Σιγά σιγά θα μας πεις ότι φταίει ο κοροδοιος και για το ότι δεν σου σηκώνεταιΣτύγιος έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 00:27Μπράβο Χέλη , δώσε μου κάτι για τον αγκώνα που με πονάει φοβερά και δεν μπορώ να κοιμηθώ για να πάω αύριο σχολείο.hellegennes έγραψε: ↑18 Οκτ 2021, 00:22Θα πρέπει να είναι ο μοναδικός ιός στην ιστορία της ζωής στην Γη που σου προκαλεί συμπτώματα μήνες αργότερα χωρίς να έχεις αρρωστήσει.
Long Covid οι ολέθριες συνέπειες του ιού
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
- Phorum.gr user: Citroenakias
Re: Long Covid οι ολέθριες συνέπειες του ιού
ο long covid δυστυχως θερίζει. έχει μετρέψει ακμαίους ανθρώπους σε σκιές του εαυτου τους. μεγαλη δοκιμασία.
- hellegennes
Εγώ όλους τους βλέπω μια χαρά. Καλύτερα κι από πριν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παει και αυτος,το παλεψε γενναια για 9 μηνες.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ακόμα και χωρίς αμεσα χρονικά συμπτώματα, οι βλάβες στον οργανισμό είναι δυσκολα αναστρέψιμες. Αρκετός κόσμος που πέρασε ασυμπτωματικά ή ήπια απο μέσα του ο ιός έχει προβλήματα το επόμενο διάστημα.
ακόμα και τη μνήμη και τη συγκέντρωση επιρρεάζει, ανθρωποι μοιάζουν να περνάνε ισχαιμικά εγκεφαλικά
- hellegennes

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παροσμία
Σαν να είσαι μόνιμα δίπλα σε κάδο σκουπιδιών που έχει να αδειάσει καιρό: Άνθρωποι στην Ελλάδα μας περιγράφουν τη ζωή με παροσμία
https://jenny.gr/well-being/ygeia-diatr ... a-adeiasei
Σαν να είσαι μόνιμα δίπλα σε κάδο σκουπιδιών που έχει να αδειάσει καιρό: Άνθρωποι στην Ελλάδα μας περιγράφουν τη ζωή με παροσμία
https://jenny.gr/well-being/ygeia-diatr ... a-adeiasei
- Bill Hicks
Long Covid οι ολέθριες συνέπειες του ιού: Στύγιος 

I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! 

καταρρέουν οργανικά συστήματα του οργανισμού αφού έχει περάσει η νόσηση
Ρε παπαρα,χειροτερος κι απ'τους αντιεμβολιαστες εχεις γινει.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Σε περίπου 100000 υπολογίζονται οι πάσχοντες στην Ελλάδα απο long covid. Mια γριπούλα είναι.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... astheneis/Σύνδρομο Long Covid: Δημιουργούνται οργανωμένες ιατρικές δομές για ασθενείς
".....Στην χώρα μας από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί περισσότερα από 1.000.000 κρούσματα κορωνοϊού, με το 10% περίπου αυτών των ασθενών να υποφέρει από εμμένοντα συμπτώματα τουλάχιστον έξι μήνες μετά την αρχική νόσηση. Μάλιστα οι ειδικοί επισημαίνουν ότι ο αριθμός των πασχόντων από Long Covid θα συνεχίσει να αυξάνει όσο αυξάνονται τα κρούσματα του κορωνοϊού....."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η Long covid ήταν μούφα - ποιος να το περίμενε...
από hellegennes » 29 Νοέμ 2023, 16:45 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 4 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
29 Νοέμ 2023, 22:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έπιασαν τον Long Island Serial Killer
από Λεγεών » 17 Ιούλ 2023, 18:25 » σε Εγκληματικότητα - 2 Απαντήσεις
- 678 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
17 Ιούλ 2023, 18:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση συνέπειες του τρομοκρατικού χτυπήματος στη Μόσχα
από dna replication » 23 Μαρ 2024, 01:38 » σε Διεθνής πολιτική - 137 Απαντήσεις
- 5676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
04 Απρ 2024, 10:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση 2008 η κίνηση, ο εμφύλιος και οι συνέπειες για την υφήλιο.
από Urzaring13 » 03 Απρ 2025, 09:55 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 11 Απαντήσεις
- 308 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Urzaring13
13 Απρ 2025, 12:30
-