Όχι, αλλά καλό είναι να αλλάζεται μετά 5-6 χρήσεις. Και πάντα με καθαρά χέρια.
ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΥΠΝΟΥ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΥΠΝΟΥ
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ωτοασπίδες που να μην προκαλούν το συναίσθημα ότι βρίσκεσαι κάτω από το νερό; Δηλαδή απλά να μην ακούς τίποτα;
Ζούμε σε ένα σύστημα.

Σε μένα απλώς απομονώνουν τους θορύβους.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Εννοώ να μην ακούς την ανάσα σου. Π.χ. αν κλείσεις τα αφτιά σου με τα χέρια, όλα ακούγονται σαν να είσαι κάτω από το νερό.
Ενδιαφέρομαι για ωτοασπίδες που όταν τις φοράς, δεν ακούς τίποτα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι να σου πω...νομίζω καταλαβαίνω τι λες (μου συμβαίνει κάποιες φορές όταν το αφτί μου έρχεται σε επαφή με το μαξιλάρι κι ακούω τους καρδιακούς μου χτύπους έντονα) παραταύτα ποτέ ως τώρα δεν μου έχει τύχει με τις ωτοασπίδες.AlienWay έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 21:23Εννοώ να μην ακούς την ανάσα σου. Π.χ. αν κλείσεις τα αφτιά σου με τα χέρια, όλα ακούγονται σαν να είσαι κάτω από το νερό.
Ενδιαφέρομαι για ωτοασπίδες που όταν τις φοράς, δεν ακούς τίποτα.
Από κει κι έπειτα υποθέτω είναι θέμα οργανισμού; ιδιοσυγκρασίας; Ή δεν ξέρω τι άλλης αιτίας.

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Οκ. Ευχαριστώ.aLiCat έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 21:34Τι να σου πω...νομίζω καταλαβαίνω τι λες (μου συμβαίνει κάποιες φορές όταν το αφτί μου έρχεται σε επαφή με το μαξιλάρι κι ακούω τους καρδιακούς μου χτύπους έντονα) παραταύτα ποτέ ως τώρα δεν μου έχει τύχει με τις ωτοασπίδες.
Από κει κι έπειτα υποθέτω είναι θέμα οργανισμού; ιδιοσυγκρασίας; Ή δεν ξέρω τι άλλης αιτίας.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Η ωτοασπίδα είναι ένα εμπόδιο για την ήχο που έρχεται στο αυτί σου από την εξωτερική μεριά του τυμπάνου. Ήχοι όμως μεταφέρονται και εσωτερικά (από τον σκελετό κλπ).
Ενδιαφέρον έχει να προσθέσουμε ότι αν κατάφερνες να μην ακούς απολύτως τίποτα μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστο. Δες καμιά συνέντευξη ανθρώπου που έχει μείνει μέσα σε ανηχοϊκό δωμάτιο
https://www.skai.gr/news/entertainment/ ... n-paranoia
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 06 Αύγ 2023, 21:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απλές φθηνές ωτασπιδες που να απομονώνουν πλήρως δεν υπάρχουν για ύπνο. Εγώ χρησιμοποιώ αυτέςkongrosian έγραψε: ↑06 Αύγ 2023, 12:35έχει κάνείς να προτείνει κάποιες, που όντως να κάνουν δουλειά; να απομονώνουν ήχους, όπως ροχαλητό και τζιτζίκια;
τις θέλω για την ανιψιά μου. έχει θέμα με τον ύπνο και ανησυχώ. κάποιους ήχους δεν μπορεί να τους "απομονώσει" και την ενοχλούν.
https://i-papadopoulos.gr/shop/farmakei ... 1UEALw_wcB
Αν θες όμως υπάρχουν και custom made, θα τα σκάσεις πολύ πιο ακριβά.
https://www.earmedical.gr/shop/gia-ton- ... t-1-detail
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΨιλοΑόρατες ωτοασπιδες
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 13 Οκτ 2023, 12:54 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 2 Απαντήσεις
- 139 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από panos291
13 Οκτ 2023, 13:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου σήμερα.
από Frappezitis » 15 Μαρ 2025, 19:30 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 76 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
15 Μαρ 2025, 19:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έχετε εκσπερματώσει κατά την διάρκεια του ύπνου σας;
από Μαδουραίος » 02 Σεπ 2023, 13:54 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 2 Απαντήσεις
- 680 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εκτωρ
02 Σεπ 2023, 17:13
-