Poll για εμβολιασμενους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Poll για εμβολιασμενους
Στην πρώτη τίποτα, στη δεύτερη πόνο στο χέρι που επέμεινε αρκετά (6 ημέρες).
Ψήφισα "καμμία".
Διευκρινίζω ότι στην πρώτη είχα για ένα δίωρο δέκατα μέχρι 37.2 τα οποία μάλλον δεν θα καταλάβαινα αν δεν έβαζα θερμόμετρο.
Στη δεύτερη, τίποτα. Ούτε δέκατα, ούτε καλύτερο σήμα, ούτε κατιτίς το περιπετειώδες όπως φωνές από το υπερπέραν που να δίνουν εντολές.
Τα λεφτά μας πίσω λέμε.
Διευκρινίζω ότι στην πρώτη είχα για ένα δίωρο δέκατα μέχρι 37.2 τα οποία μάλλον δεν θα καταλάβαινα αν δεν έβαζα θερμόμετρο.
Στη δεύτερη, τίποτα. Ούτε δέκατα, ούτε καλύτερο σήμα, ούτε κατιτίς το περιπετειώδες όπως φωνές από το υπερπέραν που να δίνουν εντολές.
Τα λεφτά μας πίσω λέμε.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Ανούσιο πολ γιατί δεν μπορεί να φανεί το ποσοστό αυτών που πέθαναν από το εμβολιο
Ψηφισα διαρροια και δεν εμβολιαστηκα
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πονοκέφαλος τη δεύτερη μέρα μετά από κάθε δόση, που πέρασε με 2 ντεπόν.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ούτε και το ποσοστό των ανεμβολίαστων που πέθαναν από τον ιό.Citroenakias έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 15:21Ανούσιο πολ γιατί δεν μπορεί να φανεί το ποσοστό αυτών που πέθαναν από το εμβολιο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Για τους εμβολιασμενους είναι το πολ, τι δεν καταλαβαίνεις;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 15:44Ούτε και το ποσοστό των ανεμβολίαστων που πέθαναν από τον ιό.Citroenakias έγραψε: ↑01 Αύγ 2021, 15:21Ανούσιο πολ γιατί δεν μπορεί να φανεί το ποσοστό αυτών που πέθαναν από το εμβολιο
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Καλά όσον αφορά το πολλ το περίμενα ότι θα γίνει τρολοψηφοφορια αλλά το έβαλα just for the kicks.
Οπότε περισσότερη βάση ας δώσουμε στα ποστς πάρα στο πολλ.
Οπότε περισσότερη βάση ας δώσουμε στα ποστς πάρα στο πολλ.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Kανένας δεν έπιασε 5G; Μούφα τελικά τα εμβόλια.
Η αυτο η με κολλησαν τιποτα οι εμβολιασμενοι που κυκλοφορουν
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Πόνο στο χέρι και στις δύο δόσεις. Στη 2η δόση, την επόμενη μέρα ένιωθα απλά λίγο κρυωμένος, σαν να είχα μια πολύ ελαφριά γρίπη.
Ο αδελφός μου, μικρότερος από εμένα, στη 2η δόση έντονη μυαλγία. Ο κολλητός μου στη 2η έφτασε 38,5 12 ώρες μετά το εμβόλιο. Είχε δέκατα το επόμενο 24ωρο.
Η κοπέλα μου τίποτα, μόνο πόνο στο χέρι.
Γονείς, παππούδες θείοι, τίποτα.
Όλοι Pfizer με εξαίρεση τον πατέρα μου που έπεσε στα σκληρά του Άστρα. Δεν κατάλαβε όμως τίποτα.
Ο αδελφός μου, μικρότερος από εμένα, στη 2η δόση έντονη μυαλγία. Ο κολλητός μου στη 2η έφτασε 38,5 12 ώρες μετά το εμβόλιο. Είχε δέκατα το επόμενο 24ωρο.
Η κοπέλα μου τίποτα, μόνο πόνο στο χέρι.
Γονείς, παππούδες θείοι, τίποτα.
Όλοι Pfizer με εξαίρεση τον πατέρα μου που έπεσε στα σκληρά του Άστρα. Δεν κατάλαβε όμως τίποτα.
Έκανα την 1η δεν κατάλαβα τίποτα. Τώρα που θα κάνω
τη 2η πιστεύω θα με πάει γμιωντας.
τη 2η πιστεύω θα με πάει γμιωντας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι μετά τη 2η δόση είχα έντονη στύση και διάθεση για ερωτική επιθυμία. Οι παρενέργειες κρατούν ακόμα.

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 113 Απαντήσεις
- 2228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
31 Μαρ 2025, 20:38
-
-
Νέα δημοσίευση Έν' αλλιώτικο Poll....
από taxalata xalasa » 04 Νοέμ 2024, 07:48 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 0 Απαντήσεις
- 158 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
04 Νοέμ 2024, 07:48
-
-
- 3 Απαντήσεις
- 361 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
10 Σεπ 2023, 22:21
-