Δεν νομίζω να ανησυχεί για τον εαυτό του.talaipwros έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 14:33που να ξερω ρε με τα χασισια, αν προβληματιζεσαι, εισαι και ελλαδα, πανε σε ενα καρδιολογο, δωσε ενα κατοσταρικακι να κανεις δουλειαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 14:29https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2938524/
τέτοια φάση
ΕΜΦΡΑΓΜΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΕΜΦΡΑΓΜΑ - ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ειχα περιπτωση φιλου μου.Το εδειξε αργοτερα το ΗΚΓ.Εκεινη την περιοδο το ειχε ψιλοκαψει με το χορτο.talaipwros έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 14:33που να ξερω ρε με τα χασισια, αν προβληματιζεσαι, εισαι και ελλαδα, πανε σε ενα καρδιολογο, δωσε ενα κατοσταρικακι να κανεις δουλειαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 14:29https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2938524/
τέτοια φάση
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Έχω χάσει τον καλύτερο μου φίλο έτσι, νόμιζε ότι ήταν καλά, συνέχισε να ανεβαίνει σκαλωσιά με τον πατέρα του, ήταν κάτω από 30.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 14:29https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2938524/
τέτοια φάση
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πουρό δεν είναι αλλά είναι σε επικίνδυνη ηλικία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εγώ; nope.stergiosbik έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 14:44Καλα σε ειχα μυριστει εγω.ΛΥΣΣΑΡΑ!
Θα του ρουφηξεις το μεδουλι του ανθρωπου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Αμ ποιος.Εγω;
Να εισαι προσεκτικη.Θα τον προθερμαινεις πρωτα,θα εισαι συ απο πανω και με ρεγουλα.
Αν εκει που σου μιλαει κανονικα αρχισει τιποτα κραυγες "αγκρ,μπζτ,ουγκ κλπ κλπ" διακοπτεις αμεσως.
Δεν θα τον ακουμπάω καθόλου για μεγαλύτερη ασφάλεια.stergiosbik έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 14:55Αμ ποιος.Εγω;Naida έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 14:46Εγώ; nope.stergiosbik έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 14:44
Καλα σε ειχα μυριστει εγω.ΛΥΣΣΑΡΑ!
Θα του ρουφηξεις το μεδουλι του ανθρωπου.
Να εισαι προσεκτικη.Θα τον προθερμαινεις πρωτα,θα εισαι συ απο πανω και με ρεγουλα.
Αν εκει που σου μιλαει κανονικα αρχισει τιποτα κραυγες "αγκρ,μπζτ,ουγκ κλπ κλπ" διακοπτεις αμεσως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Να το κανετε δι αντιπροσωπων.Naida έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 15:00Δεν θα τον ακουμπάω καθόλου για μεγαλύτερη ασφάλεια.stergiosbik έγραψε: ↑03 Μάιος 2020, 14:55Αμ ποιος.Εγω;
Όποιος έχει απορίες στον καρδιολόγο.
Ο ένας ήτανε 45 και είχε πάει με μία 15άρα.
Ο άλλος ήταν 65 είχε πάρει βιάγκρα και είχε πάει με μία Βουλγάρα 35άρα.
45αρης ε; με 15αρα; αν δεν είχε πεθάνει θα έπρεπε σίγουρα να είναι φυλακή.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Η πιθανοτητα να παθεις εμφραγμα επειδη κανεις σεξ ειναι λιλιπουτεια
Τα βιαγκρα φταινε
Τα βιαγκρα φταινε
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Έπαθε εμφραγμα ο Δημητρης Κοκκοτας
από Space_Passenger » 29 Μαρ 2024, 13:39 » σε Κοινωνικά θέματα - 16 Απαντήσεις
- 917 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Απρ 2024, 01:30
-
-
- 367 Απαντήσεις
- 13286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
04 Μάιος 2024, 22:27
-
-
Νέα δημοσίευση Τα πάντα εν σοφία εποίησας
από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος » 19 Μαρ 2024, 22:10 » σε Θρησκειολογία - 1 Απαντήσεις
- 472 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
19 Μαρ 2024, 22:15
-
-
-
Νέα δημοσίευση Καλοκαιρινές διακοπές για παντα
από πήζον bot » 17 Μαρ 2024, 15:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 6 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot