Νάρκωση

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Νάρκωση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 08 Δεκ 2023, 09:46

Kappa έγραψε:
08 Δεκ 2023, 09:29
Είμαι στην κλινική για τον προεγχειρητικο :(:(:(:(:(:(
Και πού είναι το πρόβλημα; Σ' αυτόν δεν χρειάζεται νάρκωση.

Ούτως ή άλλως σε δυο τρια χρόνια που θα αποφασίσεις να κάνεις τελικώς την εγχείριση, θα χρειαστεί να τον ξανακάνεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 08 Δεκ 2023, 10:03

Kappa έγραψε:
08 Δεκ 2023, 09:29
Είμαι στην κλινική για τον προεγχειρητικο :(:(:(:(:(:(
Άντε με το καλό.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 08 Δεκ 2023, 10:45

Έκανα τις εξετάσεις αίματος και μου ανακοίνωσαν πως ο αναισθησιολογος θα με δει αύριο. Ευτυχώς είπα στον καρδιολόγο που με είδε ότι κάνω υπογλυκαιμίες και υποταση και πήρε τηλέφωνο να με δει σήμερα. Για να δούμε. Δεν μου άρεσε καθόλου που θα με έβλεπε αύριο, πολύ προχειρότητα. Αραγε αν το ακυρώσω θα πρέπει να ξανακάνω (και ξαναπληρωσω) τον προεγχειρητικο;
Ήδη νιώθω ζαλαδα και υπογλυκαιμία που δεν έφαγα το πρωί και αύριο θα πρέπει να είμαι νηστικός μέχρι το σπογευμα. Είναι βάρβαρο, ας το έβαζε άλλη μέρα.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 08 Δεκ 2023, 10:59

Μάλιστα. Μόλις μου ανακοίνωσε η ρεσεψιονιστ ότι δεν μπορεί να με δει σήμερα ο αναισθησιολογος γιατί δεν είναι μεγάλη επέμβαση και θα με δει αύριο. Ενώ ο καρδιολόγος έδωσε εντολή για το αντίθετο! Τι προχειροτητες είναι αυτες. Είναι αντιδεοντολογικο και επικίνδυνο. Και δεν το σηκώνει ούτε ο γιατρός μού. Δεν πάω. Και δεν τους πληρώνω ούτε τις εξετασεις.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 08 Δεκ 2023, 11:25

Με πήρε τώρα ο γιατρός και λέει να μην ανησυχώ για το ζαχαρο γιατι μπορούν να μου βάλουν γλυκόζη με τον όρο και ανεβαίνει. Νομιζει ότι είμαι χθεσινός. Έχω πάρει τόσες φορές όρο και δεν με βοηθάει στην αίσθηση αναγούλας λόγω αφαγιας. Του λέω να το αναβαλλουμε για μερα που θα υπαρχει κενό το πρωί και λέει όχι γιατί θα φτάσουμε Χριστούγεννα αναβολή στην αναβολή. Όταν όμως θα με σκοτώσουν θα λενε είχε πρόβλημα και δεν μας το είπε. Όχι, δεν πάω.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 08 Δεκ 2023, 13:28

Δεν με υποστηρίζει κανείς. Δεν ξερω τι να κάνω. Όταν θα δείτε στις ειδήσεις ότι με έφαγαν ενώ πήγα για επέμβαση ρουτίνας θα μετανιώσετε κι εσείς για το ότι καγχαζατε τις αμφιβολίες μου. Έχω και υπνικη άπνοια μερικές φορές. Δεν είμαι κατάλληλος για επέμβαση!!!

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 08 Δεκ 2023, 13:34

Όσο το σκέφτομαι τόσο καταληγω πως θα προσπαθήσω να μεταπεισω τον γιατρό να το βάλει εντός της εβδομάδας πρωί. Αλλά είμαι πολύ υποτονικος όταν του μιλάω και καταληγω να συμφωνώ χωρίς να το θέλω. Λέω κάτι παράλογο που να πάρει η ευχη; Είναι παράλογο να θέλω να γίνει η επέμβαση το πρωί και να μην περιμένω μέχρι το απόγευμα νηστικός ενώ έχω αποδεδειγμενα πρόβλημα; Γιατί να με ταλαιπωρήσουν έτσι. Μετά την επέμβαση (αν πάει καλα) πότε θα μπορώ να φάω;

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 08 Δεκ 2023, 17:28

Μόλις φτερνιστηκα. Είναι η δεύτερη φορά σήμερα. Έχει ατονισει το ανοσοποιητικο μου. Και νιώθω περίεργο το στομάχι μου.

Μέχρι στιγμής έχω φαει από το πρωι:

Μισό τοστ
Μια λεμονάδα
1 σοκολατακι
1 μικρό κρουασανακι
Μακαρονάδα με σάλτσα τόνου και τυρί

Σκεφτομαι να φάω και πατατάκια για να κάνω πρόσληψη αλατιού. Το βράδυ θα φάω τοστ.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 08 Δεκ 2023, 19:59

Έχω παραλυσει από τον φόβο.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 08 Δεκ 2023, 20:37

Αν είχα κοπέλα ή έστω αν η οικογένειά μου ήταν εμπρακτως δίπλα μου δεν νομίζω να φοβομουν τόσο. Πήρα σε μια γραμμή υποστήριξης αλλα δεν με βοήθησε ιδιαίτερα. Θέλω να το ακυρώσω Αλλά δεν ξέρω πώς σε αυτό το χρονικό σημείο, ντρέπομαι να πάρω το γιατρό. Είπε θα με πάρει τηλέφωνο το πρωί να μου πει σίγουρα για την ώρα, ίσως του το πω τότε.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 08 Δεκ 2023, 20:43

Καλύτερα να κάνεις την πχορουμικη σου διαθήκη.

Τι μας αφήνεις;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 08 Δεκ 2023, 20:47

Kappa έγραψε:
08 Δεκ 2023, 17:28
Μόλις φτερνιστηκα. Είναι η δεύτερη φορά σήμερα. Έχει ατονισει το ανοσοποιητικο μου. Και νιώθω περίεργο το στομάχι μου.

Μέχρι στιγμής έχω φαει από το πρωι:

Μισό τοστ
Μια λεμονάδα
1 σοκολατακι
1 μικρό κρουασανακι
Μακαρονάδα με σάλτσα τόνου και τυρί

Σκεφτομαι να φάω και πατατάκια για να κάνω πρόσληψη αλατιού. Το βράδυ θα φάω τοστ.
Τι μλκιες ειναι αυτες.Φαε καμια μπριτζολα τυπε να καρδαμωσεις,εισαι 30 χρονων με υποταση υπογλυκαιμιες και πολυποδα δεν βλεπω να φτουρας για πολυ ακομα.
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 08 Δεκ 2023, 21:10

Η υποταση είναι οικογενειακό μας και ο πατέρας μου έχει, κανονικά καλό είναι αλλά όχι για επέμβαση. Οι υπογλυκαιμίες δεν ξερω πού οφείλονται, δεν το έχω ψάξει.
Αν το ακυρώσω θα με βρίσει ο γιατρός. Βέβαια μπορώ να του πω να το κάνουμε την άλλη βδομάδα, αφού έκανα και τον προεγχειρητικο αλλά δεν νομίζω να με πιστεψει.

Μόνο αν εμφανίσω ένα ψεύτικο pcr θετικό. Μου έκαναν εκεί αλλά όχι pcr. Μπορώ να πω ότι είχα συμπτώματα και έτσι έκανα και σε μικροβιολογικο και βγήκα θετικός.

Κρυώνω για να πω την αλήθεια και εγώ συνήθως δεν κρυώνω, με ένα μποξερακι κυκλοφορώ σπίτι και σήμερα έβαλα φόρμα γιατί νιώθω κρυωμενος.

Και ξαφνικά, από το άγχος μάλλον, ούτε το τοστ δεν μπορώ να φάω.

Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa » 09 Δεκ 2023, 08:47

Είμαι χάλια, έχω ταχυκαρδία. Δεν ξερω τι να κάνω. Περιμένω να με πάρει ο γιατρός τηλέφωνο. Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω επέμβαση έτσι.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria » 09 Δεκ 2023, 09:19

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
08 Δεκ 2023, 20:43
Καλύτερα να κάνεις την πχορουμικη σου διαθήκη.

Τι μας αφήνεις;
Πρησμένα @@
gassim έγραψε:
07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών