παρε ytΧαοτικός έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 18:56Δεν κατεβαίνει το γαμίδι ρε μλκ!Είναι φέησμπου τώρα το είδα
Το εικονίδιο στο download helper είναι ανενεργό.
Η διεύθυνση είναι αυτή https: //www.facebook.com/mike.harris.100483/vid ... 125245353/
Πω να το κάνουμε ρε με wget;
Δ. ΚΟΥΒΕΛΑΣ "Μιλάμε για Διαστροφή Της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ Και ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ "
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Δ. ΚΟΥΒΕΛΑΣ "Μιλάμε για Διαστροφή Της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ Και ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ "
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
SpoilerShow
Πάρτον Μπέο μου. Το κατέβασα με γιουτού ντι ελ. 
Ωπς έντιτ. Σ' ευχαριστώ pikey. Το κατέβασα από κονσόλα με εντολή.

Ωπς έντιτ. Σ' ευχαριστώ pikey. Το κατέβασα από κονσόλα με εντολή.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Ο τερρυ ειναι αχωνευτος γενικα αλλα η συνεντευξη ειναι πολυ καλη και εφ' ολης της πανδεμικης υλης.Λίνο Βεντούρα έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 19:02παρακινούμενος από το σχόλιό σου, πάτησα κι εγώ το βίντεο για να ακούσω πρώτα και να μην είμαι προκατειλημμένος.
Είδα τρία λεπτά ένα νιου έιτζ βιντεοκλίπ με την σαγηνευτική φωνή του ...Τέρρυ Χατζηιερεμία να με παροτρύνει να σπάσω τις αλυσίδες μου.
Πρέπει να δω παρακάτω;
SpoilerShow
Σημασία δεν έχει αν βλέπεις τον Κούβελα και κανα δυο άλλους μόνο.waldorf έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 19:25Πάντως το ότι απ`την αρχή αυτής της ιστορίας ακούω μονίμως μόνο ένα-δυό ονόματα (Κούβελας πχ) καθημερινά,με κάνει λίγο να χαλαρώνω.
Πάει στο καλό να πάει,δεν μπορεί μόνο αυτοί οι καναδυό να έχουν το δίκιο και όλοι οι υπόλοιποι χιλιάδες το άδικο.Στατιστικά να το δεις ρε αδερφέ.
Δηλαδή ρε φίλε αντιεμβολιαστή προσπάθησε λίγο παραπάνω για να με πείσεις,φέρε μου και άλλους δύο (2) που να λένε το ίδιο,μην μένεις στον Κούβελα.Έτσι για χάρη της κουβέντας.
Σημασία έχει να βλέπεις το δάχτυλο που σου δείχνει τους μεν και τους δε και να αντιλαμβάνεσαι γιατί γίνεται αυτό.
Φιλε waldorf, η αληθεια, η επιστημη, τα γεγονοτα δεν ειναι θεμα αποψεων και πλειοψηφιας.waldorf έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 19:25Πάντως το ότι απ`την αρχή αυτής της ιστορίας ακούω μονίμως μόνο ένα-δυό ονόματα (Κούβελας πχ) καθημερινά,με κάνει λίγο να χαλαρώνω.
Πάει στο καλό να πάει,δεν μπορεί μόνο αυτοί οι καναδυό να έχουν το δίκιο και όλοι οι υπόλοιποι χιλιάδες το άδικο.Στατιστικά να το δεις ρε αδερφέ.
Δηλαδή ρε φίλε αντιεμβολιαστή προσπάθησε λίγο παραπάνω για να με πείσεις,φέρε μου και άλλους δύο (2) που να λένε το ίδιο,μην μένεις στον Κούβελα.Έτσι για χάρη της κουβέντας.
Και στο προκειμενο, τι ακριβως θες, οταν λες να λενε το ΙΔΙΟ ?
SpoilerShow
Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να μιλήσω με`σένα για αλήθεια,επιστήμη και γεγονότα.
Να είσαι καλά.
Στατική λογική κλεισμένη σε έν τραπεζάκι ρε φίλε.waldorf έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 19:25Πάντως το ότι απ`την αρχή αυτής της ιστορίας ακούω μονίμως μόνο ένα-δυό ονόματα (Κούβελας πχ) καθημερινά,με κάνει λίγο να χαλαρώνω.
κάνα δυο ήταν με τη σφαιρική τη γη. Κάνα δυο ήταν που λεγαν ότι κι οι μαύροι είναι άνθρωποι. Εκατομμύρια είναι και πλειοψηφία αυτοί που βγάζουν την όποια κυβέρνηση. Έχουν δίκιο επειδή η στατιστική;
Μλκ κακία;

Κούβελας
" Αν μου ζητούσαν να κάνω πρόγραμμα εμβολιασμού, δεν θα το σταματούσα, θα το ενίσχυα, αλλά στις κατηγορίες εκείνων που το χρειάζονται», είπε ο κ. Κούβελας, συμπληρώνοντας ότι «η παχυσαρκία είναι μια από τις καταστάσεις που μας αλλάζουν πολύ την εικόνα που έχουμε για την νόσο»."
http://aegeanews.gr/news/ygeia-diatrofi ... si-vinteo/
" Αν μου ζητούσαν να κάνω πρόγραμμα εμβολιασμού, δεν θα το σταματούσα, θα το ενίσχυα, αλλά στις κατηγορίες εκείνων που το χρειάζονται», είπε ο κ. Κούβελας, συμπληρώνοντας ότι «η παχυσαρκία είναι μια από τις καταστάσεις που μας αλλάζουν πολύ την εικόνα που έχουμε για την νόσο»."
http://aegeanews.gr/news/ygeia-diatrofi ... si-vinteo/
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Φυσικα και δε μπορεις, επειδη δεν εχεις τι να πεις.
Ετσι ειναι ολοι οι θλιμμενοι μπολιασμενοι, ελπιζουμε να ξεπερασετε την αρνηση και τον θυμο συντομα, γιατι δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε.
SpoilerShow
Πες μου εσύ ρε φίλε. Είναι κάτι εγωιστικό από παλιότερα; Αν ναι, τον καταλαβαίνω. Όλοι το κάνουμε.pikey25 έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 19:48
Φυσικα και δε μπορεις, επειδη δεν εχεις τι να πεις.
Ετσι ειναι ολοι οι θλιμμενοι μπολιασμενοι, ελπιζουμε να ξεπερασετε την αρνηση και τον θυμο συντομα, γιατι δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε.
Μπα, κορονοφοβος ειναι. Ετσι κανουν ολοι οταν ξερουν οτι τα αποτελεσματικα εμβολια ειναι απεξω κουκλα και μεσα πανουκλα.Χαοτικός έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 19:54Πες μου εσύ ρε φίλε. Είναι κάτι εγωιστικό από παλιότερα; Αν ναι, τον καταλαβαίνω. Όλοι το κάνουμε.
SpoilerShow
waldorf έγραψε: ↑28 Αύγ 2021, 19:25Πάντως το ότι απ`την αρχή αυτής της ιστορίας ακούω μονίμως μόνο ένα-δυό ονόματα (Κούβελας πχ) καθημερινά,με κάνει λίγο να χαλαρώνω.

Ακόμη δεν ε;

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μπράβο, κατόρθωμα.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ της φιλοσοφικής σκέψης και της επιστημονικής σκέψης;
από Ourania-Rania » 26 Φεβ 2024, 19:42 » σε Φιλοσοφία - 5 Απαντήσεις
- 777 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γράφων
05 Μάιος 2024, 20:31
-
-
- 49 Απαντήσεις
- 1315 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
22 Απρ 2025, 23:42
-
-
Νέα δημοσίευση Μιλαμε σας περνανε για μεγαλα ΓΊΔΙΑ ΝΔΚΡΑΤΕΣ ψηφοφόροι
από Μαδουραίος » 13 Σεπ 2024, 11:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 18 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
13 Σεπ 2024, 16:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Χανιά - Σούβλισαν ταύρο ''Και ύστερα μιλάμε για ηθική και ενσυναίσθηση...''
από georgebi » 24 Ιουν 2024, 11:12 » σε Κοινωνικά θέματα - 74 Απαντήσεις
- 1576 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
26 Ιουν 2024, 09:44
-