Εμβόλιο: Ψηφοφορία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Εμβόλιο: Ψηφοφορία
Αν λες και στους φαρμακοποιούς εκεί που είσαι τι λέει ο νόμος, σιγά μη μπλέξουν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Otto Weininger
Δεν είναι υποτιμητικό, απλα δεν φέρνει φράγκα. Αν τους επέτρεπαν να τα έχουν σε ψυγειακι μέσα στα ιατρεία τους ώστε να τα παίρνει ο κόσμος από κει να δεις πως θα τα κάνανεCustom_F έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:13Οι γιατροί έχω την εντύπωση το βρίσκουν υποτιμητικό να κάνουν εμβόλια. Τόσα χρόνια σπουδές, σου λέει, για να κάνω εμβόλιο;..
Πάντως εγώ δεν καταλαβαινω γιατί δεν αφήνουν τους φαρμακοποιούς να τα κάνουν. Ας τους κάνουν ένα σεμινάριο κ να τους δώσουν την άδεια να τα κάνουν.

Κάτι ενεσουλες στα γόνατα πχ που κάνουν ενα σκασμο λεφτα μια χαρά τις έχουν (παρανόμως) στα ιατρεία και στις κάνουν επί τόπου.
Χωρίς διάθεση να υποτιμησω τους γιατρούς φυσικά ή να γενικευσω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αυτό τώρα τι είναι, συνέργεια στην ανομία;Gherschaagk έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:19Αν λες και στους φαρμακοποιούς εκεί που είσαι τι λέει ο νόμος, σιγά μη μπλέξουν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 03 Φεβ 2019, 00:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
- Otto Weininger
Να την ξεφορτωθούν θέλουν. Σε καμία επαρχία είναι, μίλησε για κέντρο υγείας. Άρα σου λένε οι φαρμακοποιοί αν δεν είναι επείγουσα ανάγκη κλάιν, τραβά στο κεντρο υγείας και ξεφορτωσου μας.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:19Αν λες και στους φαρμακοποιούς εκεί που είσαι τι λέει ο νόμος, σιγά μη μπλέξουν.
Ε πώς; Την επίσκεψη δε θα την πληρώσεις;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:19Δεν είναι υποτιμητικό, απλα δεν φέρνει φράγκα. Αν τους επέτρεπαν να τα έχουν σε ψυγειακι μέσα στα ιατρεία τους ώστε να τα παίρνει ο κόσμος από κει να δεις πως θα τα κάνανεCustom_F έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:13Οι γιατροί έχω την εντύπωση το βρίσκουν υποτιμητικό να κάνουν εμβόλια. Τόσα χρόνια σπουδές, σου λέει, για να κάνω εμβόλιο;..
Πάντως εγώ δεν καταλαβαινω γιατί δεν αφήνουν τους φαρμακοποιούς να τα κάνουν. Ας τους κάνουν ένα σεμινάριο κ να τους δώσουν την άδεια να τα κάνουν.
Κάτι ενεσουλες στα γόνατα πχ που κάνουν ενα σκασμο λεφτα μια χαρά τις έχουν (παρανόμως) στα ιατρεία και στις κάνουν επί τόπου.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τον ηπιεςΟρέστης 35 έγραψε: ↑02 Φεβ 2019, 23:30Πρωτη φορα ακουω οτι οι φαρμακοποιοι απαγορευεται να κανουν ενεσεις. Εγω στο φαρμακειο εκανα το εμβολιο.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Οχι καλη μου,εγω καν δν το ηξερα αυτο.Αν θες να προσβαλεις,μπορεις.Ομως αυτο δεν ειναι επιχειρημα.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:19Αν λες και στους φαρμακοποιούς εκεί που είσαι τι λέει ο νόμος, σιγά μη μπλέξουν.

Εγω αυτο το εμαθα,διοτι ηθελα να κανω το αντιτενανικο εμβολιο.Ιδρωσα να το βρω,διοτι το κλασικο ειχε απιστευτη ελλειψη,ο φιλος μας ο οττο μπορει να το επιβεβαιωσει,το βρηκα και οταν ζητησα να μου το κανει η φαρμακοποιος,μου ειπε οτι δεν επιτρεπεται να το κανει,μονο γιατρος.ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ,
Κατα τα αλλα μπορεις και εσυ να προσβαλλεις,τι και αν εισαι εδω για να τηρεις τους ορους χρησης!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 03 Φεβ 2019, 00:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επαναστατική πράξηΠάνας έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:20Αυτό τώρα τι είναι, συνέργεια στην ανομία;Gherschaagk έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:19Αν λες και στους φαρμακοποιούς εκεί που είσαι τι λέει ο νόμος, σιγά μη μπλέξουν.
~~¥~~
- Otto Weininger
Ναι αλλά γιατί να κάνει ένεση ; Παίρνει τα φράγκα για να την συνταγογράφησει. Μετά θα πρέπει να πάει ο άλλος να πάρει την ένεση να ξαναπάει, να περιμένει να του την κάνει. Οπότε δίκοπο μαχαίρι αν το ξαναχρεωσει.Custom_F έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:22Ε πώς; Την επίσκεψη δε θα την πληρώσεις;Otto Weininger έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:19Δεν είναι υποτιμητικό, απλα δεν φέρνει φράγκα. Αν τους επέτρεπαν να τα έχουν σε ψυγειακι μέσα στα ιατρεία τους ώστε να τα παίρνει ο κόσμος από κει να δεις πως θα τα κάνανεCustom_F έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:13Οι γιατροί έχω την εντύπωση το βρίσκουν υποτιμητικό να κάνουν εμβόλια. Τόσα χρόνια σπουδές, σου λέει, για να κάνω εμβόλιο;..
Μόνο οι παιδίατροι ξηγιουνται σωστά 100% σε αυτό το θέμα. Και ευτυχώς δηλαδή.
- Otto Weininger
Anarchy in the pharmacy
Φιλε οττο,οταν αφησεις τις προσβολες,μπορεις να απαντησεις ξεκαθαρα στο ερωτημα μου,ο φαρμακοποιος τωρα,επιτρεπεται να κανει εμβολιο ναι η ου;ΜΠΟΡΕΙς;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι αυτό που έγραψα δεν είναι προσβλητικό. Σχολιασμός είναι.Εσθήρ έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:24Οχι καλη μου,εγω καν δν το ηξερα αυτο.Αν θες να προσβαλεις,μπορεις.Ομως αυτο δεν ειναι επιχειρημα.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:19Αν λες και στους φαρμακοποιούς εκεί που είσαι τι λέει ο νόμος, σιγά μη μπλέξουν.
Εγω υτο το εμαθα,διοτι ηθεα να ακνωτι αντιτενανικο εμβολιο.Ιδρωσα να το βρω,διοτι το κλασικο ειχε απιστευτη ελλιψη,ο φιλος μας ο οττο μποει να το επιβεβαιωσει,το βρηκα και οατν ζητησα να μου το κανει η φαρμακοποιος,μου ειπε οτι δεν επιτρεπεται να το ακνει,αμονο γιατροσ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ,
Κατα τα αλλα μπορεις και εσυ να προσβαλλεις,τι και αν εισαι εδω για να τηρεις τους ορους χρησης!!!!!!!
Παρόλα αυτά εσύ σε κάθε ποστ σχεδόν καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια να μειώσεις και να εκνευρίσεις τον άλλο αλλά δεν κουνιέται φύλλο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Σφακια
Παθαινω κολικο νεφρου
Το κεντρο Υγειας κλειστο λογο περικοπων
Στο μοναδικο φαρμακειο ζηταω να μου χτυπησουν ενεση γιατι σφαδαζω
Ο φαρμακοποιος αρνειται
Αναγκαζομαι να οδηγησω σφαδαζοντας και να ανεβω τον κωλοδρομο( η προηγουμεη γιατρος του χωριου ειχε σκοτωθει στον δρομο αυτο) μεχρι την Ανωπολη εκει ρωτοντας βρισκω την νεαρη γιατρο του χωριου και μου κανει την ενεση.
Απο τοτε εμαθα να κανω ενεση στον εαυτο μου και σκεπτομενος ψυχραιμα ειδα πως εκανα λαθος
Η περιοχη ειναι γεματη κτηνοτροφους με μεγαλη εμπερια στο να κανουν ενεσεις σε προβατα
Αντι να ψαχνω γιατρο θα επρεπε να ψαχνω μαντρι
Παθαινω κολικο νεφρου
Το κεντρο Υγειας κλειστο λογο περικοπων
Στο μοναδικο φαρμακειο ζηταω να μου χτυπησουν ενεση γιατι σφαδαζω
Ο φαρμακοποιος αρνειται
Αναγκαζομαι να οδηγησω σφαδαζοντας και να ανεβω τον κωλοδρομο( η προηγουμεη γιατρος του χωριου ειχε σκοτωθει στον δρομο αυτο) μεχρι την Ανωπολη εκει ρωτοντας βρισκω την νεαρη γιατρο του χωριου και μου κανει την ενεση.
Απο τοτε εμαθα να κανω ενεση στον εαυτο μου και σκεπτομενος ψυχραιμα ειδα πως εκανα λαθος
Η περιοχη ειναι γεματη κτηνοτροφους με μεγαλη εμπερια στο να κανουν ενεσεις σε προβατα
Αντι να ψαχνω γιατρο θα επρεπε να ψαχνω μαντρι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 03 Φεβ 2019, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Τες πα, εσύ είπες ότι θα τοποθετηθείς και περιμένεις να ψηφίσουν κι' άλλοι. Νομίζω ότι έχει εκτροχιαστεί το νήμα.
the end
Και σε ξαναρωταω.Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΦΙΛΤΑΤΕ;Και ασε τα ξφορτωματα.Otto Weininger έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:21Να την ξεφορτωθούν θέλουν. Σε καμία επαρχία είναι, μίλησε για κέντρο υγείας. Άρα σου λένε οι φαρμακοποιοί αν δεν είναι επείγουσα ανάγκη κλάιν, τραβά στο κεντρο υγείας και ξεφορτωσου μας.Gherschaagk έγραψε: ↑03 Φεβ 2019, 00:19Αν λες και στους φαρμακοποιούς εκεί που είσαι τι λέει ο νόμος, σιγά μη μπλέξουν.
Η νομοθεσια σου επιτρεπει να κανεις εμβολια,ναι η οχι;Θα απαντησεις ναι η οχι;
Διοτι εγω σκοτωνομουν να μου το κανει το εμβολιο η φαρμακοποιος,Που να τρεχω στο κεντρο υγειας και να περιμενω;Και δεν ηταν η μονη φορα.
ΟΠΟΤΕ τα κοτσια εχεις να απαντησεις ξεκαθαρα χωρις σχολιασμους και κριτικες επι του νομου,αν η νομοθεσια σου επιτρεπει να κανεις εμβολια ναι η οχι;Να δουμε ποιος λεει παπαριες;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
23 Δεκ 2024, 15:10
-
- 17 Απαντήσεις
- 583 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
08 Μάιος 2023, 12:54
-
- 0 Απαντήσεις
- 145 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
22 Δεκ 2024, 13:27
-
-
Νέα δημοσίευση Online ψηφοφορία για το όνομα του κόμματος Κασσελάκη.
από Archer29 » 21 Νοέμ 2024, 07:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 192 Απαντήσεις
- 3545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Archer29
23 Νοέμ 2024, 14:32
-