Δηλαδή, τύπε, θα πας ως την τύπισσα για να σου γκρινιάζει και να βλέπετε ελληνικές σειρές στην τηλεόραση;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 11:40Για γάμο όχι , ίσως για κάτι άλλο παράγωγο του γάμου όταν επιτραπούν οι μετακινήσεις .Papa John έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 11:25Πάτε για γάμο με την κοπέλα ;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 11:13Εχθές εργαζόμουν 10 ώρες , είχα καπνίσει από το πρωί ένα πακέτο τσιγάρα και είχα πιει τρεις καφέδες και το βράδυ άραξα με δύο φίλους μου σε ένα πάρκο , έφαγα ένα τοστ χωρίς κρέας λόγω νηστείας και ήπια τρεις πεντακοσάρες μπύρες . Όλα εντάξει . Ώσπου μας ήρθε η φαεινή ιδέα ( για πλάκα ) να κάνουμε διαγώνισμα αν περνάμε εποπ . Επειδή σε εκείνο το πάρκο κάνουν τεστ όσοι θέλουν να κάνουν ή έκαναν τα χαρτιά τους . 26 εγώ και ο ένας και 27 ο άλλος . Όλοι καπνιστές . Λοιπόν μετά από το τρέξιμο νόμιζα θα πάρω την καρδιά μου στο χέρι , λαχάνιασα εκατό φορές όσο μετά το γυμναστήριο και το τοστ το ένιωσα να επιστρέφει στον λαιμό μου .
Λέτε να είναι κανένα σωληνάκι βουλωμένο ή φταίνε οι μπύρες συν ότι έχω να τρέξω χρόνια ; Ενώ περπατάω σχεδόν κάθε μέρα εφτά χιλιόμετρα και κάνω βάρη και μπάρες .
Σημειωτέον από μία ώρα περίπου συνήλθα , αφού είχα δει την πίεση μου η οποία ήταν 5 κάτι και έφαγα πορτοκάλι και πήγε 8 κάτι , ( συνήθως έχω 9 ) και επειδή μιλούσα σε μηνύματα με κοπέλα είχα φουλ στύση πριν κοιμηθώ και μόλις ηρέμησα ηρέμησε και η καρδιά που πήγαινε σαν κομπρεσέρ .
Παρενέργειες τρεξίματος
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Παρενέργειες τρεξίματος
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Εντάξει βαρύ καπνιστή δεν με λες , αλλά συστηματικό . Και ένας παραπάνω λόγος που τρόμαξα πολύ είναι ότι οι άλλοι δύο καπνίζουν διπλάσια από εμένα αλλά δεν βγήκαν οφ .Jack Shephard έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 12:27Τόσα πράγματα λάθος.
Το σώμα μας το ακούμε, δεν αγνοούμε τα σήματα που μας δίνει. Επιπλέον, δεν αγνοούμε την κατάσταση την οποία βρισκόμαστε. Άθληση ενώ κουρασμένος, πιωμένος και βαρύς καπνιστής ας πούμε ότι δε διεξάγεται κάτω από ιδανικές συνθήκες.
Ενώ και ένας από τους βασικούς λόγους που κάνουμε προθέρμανση είναι να ακούσουμε το σώμα μας σε τι όρια μπορεί να φτάσουμε την κάθε προπόνηση. Δε πέφτουμε με τα μούτρα.
Αν έχεις κάτι θα στο πει μόνο γιατρός. Την εμπειρία αυτή δες τη σαν wake up call, σαν υπενθύμιση ότι όλοι έχουμε τα όρια μας. Μην αναπτύσσεις σωματική δραστηριότητα ενώ είσαι σε ανάλογη κατάσταση.
Και ίσως σα κίνητρο να κάνεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου.
Εν πάση περίπτωση θέλω να κόψω το τσιγάρο πριν κλείσω τα τριάντα αλλά πρέπει να έχω μια καβάτζα ώστε κάνα δύο μήνες να μην εργάζομαι . Κάθε προσπάθεια να μην καπνίσω στην δουλειά έχει αποβεί μάταιη .
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Μπάρες εννοώ το όργανοFeindflug έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 12:29Τύπε, έχεις καμμιά καλή συνταγή για μπάρες πρωτεΐνης, χωρίς whey;Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 11:13Εχθές εργαζόμουν 10 ώρες , είχα καπνίσει από το πρωί ένα πακέτο τσιγάρα και είχα πιει τρεις καφέδες και το βράδυ άραξα με δύο φίλους μου σε ένα πάρκο , έφαγα ένα τοστ χωρίς κρέας λόγω νηστείας και ήπια τρεις πεντακοσάρες μπύρες . Όλα εντάξει . Ώσπου μας ήρθε η φαεινή ιδέα ( για πλάκα ) να κάνουμε διαγώνισμα αν περνάμε εποπ . Επειδή σε εκείνο το πάρκο κάνουν τεστ όσοι θέλουν να κάνουν ή έκαναν τα χαρτιά τους . 26 εγώ και ο ένας και 27 ο άλλος . Όλοι καπνιστές . Λοιπόν μετά από το τρέξιμο νόμιζα θα πάρω την καρδιά μου στο χέρι , λαχάνιασα εκατό φορές όσο μετά το γυμναστήριο και το τοστ το ένιωσα να επιστρέφει στον λαιμό μου .
Λέτε να είναι κανένα σωληνάκι βουλωμένο ή φταίνε οι μπύρες συν ότι έχω να τρέξω χρόνια ; Ενώ περπατάω σχεδόν κάθε μέρα εφτά χιλιόμετρα και κάνω βάρη και μπάρες .
Σημειωτέον μετά από μία ώρα περίπου συνήλθα , αφού είχα δει την πίεση μου η οποία ήταν 5 κάτι και έφαγα πορτοκάλι και πήγε 8 κάτι , ( συνήθως έχω 9 ) και επειδή μιλούσα σε μηνύματα με κοπέλα είχα φουλ στύση πριν κοιμηθώ και μόλις ηρέμησα ηρέμησε και η καρδιά που πήγαινε σαν κομπρεσέρ .

Φίλε το τοστ φταίει. Την άλλη φορά φάε μια τορτίγια με αυγά scrambled (τορτίγια καλαμποκιού όμως, έχει σημασία) πριν τρέξεις και θα δεις, θα πάνε όλα μια χαρά!
- Jack Shephard
- Phorum.gr user: Jack Shephard
Δε θα αρχίσουμε τα ηθικολογικά τώρα (για το κάπνισμα). Στο δικό μου μυαλό δε δέχομαι αυτά που έγραψες για το κάπνισμα αλλά μεγάλος άνθρωπος είσαι, ημιπιτσιρικάς πια κατά τον Βούτση και υπεύθυνος για τις επιλογές σου.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 12:33Εντάξει βαρύ καπνιστή δεν με λες , αλλά συστηματικό . Και ένας παραπάνω λόγος που τρόμαξα πολύ είναι ότι οι άλλοι δύο καπνίζουν διπλάσια από εμένα αλλά δεν βγήκαν οφ .
Εν πάση περίπτωση θέλω να κόψω το τσιγάρο πριν κλείσω τα τριάντα αλλά πρέπει να έχω μια καβάτζα ώστε κάνα δύο μήνες να μην εργάζομαι . Κάθε προσπάθεια να μην καπνίσω στην δουλειά έχει αποβεί μάταιη .
Η σύγκριση με άλλους μας δίνει μια εικόνα αλλά καθένας από εμάς είναι μοναδικός. Εσύ πρέπει να ακούς τον εαυτό σου και να ξέρεις τα δικά σου όρια. Χθες εσύ μπορεί να πάθαινες ανακοπή, δε θα παθαίνατε όλοι μαζί.
Κάνε ένα ερώτημα στον οικογενειακό σου γιατρό, δε χάνεις κάτι. Μπορεί να σε παραπέμψει σε εξετάσεις, να σε βοηθήσει να προλάβεις καταστάσεις. Αλλιώς, αν μείνεις σε μηνύματα στο forum ή σε συζητήσεις με φίλους σου, μόνο γενικολογίες μπορούμε να σου πούμε και λόγια της παρηγοριάς, "έλα μωρέ τώρα, ήσουν κουρασμένος, με μέτρο το τσιγάρο και όλα καλά θα πάνε".
- EKPLIKTIKOS
λες ότι κάνεις μόνο βάρη κ περπάτημα. Νομίζω ότι πρέπει να εντάξεις και την αερόβια άσκηση στο πρόγραμμα. Κάνα τρέξιμο, κανα ποδήλατο, κάτι.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αφου σου σηκώθηκε στο τέλος πάντως (και φουλ μαλιστα οπως λες) καλό σημάδι ειναι, μην ανησυχείς.
Επισης, αύξησε την αερόβιά σου ακομα κι αν χρειαστεί να ελαττώσεις τα βάρη (λογω χρόνου πχ).
Επισης, αύξησε την αερόβιά σου ακομα κι αν χρειαστεί να ελαττώσεις τα βάρη (λογω χρόνου πχ).
προερχομαστε απο πιθηκια κ δεν ειμαστε κατασκευασμενοι για τρεξιμο + την λαθος σχεδιαση στα γονατα
καλυτερα σχοινακι απο τρεξιμο σε αντικραδασμικο δαπεδο
καλυτερα σχοινακι απο τρεξιμο σε αντικραδασμικο δαπεδο
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Και αν θες γνώμη μου, παράτα τα αρχετυπικά βάρη και ξεκίνα καλλισθένικς ή/και φάνκσιοναλ. Ετσι θα βελτιώσεις γεωμετρικά και την αντοχή σου.Από βάρη κράτα μόνο κετλμπελ στα πλάνα σου, και είσαι οκ. Τα παλιοσίδερα βγάλ'τα απ'το πρόγραμμα, δεν είμαστε στα 90ς πια, + ότι μόνο τραυματισμούς επιφέρουν.
- EKPLIKTIKOS
Μπορεί να θέλει όγκο μόνο, πυτεvantono έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 13:09Και αν θες γνώμη μου, παράτα τα αρχετυπικά βάρη και ξεκίνα καλλισθένικς ή/και φάνκσιοναλ. Ετσι θα βελτιώσεις γεωμετρικά και την αντοχή σου.Από βάρη κράτα μόνο κετλμπελ στα πλάνα σου, και είσαι οκ. Τα παλιοσίδερα βγάλ'τα απ'το πρόγραμμα, δεν είμαστε στα 90ς πια, + ότι μόνο τραυματισμούς επιφέρουν.
Τύπε, πλησιάζεις Ελληγεννικά επίπεδα στην ξερολίαση.
Dein Herz, meine Gier
Μην είσαι θύμα της μόδας ρε τύπε. Θυμηθήκατε το κετλμπελ ξαφνικά, την στιγμή που μπορούμε να έχουμε ένα σκασμό διάφορα βάρη, σε αλτήρες που παίρνουν δίσκους. Σε λίγο θα μας πεις να σηκώνουμε και κορμούς δέντρων.vantono έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 13:09Και αν θες γνώμη μου, παράτα τα αρχετυπικά βάρη και ξεκίνα καλλισθένικς ή/και φάνκσιοναλ. Ετσι θα βελτιώσεις γεωμετρικά και την αντοχή σου.Από βάρη κράτα μόνο κετλμπελ στα πλάνα σου, και είσαι οκ. Τα παλιοσίδερα βγάλ'τα απ'το πρόγραμμα, δεν είμαστε στα 90ς πια, + ότι μόνο τραυματισμούς επιφέρουν.
Ας κάνει ο καθένας αυτό που γουστάρει, ανάλογα και με τα χρήματα, τον χώρο, τον χρόνο και τους στόχους που έχει. Δεν είναι πανάκεια ούτε τα σίδερα, ούτε το αερόμπικ, ούτε η καλλισθενική, ούτε η οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής υπάρχει.
Dein Herz, meine Gier
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ούτε σκουάτς τύπε;vantono έγραψε: ↑30 Απρ 2021, 13:09Και αν θες γνώμη μου, παράτα τα αρχετυπικά βάρη και ξεκίνα καλλισθένικς ή/και φάνκσιοναλ. Ετσι θα βελτιώσεις γεωμετρικά και την αντοχή σου.Από βάρη κράτα μόνο κετλμπελ στα πλάνα σου, και είσαι οκ. Τα παλιοσίδερα βγάλ'τα απ'το πρόγραμμα, δεν είμαστε στα 90ς πια, + ότι μόνο τραυματισμούς επιφέρουν.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Στην πραγματικοτητα προερχομαστε απο μονοκυτταρο οργανισμο,αυτος και αν δεν ετρεχε με την καμια.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και τα πρωτεύοντα δεν είναι σαρκοφάγα, δικέ μου, αλλά ο τύπος έφτασε μέχρι το κεφάλαιο με το τρέξιμο.
Όταν φθάσει στο κεφάλαιο της διατροφής, λες να σταματήσει τις μπριτζόλες;
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παρενέργειες αντιβιωσεων
από Ίακχος » 25 Μάιος 2024, 11:23 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 10 Απαντήσεις
- 397 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από decadent
11 Ιουν 2024, 21:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παρενέργειες φαρμάκων
από Ourania-Rania » 14 Φεβ 2024, 22:22 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 0 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania
14 Φεβ 2024, 22:22
-