Αναζητω παραδειγματα μακροχρονιων παρενεργειων εμβολιων του παρελθοντος

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Re: Αναζητω παραδειγματα μακροχρονιων παρενεργειων εμβολιων του παρελθοντος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 03 Ιαν 2021, 14:48

Υπάρχουν αλλεργικοί που παθαίνουν διάφορα.
Η Φρειδερίκη αλλά και η γιαγιά μου πέθαναν με ακριβώς τον ίδιο τρόπο: Αλλεργικό σοκ λίγο μετά από εγχείριση καταρράκτη που σου κάνουν μία ένεση.
Στα εμβόλια είχα έναν συμμαθητή στο σχολείο που αρρώσταινε για τρεις-τέσσερεις μέρες κάθε φορά, με το Sabin, το BCG και δεν θυμάμαι ποιά άλλα μας έκαναν.
Αλλά και οι γιατροί κάθε φορά που μου κάνουν κάποια ένεση με ρωτάνε μήπως έχω αλλεργικό ιστορικό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 03 Ιαν 2021, 14:53

George_V έγραψε:
03 Ιαν 2021, 14:28
Βακχυλίδης έγραψε:
03 Ιαν 2021, 14:23
George_V έγραψε:
03 Ιαν 2021, 14:18
Τι σχέση έχουν αλλά εμβόλια με το συγκεκριμένο πέραν του ότι ο σκοπός είναι ο ίδιος?

Όλοι μας κάναμε ένα κάρο εμβόλια στο στρατό δεν εμφανίστηκε ποτέ από σο ξέρω καμία αντενδειξη.
Καποιοι φοβουνται οτι μακροπροθεσμα τα εμβολια μπορει να βγαλουν παρενεργειες
Φοβουνται κατι που εχει συμβει ξανα στο παρελθον;Σε τι βαθμο;
Φοβούνται αυτά που γράφουν ψςκασμενοι και δήθεν επιστήμονες στο ίντερνετ.

Πρέπει να υπάρχει διάκριση στην πληροφορία.

Τα εμβόλια είναι ότι καλύτερο μπορούσε να εφεύρει η Ιατρική. Αλλιώς εν ετει 2021 θα πεθάναμε ακόμα από ευλογιά, όστρακα διφθερίτιδα κτλ.

Κλασσικό παράδειγμα η Πανωλη η αλλιώς Πανούκλα η Μαύρος Θάνατος.

Μέχρι και 100 χρόνια πριν άμα κόλλαγες αυτό εισουν τελειωμένος κατά 80% η Ιατρική με τα εμβόλια και τις θεραπείες που ανακάλυψε την έκανε πληρως ιασιμη.
είναι εύλογες οι απορίες
μιλάμε για ένα εμβόλιο που φτιάχτηκε στο πόδι εντός 9 μηνών or so
σαφώς και υπάρχουν πολιτικές προεκτάσεις στο όλο ζήτημα
και γι'αυτό οι εταιρείες απ'ότι διαβάζω αποποιούνται των ευθυνών τους σε περίπτωση παρενεργειών, διότι δεν είναι σίγουροι τι μπορεί να προκαλέσει μακροπρόθεσμα
για όνομα, δεν είμαστε όλοι ψεκασμένοι, απλά είμαστε επιφυλακτικοί
έλεος με τη ταμπελοποίηση αυτές τις μέρες

δες εδώ
https://www.capital.gr/diethni/3475946/ ... -koronoiou
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης

Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon » 03 Ιαν 2021, 14:55

Τα αυτοάνοσα λέγεται ότι συνδέονται με τα εμβόλια
Aριστοτελης έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε:
21 Μαρ 2020, 02:32
Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.

Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 03 Ιαν 2021, 14:55

Λοιπόν εγώ μπορώ να καταθέσω ένα τέτοιο σοβαρό περιστατικο.

Όταν ημουν πιτσιρικάς, περίπου 12χρονο, ένας νεαρός από το χωριό μου από εμβόλιο στον στρατό (πιθανόν πολυομυελιίτιδας, δεν θυμάμαι σίγουρα) έπαθε εγκεφαλική βλάβη και έμεινε ανάπηρος ενώ πριν ήταν υγειέστατος. .

Αυτο δεν απετέλεσε κίνητρο να αρνηθεί κανένας από όσους το έμαθαν τα εμβόλια και τα παιδικά και του στρατού μετά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων

ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal » 03 Ιαν 2021, 14:58

Chainis έγραψε:
03 Ιαν 2021, 14:55

Όταν ημουν πιτσιρικάς, περίπου 12χρονο, ένας νεαρός από το χωριό μου από εμβόλιο στον στρατό (πιθανόν πολυομυελιίτιδας, δεν θυμάμαι σίγουρα) έπαθε εγκεφαλική βλάβη και έμεινε ανάπηρος ενώ πριν ήταν υγειέστατος. .

Αυτο δεν απετέλεσε κίνητρο να αρνηθεί κανένας από όσους το έμαθαν τα εμβόλια και τα παιδικά και του στρατού μετά.
Γενικά, τότε, δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που θα μπορούσε να αρνηθεί κανένας.

Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade » 03 Ιαν 2021, 15:01

Πάντως έχουν εμβολιαστεί ίσαμε 5 εκατομμύρια μέχρι στιγμής.
Κάποιοι λίγοι αρρώστησαν, μία είναι λένε βαρειά και είναι και η νοσοκόμα με τη γνωστή μουφιέ υπόθεση.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 03 Ιαν 2021, 15:05

ethereal έγραψε:
03 Ιαν 2021, 14:58
Chainis έγραψε:

Υπήρχαν, παρά πολλά.
Το θέμα με τα εμβολια δεν είναι αν μπορούσες να αρνηθείς αλλά ότι σε κανένα δεν περνούσε από το μυαλό γιατί οι ηλικιωμένοι ήξεραν πως ήταν πριν λίγες δεκαετίες χωρίς εμβόλια, είχαν χάσει μικρά παιδιά από χαζές για εμάς αιτίες, ή νέους συγγενείς από φυματίωση, τύφο και δεν ξέρω τι άλλο.
Τα εμβόλια ήταν ευλογία. .
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 03 Ιαν 2021, 15:08

Το εμβολιο του ανθρακα που καναν οι αμερικανοι σε κατι φανταρους
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal » 03 Ιαν 2021, 15:10

Chainis έγραψε:
03 Ιαν 2021, 15:05
ethereal έγραψε:
Chainis έγραψε:

Υπήρχαν, παρά πολλά.
Το θέμα με τα εμβολια δεν είναι αν μπορούσες να αρνηθείς αλλά ότι σε κανένα δεν περνούσε από το μυαλό γιατί οι ηλικιωμένοι ήξεραν πως ήταν πριν λίγες δεκαετίες χωρίς εμβόλια, είχαν χάσει μικρά παιδιά από χαζές για εμάς αιτίες, ή νέους συγγενείς από φυματίωση, τύφο και δεν ξέρω τι άλλο.
Ότι θα έλεγες στον στρατό εγώ δεν το κάνω αυτό. ΟΚ.

Κατά τα άλλα, μου περιγράφεις τη μόνη επιλογή μιας κοινωνίας που είχε βιώσει και βίωνε παιδική θνησιμότητα και ασθένειες με σχεδόν νομοτελειακή κατάληξη.
Ε, το να επιλέξεις να πηδήξεις σε μια άγνωστη βάρκα που σου πρόσφερε ελπίδα δεν το λες και τεκμηριωμένη απόφαση.

Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών » 03 Ιαν 2021, 15:12

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
03 Ιαν 2021, 14:53
Εδώ μπορεί να μας απαντήσει ο Otto Weininger κατά πόσο το εμβόλιο φτιάχτηκε "στο πόδι". Ο ίδιος το περίμενε τέλος της περασμένης χρονιάς, και όταν έχεις την πλειοψηφία των ιατρικών επιστημόνων που μπορούν να εργαστούν πάνω σε εμβόλια, να κάνουν αυτό το πράγμα για μήνες, δεν είναι απίθανος αριθμός οι 9 μήνες.

Με δεδομένο ότι υπήρχαν και άλλοι κορωνοϊοί στο παρελθόν (SARS, MERS), μήπως τα νέα εμβόλια βασίστηκαν στα ήδη υπάρχοντα εναντίον των προηγούμενων κορωνοϊών, με τις όποιες αλλαγές ή διαφοροποιήσεις έπρεπε να έχουν για να είναι αποτελεσματικά εναντίον του πιο μεταδοτικού Covid-19;

Το λέω γιατί υπάρχει η παρανόηση σε πολύ κόσμο ότι είναι μία εντελώς νέα ασθένεια που δεν ξέρουμε πως να την αντιμετωπίσουμε, αλλά ακούμε εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια για διάφορες νόσους (των πτηνών, των γουρουνιών κλπ.), και από όσο διαβάζω και αυτές οι νόσοι κορωνοϊοί ήταν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε:
30 Μάιος 2024, 00:31
Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP

Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 » 03 Ιαν 2021, 15:16

Λεγεών έγραψε:
03 Ιαν 2021, 15:12
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:
Εδώ μπορεί να μας απαντήσει ο Otto Weininger κατά πόσο το εμβόλιο φτιάχτηκε "στο πόδι". Ο ίδιος το περίμενε τέλος της περασμένης χρονιάς, και όταν έχεις την πλειοψηφία των ιατρικών επιστημόνων που μπορούν να εργαστούν πάνω σε εμβόλια, να κάνουν αυτό το πράγμα για μήνες, δεν είναι απίθανος αριθμός οι 9 μήνες.

Με δεδομένο ότι υπήρχαν και άλλοι κορωνοϊοί στο παρελθόν (SARS, MERS), μήπως τα νέα εμβόλια βασίστηκαν στα ήδη υπάρχοντα εναντίον των προηγούμενων κορωνοϊών, με τις όποιες αλλαγές ή διαφοροποιήσεις έπρεπε να έχουν για να είναι αποτελεσματικά εναντίον του πιο μεταδοτικού Covid-19;

Το λέω γιατί υπάρχει η παρανόηση σε πολύ κόσμο ότι είναι μία εντελώς νέα ασθένεια που δεν ξέρουμε πως να την αντιμετωπίσουμε, αλλά ακούμε εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια για διάφορες νόσους (των πτηνών, των γουρουνιών κλπ.), και από όσο διαβάζω και αυτές οι νόσοι κορωνοϊοί ήταν.
Κι εγώ θα ήθελα να ξέρω κατά πόσο φτιάχτηκε στο πόδι ή όχι. Γενικά διαβάζω ότι κάποια άλλα εμβόλια τεστάρονται επί σειρά ετών. Γιατί οι άλλοι να εμπλέκονται σε τόσο μακροχρόνιες διαδικασίες αν κάτι μπορεί να φανεί σε μερικούς μήνες; Είναι μόνο θέμα πόρων που τώρα προσφέρθηκαν απλόχερα;

Θα μπορούσε ας πούμε ένα εμβόλιο να προκαλέσει δυνητικά μια νεοπλασία σε μεσομακροπρόθεσμο διάστημα; Αν ναι, μπορεί να συμπιεστεί ο χρόνος μέσω κλινικών δοκιμών και να φανεί αυτό σε μερικούς μήνες;

Άβαταρ μέλους
Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis » 03 Ιαν 2021, 15:20

ethereal έγραψε:
03 Ιαν 2021, 15:10
Chainis έγραψε:
03 Ιαν 2021, 15:05
ethereal έγραψε:

Υπήρχαν, παρά πολλά.
Ότι θα έλεγες στον στρατό εγώ δεν το κάνω αυτό. ΟΚ.

Κατά τα άλλα, μου περιγράφεις τη μόνη επιλογή μιας κοινωνίας που είχε βιώσει και βίωνε παιδική θνησιμότητα και ασθένειες με σχεδόν νομοτελειακή κατάληξη.
Ε, το να επιλέξεις να πηδήξεις σε μια άγνωστη βάρκα που σου πρόσφερε ελπίδα δεν το λες και τεκμηριωμένη απόφαση.
Δεν θα το έλεγες γιατί δεν είχες κανένα επιχείρημα να το στηρίξεις και στον στρατό το "γιατί έτσι γουστάρω εγώ" δεν ήταν ποτέ επιχείρημα.

Είναι απολύτως λογικό και τεκμηριωμένο να πιαστείς από μια άγνωστη βάρκα άμα είσαι στο νερό και κινδυνεύεις να πνιγείς.

Μάργκαρετ Θάτσερ:

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 03 Ιαν 2021, 15:21

Λεγεών έγραψε:
Το εμβόλιο κατασκευάσθηκε αμέσως.Είχα βάλει ένα λινκ που έλεγε ότι για πρώτη φορά στην ιστορία υπήρχε ένα εμβόλιο για μια ασθένεια πριν υπάρξει ο πρώτος νεκρός στις ΗΠΑ και θα υπάρξουν εκατοντάδες χιλιάδες.
Μόλις οι Κινέζοι δημοσίευσαν το DNA του ιού σχεδιάσθηκε το εμβόλιο το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Αυτό επειδή το όλο θέμα με το mRNA είναι σχεδιαστικό.Εάν ξέρεις το DNA του ιού μπορείς αμέσως να βρεις τον αγγελιοφόρο RNA που θα δημιουργήσει αντισώματα να τον μπλοκάρει.Όλος ο χρόνος καταναλώθηκε μετά στις κλινικές δοκιμές και φυσικά την παραγωγή.Και τώρα πάλι λένε ότι εάν υπάρξει μετάλλαξη του ιού σε σημείο να μην τον πιάνει το εμβόλιο μπορούν αμέσως να το τροποποιήσουν.

ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal » 03 Ιαν 2021, 15:24

ST48410 έγραψε:
03 Ιαν 2021, 15:16
Λεγεών έγραψε:
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε:

Κι εγώ θα ήθελα να ξέρω κατά πόσο φτιάχτηκε στο πόδι ή όχι. Γενικά διαβάζω ότι κάποια άλλα εμβόλια τεστάρονται επί σειρά ετών. Γιατί οι άλλοι να εμπλέκονται σε τόσο μακροχρόνιες διαδικασίες αν κάτι μπορεί να φανεί σε μερικούς μήνες; Είναι μόνο θέμα πόρων που τώρα προσφέρθηκαν απλόχερα;

Θα μπορούσε ας πούμε ένα εμβόλιο να προκαλέσει δυνητικά μια νεοπλασία σε μεσομακροπρόθεσμο διάστημα; Αν ναι, μπορεί να συμπιεστεί ο χρόνος μέσω κλινικών δοκιμών και να φανεί αυτό σε μερικούς μήνες;
Κάντε και μια αναζήτηση σε όσα, πρόσφατα κυρίως, έχει γράψει και η Cecilly Ann για το θέμα του εμβολίου.
Λίγο πολύ περιγράφει ότι μπορεί μεν η "γνώση" για τη δημιουργία του να προϋπήρχε σε μεγάλο βαθμό, εκείνο όμως που έτρεξε απίστευτα γρήγορα ήταν η παράκαμψη της "γραφειοκρατίας". Συρρικνώθηκαν χρόνοι δοκιμών, εγκρίσεων κλπ.
Κούρσα εμπορικού ανταγωνισμού ή ο "πόνος για τα δεινά της ανθρωπότητας από αυτόν τον τόσο θανατηφόρο ιό";

πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης » 03 Ιαν 2021, 15:25

ethereal έγραψε:
03 Ιαν 2021, 15:24
Κούρσα εμπορικού ανταγωνισμού ή ο "πόνος για τα δεινά της ανθρωπότητας από αυτόν τον τόσο θανατηφόρο ιό";
Γιατί όχι και τα δύο;το ένα δεν είναι αντίθετο με το άλλο.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών