Να είσαι καλά Ερμή
Εθισμός αλκοόλ και XANAX
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εθισμός αλκοόλ και XANAX
user έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 19:35Το πήρες χωρίς λόγο απ' ότι κατάλαβα;
Εγώ δεν ξέρω γιατί επιμένω να το έχω μαζί στην τσάντα μου ενώ παράλληλα τα κατάφερα να μην το πάρω. Άσε που θα λήξει κάποια στιγμή.

κουμπωσα μισο λεξοτανιλ ( φορ σαιενς )
Μην παίρνεις τίποτα χωρίς να σε παρακολουθεί ψυχίατρος. Αυτός θα σου πει τι και πόσο πρέπει να παίρνεις, αν πρέπει.
Το καλύτερο είναι αν μπορείς να το αποφύγεις.
-
Εννοούσα για λόγο το να μην ήσουν καλά ψυχολογικά βρε συ.Νon4me έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 20:01Ετσι ακριβως χωρις λογο κ αφορμη
..... εξηγηθηκα ομως
κουμπωσα μισο λεξοτανιλ ( φορ σαιενς )
Ναι οκ, κατάλαβα.
αυτο ακριβως σου λεω (ειπα) τυπακι . ημουν μια χαρα (τα κοριτσια με κοιτουσαν ολα στα ματια ως συνηθως ) ολα κυλουσαν ομορφα κ το πειραμα εγινε για την επιστημη .
-
Ναι ναι το 'χουμε

Έχεις ωραία μάτια και πειραματίζεσαι σπάνια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος user0972003 την 05 Μαρ 2023, 20:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ελπίζω ότι σε βοηθάει και η μουσική.Null έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 18:38Τώρα το είδα
Ευτυχώς πάρα πολύ καλά.
Είμαι στο xanax του 0,5 εδώ και 15 μέρες περίπου, ένα χάπι το βράδυ. Δεν έχω καμία παρενέργεια
στερητικά κτλ. Στην αρχή με χτύπησε γιατί το κατέβασα αρκετά απότομα και έκοψα και το
αλκοολ μαχαίρι που ίσως δεν έπρεπε. Πιστεύω μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι θα το έχω κόψει τελείως.
Δηλαδή φτηνά την γλίτωσα.
δε σε πιανω δικε μου ,
- ksk
- Phorum.gr user: ksk

Κρατα γερά.
Παρατηρητής...
-
αυτο με τα κοριτσια και τα ματια ηταν καποιου ειδους αυτοσαρκασμος . anyway

-
Έλα τώρα μην τα γυρνάςςς
ΕυγεNull έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 18:38Τώρα το είδα
Ευτυχώς πάρα πολύ καλά.
Είμαι στο xanax του 0,5 εδώ και 15 μέρες περίπου, ένα χάπι το βράδυ. Δεν έχω καμία παρενέργεια
στερητικά κτλ. Στην αρχή με χτύπησε γιατί το κατέβασα αρκετά απότομα και έκοψα και το
αλκοολ μαχαίρι που ίσως δεν έπρεπε. Πιστεύω μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι θα το έχω κόψει τελείως.

- Otto Weininger
Μπράβο ρε φίλε. Συνέχισε.Null έγραψε: ↑05 Μαρ 2023, 18:38Τώρα το είδα
Ευτυχώς πάρα πολύ καλά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
από Μαδουραίος » 30 Ιουν 2024, 15:24 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 94 Απαντήσεις
- 2724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
01 Ιούλ 2024, 19:19
-
-
- 1 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
03 Μαρ 2025, 18:38
-
-
Νέα δημοσίευση Διακοπή αλκοόλ και δοκιμή μετά από ενάμιση χρόνο!
από alto_sem » 12 Οκτ 2023, 19:07 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 13 Απαντήσεις
- 1160 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
12 Οκτ 2023, 20:14
-