Νιώθω ανακατωσουρα στο στομάχι και τεντωμενα νεύρα

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Re: Νιώθω ανακατωσουρα στο στομάχι και τεντωμενα νεύρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 02 Ιούλ 2024, 18:01

Aitwlos έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 17:23
southern έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 22:20
Aitwlos έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 21:18

32 ειδικοί πληντυριων , προτείνουν σκιπ. Όλη την αφρόκρεμα μάζεψες ρε μπαγασα.

Αλλά μην τους αδικείς. Ο πιο προβληματικός σε αυτό το νήμα είσαι εσύ αν είσαι πάνω από 12 χρόνων.
Προσθέτω το Λεγεών και το Σενέκα στη λίστα. Ο πιο προβληματικος είναι ο κομμουνιστης γιατί είναι εκτός πραγματικότητας

Είπε ο μπέμπης που τον πόνεσε η κοιλίτσα του και ρωταγε στο πχορουμ τι να κάνει. Η που έφυγε από την ΝΔ αλλά έχει ψηλά τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή
Είπε ο βλακας που δεν γνωρίζει ιστορία και δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει κομμουνιστικη χούντα.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 02 Ιούλ 2024, 21:56

southern έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 18:01
Aitwlos έγραψε:
southern έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 22:20

Προσθέτω το Λεγεών και το Σενέκα στη λίστα. Ο πιο προβληματικος είναι ο κομμουνιστης γιατί είναι εκτός πραγματικότητας

Είπε ο μπέμπης που τον πόνεσε η κοιλίτσα του και ρωταγε στο πχορουμ τι να κάνει. Η που έφυγε από την ΝΔ αλλά έχει ψηλά τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή
Είπε ο βλακας που δεν γνωρίζει ιστορία και δεν αντιλαμβάνεται τι σημαίνει κομμουνιστικη χούντα.

Γνωρίζεις εσύ μπέμπη που σε πόνεσε η κοιλίτσα σου;
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 02 Ιούλ 2024, 23:02

southern έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 15:45
Πασιφάη έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 11:45
southern έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 11:08
Από χτες το βράδυ έχω πιει 5 ρεντ μπουλ.και νιώθω περίεργα. Με ενοχλεί πολύ το στομάχι και έχουν τσιτωσει τα νεύρα μου. Μηπως το παράκανα;
Τι να κάνω τώρα;; :102:
Βρε παιδάκι μου κι εσύ, τί τα πίνεις αυτά τα πράγματα; Χίλιες φορές να έφτιαχνες δυο καφεδες σκέτους που λέει ο λόγος.
Φάε κάτι ελαφρύ και όπως σου είπαν, πίνε πολλά νερά.
Περαστικά σου και μην το ξανακάνεις, ναι; :D
Έκανα εργασία αλλού επ αμοιβή κι έληγε η προθεσμία
Καλησπέρα. Να φανταστώ πως είσαι κομπλέ σήμερα. :D
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo » 02 Ιούλ 2024, 23:06

Aitwlos έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 21:56
southern έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 18:01
Aitwlos έγραψε:

Γνωρίζεις εσύ μπέμπη που σε πόνεσε η κοιλίτσα σου;
τι μπεμπης μωρε!! ειναι σε ηλικια που θα υιοθετήσει 3 γατες και ενα σκυλο -αν δεν το εχει κανει ακομη

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern » 03 Ιούλ 2024, 03:54

Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:02
southern έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
01 Ιούλ 2024, 11:45

Βρε παιδάκι μου κι εσύ, τί τα πίνεις αυτά τα πράγματα; Χίλιες φορές να έφτιαχνες δυο καφεδες σκέτους που λέει ο λόγος.
Φάε κάτι ελαφρύ και όπως σου είπαν, πίνε πολλά νερά.
Περαστικά σου και μην το ξανακάνεις, ναι; :D
Μια χαρά είμαι. Θα κόψω το red bull. Θα φτιάχνω καφέ όταν έχω ανάγκη να εργαστώ πάρα πολλές ώρες. Έχω πιάσει δεύτερη δουλειά
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Γενικός Γραμματέας υπουργείου προέρχεται από κόμμα που υποστηρίζει την ψευδομειονότητα στη Μακεδονία

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη » 03 Ιούλ 2024, 09:39

southern έγραψε:
03 Ιούλ 2024, 03:54
Πασιφάη έγραψε:
02 Ιούλ 2024, 23:02
southern έγραψε:

Μια χαρά είμαι. Θα κόψω το red bull. Θα φτιάχνω καφέ όταν έχω ανάγκη να εργαστώ πάρα πολλές ώρες. Έχω πιάσει δεύτερη δουλειά
:smt023
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών