Με ποιο θα εμβολιαστείς ξέρεις;
Μπορώ να εμβολιαστώ.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Μπορώ να εμβολιαστώ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Υπουργός τύπου της κυβερνήσεως, τύπε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Μάλλον παίρνεις χαρά με το να περιμενεις πότε θα την πεις σε κάποιους, να το κοιτάξεις,δείχνει μεγάλο κόμπλεξ κατωτερότητας.

Όποιος γίνεται ουρά άλλων είναι χωρίς δική του προσωπικότητα.
Ordem e Progresso.
Εννοείται ότι θα το κάνεις.
Εγώ έχω στραβώσει μόνο με το παιχνιδάκι που παίζεται με αυτό της ΑΖ και με το γεγονός ότι δεν θα πάρουμε δόσεις και από το ρώσικο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ίσως μόλις αρχίσει να παράγεται και εντός ΕΕ να το πάρουμε κι εμείς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ακόμα όχι, αλλά ξέρω πως δεν έω δικαίωμα να επιλέξω. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι το ίδιο; Το υποτίθεται επικίνδυνο έχει γελοία ποσοστά επιπλοκών. Να οδηγάς στην Αθηνώ-Πατρών είναι πιο επικίνδυνο.
Ordem e Progresso.
Αγόρι μου, η Ε.Ε. κοιμάται, πάει με ρυθμούς διακοπών σε συνθήκες πανδημίας.
Ordem e Progresso.
Αλλεργίες σε εμβόλια και αυτό της γρίπης δεν έχω εμφανίσει, οπότε μπροστά στις θεραπείες που έχω κάνει λόγω καρκίνου, δεν μου φαίνεται κάτι που προκαλεί ανησυχία. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.La Bourgeoisie έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 13:28Σιγα ρε μυγιαγκιχτοι.Τουλαχιστον 10 ατομα απο το περιβαλλον μου εχουν κανει ηδη και τις 2 δοσεις.Ολα καλα ,ουτε ψιλοπαρενεργειες ουτε κατι αλλο εκτος απο εναν που εβγαλε ...ουρα.Του την κοψανε και ολα καλα.
Δεν ξέρω περί αμελητέων ποσοστών επικινδυνότητας καθότι κάποιες χώρες έχουν αναστείλει τον εμβολιασμό με άστρα. Αλλά ίσως είναι και αλλού είδους παιχνίδια. Αντε με το καλό να μας πεις πως θα είναι όταν πληκτρολογείς με τα 13 σου δάχτυλα

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αμόρφωτος κόσμος, δεν καταλαβαίνει πως αν δεν γίνουν εμβόλια, δεν θα έρθει ανοσία σε βαθμό να μη μιλάμε για πανδημία. Επίσης τους ενδιαφέρει μόνο ο κώλος τους και όχι η ζωή των πιο αδύνατων ανθρώπων.
Ordem e Progresso.
-
Εισαι ΜΑΧΗΤΡΙΑ ρε.Μην φοβασαι τιποτα!!!Antares έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 13:47Αλλεργίες σε εμβόλια και αυτό της γρίπης δεν έχω εμφανίσει, οπότε μπροστά στις θεραπείες που έχω κάνει λόγω καρκίνου, δεν μου φαίνεται κάτι που προκαλεί ανησυχία. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.La Bourgeoisie έγραψε: ↑27 Μαρ 2021, 13:28Σιγα ρε μυγιαγκιχτοι.Τουλαχιστον 10 ατομα απο το περιβαλλον μου εχουν κανει ηδη και τις 2 δοσεις.Ολα καλα ,ουτε ψιλοπαρενεργειες ουτε κατι αλλο εκτος απο εναν που εβγαλε ...ουρα.Του την κοψανε και ολα καλα.
Τον ανέστειλαν και τον επανέφεραν. Επίσης η επιληψία δεν είναι δαιμόνιο. Και η Γη όχι επίπεδη.
Ordem e Progresso.
Μα γι' αυτό έχω στραβώσει.
Και ναι, και της ΑΖ κομπλέ είναι για σένα (και για εμένα, ηλικιακά μιλώντας) απλά η όλη φάση είναι φαρσοκωμωδία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Να τελειώνουμε ή τουλάχιστον να γίνουν καλύτερα τα πράγματα, να γίνει σαν τον ιό της γρίπης, όπου οι ευπαθείς φυλάγονται φυσικά.
Αυτά τα ξυπνιτζιδικα να τα λες σε αντιεμβολιαστές,ναι; μπράβο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δε μπορώ να μπω από pc
από Lugozzi » 03 Δεκ 2024, 09:35 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 11 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μπίστης
03 Δεκ 2024, 16:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Που μπορώ να καταγγείλω/ρουφιανέψω
από nyxtovios » 01 Μαρ 2024, 13:37 » σε Κοινωνικά θέματα - 3 Απαντήσεις
- 193 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
01 Μαρ 2024, 13:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μπορώ να αλλάξω το επώνυμό μου...
από Καραμελίτσα » Χθες, 22:04 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 100 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
Χθες, 23:28
-