Φραπέ σκέτο και νερό.Libre arbitre έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 22:19Τι υγρά καταναλωνες; Τσάι; Νερό, Ηλεκτρολύτες;GoBzi έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 22:17Το είχα πάει μέχρι 32 ώρες τον Μάιο. Δεν έκανα ποτέ fasting, απλά είπα να σταματήσω να τρώω να δω πόσο θα αντέξω. Μετά τις 12 ώρες με έπιασε τρελή πείνα η οποία κόπηκε από μόνη της μετά από λιγο. Ήθελα να το κρατήσω για τουλάχιστον 48 αλλά η γυναίκα μου είχε κάνει γιουβέτσι (το αγαπημένο μου φαγητό) και δεν άντεξαLibre arbitre έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 21:13Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς σίτιση; Εγώ 13 με 15. Το 16/8 δεν το έκανα ποτέ.
Να σημειώσω ότι από την στιγμή που κόπηκε η πείνα δεν επανήλθε. Σκέφτομαι να το ξανακάνω μέσα στην εβδομάδα.
Intermittent Fasting and carbs
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Intermittent Fasting and carbs
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Εγώ μόνο νερό.GoBzi έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 23:10Φραπέ σκέτο και νερό.Libre arbitre έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 22:19Τι υγρά καταναλωνες; Τσάι; Νερό, Ηλεκτρολύτες;GoBzi έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 22:17
Το είχα πάει μέχρι 32 ώρες τον Μάιο. Δεν έκανα ποτέ fasting, απλά είπα να σταματήσω να τρώω να δω πόσο θα αντέξω. Μετά τις 12 ώρες με έπιασε τρελή πείνα η οποία κόπηκε από μόνη της μετά από λιγο. Ήθελα να το κρατήσω για τουλάχιστον 48 αλλά η γυναίκα μου είχε κάνει γιουβέτσι (το αγαπημένο μου φαγητό) και δεν άντεξα
Να σημειώσω ότι από την στιγμή που κόπηκε η πείνα δεν επανήλθε. Σκέφτομαι να το ξανακάνω μέσα στην εβδομάδα.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ψάξου και με τους μη ζαχαρουχους χυμούς (bolero κτλ). Ομοίως επιτρέπεται και τσάι (φακελάκια, όχι ice tea και τέτοια), και κανένα χαμομήλι αν θες, αντε και κανένας δεύτερος σκέτος καφές στη μεγάλη ανάγκη, και εισαι κομπλέ. Μια χαρά βγαίνει.Libre arbitre έγραψε: ↑05 Σεπ 2023, 23:17Εγώ μόνο νερό.
Αλλά ακολουθήστε σωστό 16/8, όχι ακρότητες με 30-40-50 ώρες στην πείνα. Αυτά τη χειροτερεύουν την κατάσταση, δεν κάνουν καλό.
Αν ακολουθείτε σωστό 16/8 και δεν παρεκκλινετε καθόλου στις ώρες νηστείας, τότε τις ώρες σίτισης έχετε πολλά περιθώρια. Μέχρι και ένα γλυκό σνακ με ζάχαρη ή κάποια άλλη τρασιλα μπορείτε να φάτε, και θα είστε οκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 05 Σεπ 2023, 23:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
Γενικά έχουμε γράψει αρκετά εδώ μέσα περί διαλειμματικής, όχι σε αυτό το νήμα που ξεθαψατε, αλλά σε πιο πρόσφατα. Κάν'τε ένα σερτς και τσεκαρετε.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Re: ραμαζάνι και υδατάνθρακες
για τους ντόπιους
- vantono
Αυτό του φοσιλι με την κουζίνα στη δουλειά κάτι λέει, έχουμε κάνει και εκεί κάποιες συζητήσεις.Libre arbitre έγραψε: ↑06 Σεπ 2023, 06:14Δε βλέπω να έχει πολλά
search.php?keywords=%CE%B4%CE%B9%CE%B1% ... F%83%CE%B7