Χειρούργος είναι. Και μάλιστα σπούδασε στην Τεργέστη, έτσι για την ειρωνεία του πράγματος, με μετεκπαίδευση στην Αγγλία και χρόνια εμπειρίας.
Αναπνέω από την μύτη. Η εγχείρηση πέτυχε.
Χειρούργος είναι. Και μάλιστα σπούδασε στην Τεργέστη, έτσι για την ειρωνεία του πράγματος, με μετεκπαίδευση στην Αγγλία και χρόνια εμπειρίας.
Αναπνέω από την μύτη. Η εγχείρηση πέτυχε.
Ο nik_killthem... εεε... ο Crimson_2.
Μηπως γι αυτο ησουν φανατικα υπερ της χρησης μασκας;Σε ζοριζε τοσο πολυ που ειπες να αναπτυξεις μια θεωρια και να την βγαλεις αχρηστη;
Πρώτα απ'όλα, δε λέγεται φαρμακοποιός, από τη στιγμή που δεν παρασκευάζει ο ίδιος τα φάρμακα που πουλάει. "Φαρμακοπώλης" είναι η σωστή λέξη.hellegennes έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 12:33Πριν απαντήσετε στο ερώτημα του πολ, θέλω να διαβάσετε το κείμενο και ειδικά την τελευταία ερώτηση που έχω σημειώσει με κόκκινο.
Προχθές το μεσημέρι έκανα επέμβαση στο ρινικό διάφραγμα. Όλα καλά, πέτυχε, δεν ένιωσα τίποτα. Σήμερα το πρωί ήταν να πάω για να μου βγάλει κάτι σωληνάκια και μου είχε δώσει μια αλοιφή για να την φέρω μαζί μου. Όταν πήγα στο γραφείο του μού είπε:
-Πού είναι τα δυο ρινικά σπρέι που σου έγραψα;
-Δεν τα είχε εκείνην την στιγμή το φαρμακείο, θα τα πάρω σε λίγο.
-Ήθελα να σου δείξω πώς να κάνεις την χορήγηση.
-Ε, θα μου δείξει η φαρμακοποιός.
-Τι ξέρουν οι φαρμακοποιοί; Μπακάληδες είναι.
-Έχει τελειώσει φαρμακευτική.
-Σιγά, τούς μαθαίνουν πέντε πράγματα και στην ουσία παραμένουν μπακάληδες. Για να πουλάνε φάρμακα είναι. Βάζουν κι έναν άσχετο υπάλληλο και τρέχα-γύρευε.
Το μυαλό μου φυσικά πήγε στον Ότο, που τελείωσε φαρμακευτική και νομίζει ότι είναι γιατρός, χημικός, φυσικός, πολιτικός επιστήμονας, οικονομολόγος, μηχανικός, αναισθησιολόγος, μικροβιολόγος, ανοσιολόγος.
Όμως το νήμα δεν το άνοιξα για τον Ότο, γι' αυτόν δεν τον ταγκάρω κιόλας, απλά όντως αυτός μού ήρθε στο μυαλό όταν μιλούσε ο γιατρός· το άνοιξα για το πολ. Καταρχήν συμφωνείτε με τον γιατρό και δεύτερον, θα εμπιστευόσασταν περισσότερο τον φαρμακοποιό σας ή τον γιατρό σας όσον αφορά μια συνταγή και την χορήγησή της; Αν ενημερώσετε τον γιατρό για την διαφωνία του φαρμακοποιού και ο γιατρός σάς επιμένει στην αρχική του δήλωση, ποιον θα καταλήγατε να εμπιστευτείτε;
Αλλαξε φαρμακειο αυτος ειναι τσιπης δεν βαζει το χερι στην τσεπη για να εχει στοκ.
hellegennes έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 13:00Ο nik_killthem... εεε... ο Crimson_2.
Το σκεπτικό μπορώ να σ'το εξηγήσω εγώ: δεν του αρέσει του Νικολάκη να του λένε ότι κάνει λάθος και το εκλαμβάνει σαν προσωπική επίθεση, ως εκ τούτου με μισεί.
Μάλλον εσύ μοιάζει να είσαι υπό την επήρεια κάποιας νάρκωσης. Ήμουν φανατικά υπέρ της χρήσης μάσκας;
Επειδή έχεις κενά μνήμης μάλλον, ποτέ δεν είπα ότι οι μάσκες σαν εργαλείο είναι άχρηστες. Αυτά είναι φαντασιακοί αχυράνθρωποι. Έχω τονίσει επανειλημμένα ότι έχουν ένα συγκεκριμένο πεδίο εφαρμογής και δεν λειτουργούν σαν μέτρο αποτροπής της διάδοσης ενός ιού στην κοινότητα, όπως και απεδείχθη.
Εν πρώτοις η διαδικασία είναι αστεία. Μπήκα στην κλινική στις 12, στο χειρουργείο στις 14:00 και βγήκα στις 16:30. Πήρα ένα χάπι, ξανακοιμήθηκα μετά από λίγο και ξύπνησα το πρωί και πήρα εξιτήριο. Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν πόνεσα καθόλου, δεν με ενόχλησε τίποτα. Σήμερα έβγαλα κάτι σωληνάκια και αναπνέω ελεύθερα.
Sure. Όπως δεν είχες ξαναγραφτεί στο φόρουμ.
Ευχαριστώ!
Καλά τώρα, σε ποιον Έλλην αρέσει να του λένε ότι κάνει λάθος; αυτό είναι ισοδύναμο, μη σου πω χειρότερο, με το να του βρίζεις το σπιτ.hellegennes έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 13:00Ο nik_killthem... εεε... ο Crimson_2.
Το σκεπτικό μπορώ να σ'το εξηγήσω εγώ: δεν του αρέσει του Νικολάκη να του λένε ότι κάνει λάθος και το εκλαμβάνει σαν προσωπική επίθεση, ως εκ τούτου με μισεί.
Μια χαρά είναι η φαρμακοποιός μου. Τι να σου πω;vantono έγραψε: ↑13 Μαρ 2025, 13:13Δεν μας εξηγεις πολλά (βασικά τιποτα) για την προσωπικότητα/χαρακτηρα του φαρμακοποιού σου (οπως αντιστοιχα μας εξηγησες για το γιατρο), για να μπορω να σου πω αν μου φαινεται εμπιστος εκεινος, αλλα απο το τουπεδάκι/υφάκι και την ισοπεδωτική αποψη του συγκεκριμένου γιατρου, κατι δεν μου παει και πολυ καλά με το συγκεκριμενο γιατρο.
Αν ο φαρμακοποιός σου ειναι αυτός ή καποιος σαν αυτον βεβαια, τότε ο γιατρός εχει σιγουρα δίκιο. Μην ξαναπατησεις εκει μεσα
https://www.tiktok.com/@honestphysio/vi ... 2274163990