Τον γκόμενο είπε λυπήθηκε. Αλλιώς την τον κάρφωνε άνετα.Cavaliere έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:26Β΄ξαδέλφια παντρεύει και η Εκκλησία της Ελλάδος, ζείτε ΟΛΟΙ σε άλλον πλανήτη;NKVD_SMERSH έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:22Εγώ δεύτερη ξαδέλφη ήθελα να πηδήξω, να ξεκωλιάσω για την ακρίβεια, αλλά έκανα πίσω.
Μόνο στο cyber μείναμε.
Λυπήθηκα τον γκόμενο της που κάναμε ανά διαστήματα παρέα.
Αιμομεικτικοί γάμοι και Ισλάμ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Αιμομεικτικοί γάμοι και Ισλάμ.
Θα είμαστε πολύ ευγνώμονες για τα επίσημα στοιχεία που σκοπεύεις να μας παραθέσεις.
Ordem e Progresso.
Ξέρεις (και μάλιστα πολλές) περιπτώσεις ανθρώπων που παντρεύτηκαν τον α ξάδερφο;Cavaliere έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:15Έγραψα σε απλά ελληνικά:Kauldron έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 17:30Εγώ θυμάμαι ένας φίλος μου που ήταν να παντρευτεί, έπρεπε να πάμε μάρτυρες στην εκκλησία προκειμένου να πιστοποιήσουμε οτι αυτός και η νύφη δεν έχουν συγγένεια.Cavaliere έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 17:27Όσο ξέρω, σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες επιτρέπεται ο γάμος με α΄ξάδελφο, όπως ακριβώς στο ισλάμ, μόνο η Ορθόδοξη και η καθολική Εκκλησία δεν τους κάνει, η προτεσταντική, τους κάνει. Και τα Κράτη όλων, συμπεριλαμβανομένου του ελληνικού τους κάνουν αυτούς τους Γάμους.
Όπως και να 'χει, νομίζω συμφωνούμε οτι συμβάλλει σε πολύ σοβαρες παθήσεις.
Καθολικός-Ορθόδοξος Γάμος, δεν τελείται. Προτεσταντικός και πολιτικός, ναι. Ψάξε το. Και ξέρω πολλές περιπτώσεις γνωστών μου, όλα τα παιδιά βγήκαν υγιέστατα.
Με μπλε όπου επιτρέπεται.
Διαβάστε, διαβάστε, κάνει καλό.
Μλκες μιλάμε για το γιο ή κόρη του αδερφού/ης του πατέρα ή της μάνας τους.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ναι, ξέρω, πόσες μπορεί να είναι; Όχι 200, δεν μπορεί να ξέρω τόσες. Αλλά ξέρω τουλάχιστον 6 ζευγάρια που όλα κάνανε γερά παιδιά. Τα 2 μάλιστα, Έλληνες.
Ordem e Progresso.
Κάρφωνες τον γκόμενο δηλαδή?NKVD_SMERSH έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:22Εγώ δεύτερη ξαδέλφη ήθελα να πηδήξω, να ξεκωλιάσω για την ακρίβεια, αλλά έκανα πίσω.
Μόνο στο cyber μείναμε.
Λυπήθηκα τον γκόμενο της που κάναμε ανά διαστήματα παρέα.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Αφενός υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να βγουν τα παιδιά με διάφορα προβλήματα αφετέρου οι σχέσεις αυτές εξ ορισμού είναι αρρωστημένες μαζί με όποιον τις υπερασπίζεται.
Το τι επιτρέπει το Ισλάμ, η Ορθόδοξη Εκκλησία και η Δύση δεν σημαίνει τίποτα.
Το τι επιτρέπει το Ισλάμ, η Ορθόδοξη Εκκλησία και η Δύση δεν σημαίνει τίποτα.
Τί δε σημαίνει τίποτα? Το να παντρεύεσαι την ξαδέρφη? Σοβαρά μιλάς? Πέρα απ' τα κοινωνικά, από τέτοιες επαφές προκύπτουν σοβαρότατα ψυχοσωματικά προβλήματα.Cavaliere έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:24Προσπαθώ να πω, ότι στον σύγχρονο δυτικό κόσμο δεν σημαίνει σχεδόν τίποτα. Δεν ξέρω, κάποιες φορές έχω πρόβλημα συνεννόησης, μάλλον η ελληνική επαρχία εν μέρει ζει σε απομόνωση. Ψάχνεις να βρεις επιχειρηματολογία για ένα θέμα που σε ενδιαφέρει (εποικισμός Ασιατών κλπ) με επιχειρήματα που προδίδουν άγνοια των κοινωνιών, και αυτό τελικά δεν είναι αποτελεσματικό. Βιάζεσαι να ποστάρεις κάτι που είδες, και δεν κοιτάς πριν οργανωθείς, να μάθεις και την πραγματικότητα έξω από τις άμεσες εμπειρίες σου.
Υπόψιν πως στην Αφρική, την Λατινική Αμερική, την Καραϊβική,σε κάποια μέρη της Ασίας κτλ εξαπλώνεται ταχύτατα ο Πεντηκοστιανισμός.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
Έξι ζευγάρια είναι πάρα πολλά. Και εγώ γνωρίζω ένα σωρό κόσμο αλλά ποτέ δεν έτυχε να ακούσω κάτι παρόμοιο.
Ξέρω έναν που παντρεύτηκε την τρίτη ξαδέρφη του και αυτό μάλιστα μου είχε φανεί περίεργο. Αλλά τον πρώτο ξάδερφο;
Τεσπα, γούστα είναι αυτά.
ε καλά δεν βγαίνουν όλα με προβλήματα αλλά αυξάνεται πολύ η πιθανότητα για κληρονομικά νοσήματα.
Πέρα από αυτό να λογοδίνεις το παιδί σου με το παιδί του αδερφού σου δεν είναι και ό,τι πιο υγειές από όποια σκοπιά και να το δεις.
Άσε που είναι τελείως εκτός του τι είναι κοινωνικά αποδεκτό.
όντως εεί που έχει χρισταινισμό είναι εμφανώς μειωμένα τα ποσοστά αιμομεικτικών γάμωνApergos8 έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:36Και αυτή η εικόνα άλλες τόσες λέξεις: https://www.msn.com/en-xl/news/other/li ... ar-AAB4Mbt![]()
Και τί σημαίνει αυτό που πέταξες?Apergos8 έγραψε: ↑02 Μάιος 2020, 18:36Και αυτή η εικόνα άλλες τόσες λέξεις: https://www.msn.com/en-xl/news/other/li ... ar-AAB4Mbt![]()
Εδώ μιλάμε γι' ανθρωπους που είναι γενιές ολόκληρες με αιμομειξίες, με αποτελέσματα την ψυχική τους υγεία, και κατευθύνονται από άλλους ψυχάκηδες (μουλάδες, εμίρηδες, και δεν ξέρω και 'γω τί). Και μ' αυτούς θέλετε να "μπολιάσετε" την Ευρώπη. Και 'συ μου δείχνεις το χάρτη που παρουσιάζει τις θρησκείες στην Αφρική?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 359 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Armageddon
03 Ιούλ 2023, 08:13
-
-
Νέα δημοσίευση Η νέα γενιά και οι γάμοι μεταξύ ομοφύλων
από Libre arbitre » 27 Φεβ 2024, 17:52 » σε Κοινωνικά θέματα - 25 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
29 Φεβ 2024, 12:15
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 921 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
10 Ιουν 2024, 13:13
-
-
Νέα δημοσίευση Ιεροί φόνοι ( ... ή πρώιμο ισλάμ)
από Μπίστης » 25 Οκτ 2024, 19:59 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 151 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
25 Οκτ 2024, 23:39
-