Κάηκα help
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Κάηκα help
να σε φιλησει ο αγαπημενος σου να γιανει
(μωρη αχορταγη μονορουφι κατεβασες τον καυτο καφε)
(μωρη αχορταγη μονορουφι κατεβασες τον καυτο καφε)
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχω παγάκια και γιαούρτι. Θα πάω φαρμακείο αργότερα να μου πούνε αν μπορώ να πάρω κάποια γέλη για να περάσει πιο γρήγορα.
Ευχαριστώ.
Αφηρημένη ήμουν γιατί σκεφτόμουν τι να κάνω τα 5 κιλά κάστανα που έχω από προχθές στην κουζίνα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
- Καραμελίτσα
καστανόπιτα.Gherschaagk έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:52
Αφηρημένη ήμουν γιατί σκεφτόμουν τι να κάνω τα 5 κιλά κάστανα που έχω από προχθές στην κουζίνα.
Z
Από κάστανα την έπαθες?
Καλά, πριν τα βάλεις στο στόμα, δεν τα έπιασες με τα χέρια?
Καλά, πριν τα βάλεις στο στόμα, δεν τα έπιασες με τα χέρια?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Γενιά της Αμαρτίας
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
γλωσσα; πιες γαλα
Σουζούκι
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μικροί όταν έσκαγε κανένα δυναμιτακι στο χέρι μας,το κατουρούσαμε.
Είναι η καλύτερη λύση για τα εγκαύματα.
Είναι η καλύτερη λύση για τα εγκαύματα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Από καφέ την έπαθα. Σκεφτόμουν τι θα κάνω τα καστανά και πήρα το φλιτζάνι και το κατέβασα.

Κινκυ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
κρυο γαλα(κρατα το λιγο στο στομα)
και καποια στιγμη μετα και λιγο αλατονερο,αν δηλαδη ειναι δυνατο το καψιμο ,που λειτουργει ως αντισηπτικο
αυτα θα εκανα εγω...ας μιλησει καποιος πιο υπευθυνα ομως
και καποια στιγμη μετα και λιγο αλατονερο,αν δηλαδη ειναι δυνατο το καψιμο ,που λειτουργει ως αντισηπτικο
αυτα θα εκανα εγω...ας μιλησει καποιος πιο υπευθυνα ομως
Η κατάρα των συντονιστώνGherschaagk έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:26Σε γλώσσα, ουρανίσκο, ούλα από καφέ. Δεν κατάπια, έκανα έναν μεγάλο χαμό αλλά δεν γινόταν και πιστεύω καλύτερα.
- Γενιά της Αμαρτίας
Με μπάναρε αλλά δεν την καταράστηκα. Είμαι καλό παιδί.isuldar έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 15:01Η κατάρα των συντονιστώνGherschaagk έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:26Σε γλώσσα, ουρανίσκο, ούλα από καφέ. Δεν κατάπια, έκανα έναν μεγάλο χαμό αλλά δεν γινόταν και πιστεύω καλύτερα.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- John Brown Gun Club
Κανε αναρτηση σε καθε εφαρμογη/σοσιαλ κλπ. Ειναι σημαντικο. Ολοι πρεπει να το μαθουν.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Α, από αφηρημάδα? Καταλαβαίνω, έχω κινδυνέψει χειρότεραGherschaagk έγραψε: ↑29 Οκτ 2020, 14:59Από καφέ την έπαθα. Σκεφτόμουν τι θα κάνω τα καστανά και πήρα το φλιτζάνι και το κατέβασα.
Κοίτα κει πέρα να βάζεις τώρα συνέχεια κρύα για να μην πονάς και να πάρει το κάψιμο, καμιά φλεγμονή (που δεν νομίζω) κτλ
Περαστικά
Επί τη ευκαιρεία, ξέρει κανεις εαν φυσική αλόη όπως την κόβουμε από το φυτό είναι σέιφ να την βάζουμε στην στοματική κοιλότητα σε περίπτωση ανάγκης όπως πχ εδώ?
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...