Για αυτό λέω δε ξερουμε
Κατά τα άλλα, μάλλον έχετε τον ίδιο παπούλη με τον πρώην υπουργό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μίλησα με τη μάνα μου πριν , λέει πολλοί γνωστοί της στέλνουν μηνύματα στο facebook για το τσιπάκι που θέλουν να περάσουν στον κόσμο μέσω εμβολίου. Άλλοι στην πολυκατοικία άρχισαν να λένε οτι όλα είναι ψέμματα για τον ιό , και οτι δεν υπάρχει τίποτα. Ηλικίες όλοι αυτοί 65+
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο πιο πετυχημενος Υπουργος της Κυβερνησης
από George_V » 11 Δεκ 2024, 21:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 88 Απαντήσεις
- 2033 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
13 Ιαν 2025, 08:52
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 424 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
06 Σεπ 2024, 12:07
-
-
Νέα δημοσίευση Bill Gates: Οι a.i. agents θα αλλάξουν τα πάντα..!
από Parrot » 27 Δεκ 2023, 20:07 » σε Πληροφορική - 0 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Parrot
27 Δεκ 2023, 20:07
-
-
- 38 Απαντήσεις
- 2406 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
11 Ιούλ 2024, 00:46