Ποιοι αριστεροί; Μιλάμε για το ΚΚΕ. Τα έχεις σαλάτα στο κεφάλι σου, λυπάμαι.
Ήρεμα ρωτάω...
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ήρεμα ρωτάω...
ΕυχαριστώΣτύγιος έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 21:22Οχι πουλάκι μου , το σωστό είναι: Πάτερ Βασίλειε στην κλητική
Στην ονομαστική λέμε : Πατήρ Βασίλειος
Το σωστό στη νέα ελληνική είναι «πατέρα».
Συγνώμη αλλά όταν η Ελληνική κυβέρνηση έκλεισε τα σύνορα και ανέστειλε το άσυλο όλα τα αριστερά τσουτσέκια έκαναν αναρτήσεις στο διαδίκτυο τα παράπονα των μκο.
Πόσες φορές δεν είδα την επιστολή με τις μκο από αριστερούς κλς , αναρχοαριστερούς , αριστεροανάρχες , αριστεροουρανοκατέβατους στο διαδίκτυο;
δεκάδες φορές και νευρίαζα.
Δεν τα έχω κάνει καθόλου σαλάτα στο μυαλό μου.
Απλά οι αριστεροί είναι τρελοφυσανέμιδες.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
ΞεστραβωθείτεTarkovsky έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 21:09δεν μπορεί, από τους δικούς μας θα πήραν το παράδειγμαbluerose έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 20:44Μέτρα που αφορά την πανδημία του κορωνοϊού λαμβάνει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας.Veni Vidi Vici έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 20:39Πόσα εκατομμύρια έδωσε στο Υπ.Υγείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού;
Αληθεύει πως ζητάνε αποζημίωση για τα χαμένα έσοδα επειδή τους έκλεισε τα μαγαζιά ο Κυριάκος;
Συγκεκριμένα με ευλογία του Μητροπολίτη Κιέβου κ. Ονουφρίου, όλα τα Μοναστήρια της Ουκρανικής Εκκλησίας θα προετοιμάσουν ειδικούς χώρους για πιθανή υποδοχή ασθενών με κορωνοϊό.
Με επιστολή του ο Μητροπολίτη Ονούφριος καλεί όλους να είναι έτοιμοι για να διακονήσουν τους συνανθρώπους που θα νοσήσουν.
“Σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης από την εξάπλωση του κορωνοϊού, όπου σε ιατρικά ιδρύματα δεν θα μπορέσουν να νοσηλευτούν συνάθρωποί μας, τα μοναστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας θα πρέπει να είναι έτοιμα να υποδεχτούν όσο το δυνατότερο περισσότερους ασθενείς” - τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Ονούφριος
κοίτα μόνο σε ποιαν ερώτηση απάντησες, παραθέτοντας την είδηση για την Ουκρανία
φυλάξου, ευλογημένη, μην βγάζεις μοναχή τα ματάκια σου, έλεος
Και αποφασίστε

...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Στο ξαναγράφω. Μιλαμε για το ΚΚΕ. Και εσύ προσωπικά, δεν έχεις ιδέα.Niki έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 21:30Συγνώμη αλλά όταν η Ελληνική κυβέρνηση έκλεισε τα σύνορα και ανέστειλε το άσυλο όλα τα αριστερά τσουτσέκια έκαναν αναρτήσεις στο διαδίκτυο τα παράπονα των μκο.
Πόσες φορές δεν είδα την επιστολή με τις μκο από αριστερούς κλς , αναρχοαριστερούς , αριστεροανάρχες , αριστεροουρανοκατέβατους στο διαδίκτυο;
Ήταν ποτέ το ΚΚΕ υπέρ των ΜΚΟ; Το ΚΚΕ έχει κάνει ανένδοτο εναντίον των ΜΚΟ.
Όταν μιλάς για κάτι, να ξέρεις για το μιλας. Αλλιώς εκτίθεσαι, όπως τώρα.
Εγώ τους αριστερούς τους έχω ένα.Namrail έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 21:33Στο ξαναγράφω. Μιλαμε για το ΚΚΕ. Και εσύ προσωπικά, δεν έχεις ιδέα.Niki έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 21:30Συγνώμη αλλά όταν η Ελληνική κυβέρνηση έκλεισε τα σύνορα και ανέστειλε το άσυλο όλα τα αριστερά τσουτσέκια έκαναν αναρτήσεις στο διαδίκτυο τα παράπονα των μκο.
Ήταν ποτέ το ΚΚΕ υπέρ των ΜΚΟ; Το ΚΚΕ έχει κάνει ανένδοτο εναντίον των ΜΚΟ.
Όταν μιλάς για κάτι, να ξέρεις για το μιλας. Αλλιώς εκτίθεσαι, όπως τώρα.
Δεν τους ξεχωρίζω σε κκεδες μεμεδες κ.λ.π.
- Veni Vidi Vici
Αν αρρωστήσετε (δεν σας το εύχομαι) μην πάτε σε γιατρό να πάτε σε παπά.
Ειδικά τώρα.
Κι αν δεν βρίσκετε γιατρό, μην ακούσω παράπονα...σας ξέχεσα!
Ειδικά τώρα.
Αlea jacta est
- Veni Vidi Vici

Να φέρουμε Ιταλούς γιατρούς-ασθενείς να τους διαβάζουν οι δικοί μας παπάδες που είναι πιο πολλοί και οι εκκλησίες άδειες.
Αlea jacta est
Στο είχα πει Σουβλιτσα τηλεφωνικώςΣουβλίτσα έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 21:32ΞεστραβωθείτεTarkovsky έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 21:09δεν μπορεί, από τους δικούς μας θα πήραν το παράδειγμαbluerose έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 20:44
Μέτρα που αφορά την πανδημία του κορωνοϊού λαμβάνει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας.
Συγκεκριμένα με ευλογία του Μητροπολίτη Κιέβου κ. Ονουφρίου, όλα τα Μοναστήρια της Ουκρανικής Εκκλησίας θα προετοιμάσουν ειδικούς χώρους για πιθανή υποδοχή ασθενών με κορωνοϊό.
Με επιστολή του ο Μητροπολίτη Ονούφριος καλεί όλους να είναι έτοιμοι για να διακονήσουν τους συνανθρώπους που θα νοσήσουν.
“Σε περίπτωση επιδείνωσης της κατάστασης από την εξάπλωση του κορωνοϊού, όπου σε ιατρικά ιδρύματα δεν θα μπορέσουν να νοσηλευτούν συνάθρωποί μας, τα μοναστήρια της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας θα πρέπει να είναι έτοιμα να υποδεχτούν όσο το δυνατότερο περισσότερους ασθενείς” - τονίζει μεταξύ άλλων ο κ. Ονούφριος
Και αποφασίστε
Δε γνωρίζω τίποτε περί σχίσματος ουκρανορωσιας
Οκ μόνο για παλαιο ημερολόγιο και ζηλωτες
Μάρτυρας δλ είσαι
Αλλά έστειλα σε πνευματικη αδερφή και μου έστειλε κι εξηγησε τι συμβαίνει
Δε με ενδιαφέρουν παρόλα αυτά
Μια Διαθήκη άφησε, το Χριστό με νοιάζει να ξερω
Δεν είμαι χαζή έχετε μοιραστεί σε καμιά δεκαριά κομμουνιστικά κόμματα την μια το ένα κάνει αυτό την άλλη το άλλο κάνει αυτό και όποιον ρωτήσεις σου λέει δεν είμαι εγώ ο άλλος ήταν.
Είστε όλοι αριστεροί όταν ένα αριστερό κόμμα κάνει μια μαλακία εγώ την χρεώνω σε όλη την αριστερά.
Όχι θα κάτσω εγώ να ψάχνω πιο αριστερό κόμμα κάνει τις λιγότερες μαλακίες.
Μήπως εσύ πας σε ιερέα όπως ο Ισπανός πολιτικός που κόλλησε κορονοιο η γυναίκα του και παρακαλάει, άθεος ητανVeni Vidi Vici έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 21:35Αν αρρωστήσετε (δεν σας το εύχομαι) μην πάτε σε γιατρό να πάτε σε παπά.
Ειδικά τώρα.
προετοιμάστηκε εδώ κάτω καμιά μονή για να περιθάλψει ασθενείς και δεν το πήραμε είδηση;Σουβλίτσα έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 21:32ΞεστραβωθείτεTarkovsky έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 21:09δεν μπορεί, από τους δικούς μας θα πήραν το παράδειγμαbluerose έγραψε: ↑25 Μαρ 2020, 20:44Μέτρα που αφορά την πανδημία του κορωνοϊού λαμβάνει η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας.
Και αποφασίστε
η ερώτηση αφορούσε στην Ελλάδα και η απάντηση αφορούσε στα ξένα - άρα διπλό αυτογκόλ, καθώς επιπρόσθετα δείχνει κοινωνική ευαισθησία που λείπει από τους γηγενείς γενειοφόρους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 25 Μαρ 2020, 21:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ε;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Myrsini την 25 Μαρ 2020, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Για έναν φίλο ρωτάω ΙΙ
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 21 Ιουν 2024, 13:00 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 10 Απαντήσεις
- 702 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Chupacabra
24 Ιουν 2024, 01:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τι λέτε για την δεοξυριβόζη και την φαλάκρα; (Για έναν φίλο ρωτάω)!!!!!
από alto_sem » 11 Αύγ 2024, 22:02 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 17 Απαντήσεις
- 503 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από alto_sem
11 Αύγ 2024, 22:33
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
09 Ιούλ 2024, 13:11